Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sjecam se kad sam jednom "dobio" 45
ali kurko
kina kostarika odgodjeno...pa cekaj cekaj...72 sata nesto...a moram na more...nece da daju pisljivih 15 maraka dok ne prodje vrijeme...na kraju moji morali ici po pare dok sam bio na moru
neki dan odem u Kasindol--naletim na prvu trafiku da kupim cigare a teta ce mi---Ne prodajemo ovdje cigare jer je škola u blizini, hajte u prvu ulicu desno pa dole na dnu ima trafika--nahodah se do trafike.
za svaku pohvalu
u blizini škole u mom naselju dvije trafike i dvije kladionice
muha_sa wrote:neki dan odem u Kasindol--naletim na prvu trafiku da kupim cigare a teta ce mi---Ne prodajemo ovdje cigare jer je škola u blizini, hajte u prvu ulicu desno pa dole na dnu ima trafika--nahodah se do trafike.
za svaku pohvalu
I mene cudi da to toga ima kod nas... Vazda se ibretim kad kupim cigare u kiosku kod druge gimnazije...
muha_sa wrote:neki dan odem u Kasindol--naletim na prvu trafiku da kupim cigare a teta ce mi---Ne prodajemo ovdje cigare jer je škola u blizini, hajte u prvu ulicu desno pa dole na dnu ima trafika--nahodah se do trafike.
za svaku pohvalu
I mene cudi da to toga ima kod nas... Vazda se ibretim kad kupim cigare u kiosku kod druge gimnazije...
i ja sam se zijanio--pozitivno pogrešno napisah da je trafika u pitanju prodavnica kao i sve druge, ima ih par i nema šta nema u njima al cigare ne drže iz razloga što je škola u blizini.
za svaku pohvalu
i ja sam se zijanio--pozitivno pogrešno napisah da je trafika u pitanju prodavnica kao i sve druge, ima ih par i nema šta nema u njima al cigare ne drže iz razloga što je škola u blizini.
nadjoh trafiku al se i nahodah
Kod druge gimnazije, jedino u onoj pekari Sutjeska nije bilo cigara. A nedavno je propala, ako sam dobro upratio.