Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Irm@ wrote:a je li ostali klubovi iz tog nekog bh prvenstva igraju s nekim klubom iz Sarajeva?
Igra novi grad, koji se ove sezone plasirao u 1. ligu, mislim da igraju u sali na mojmilu svoje domace utakmice, i ta sezone pocinje kada reprezentacija zavrsi kvlifikacije, znaci pocetkom oktobra. Jos samo da nam kazes kojeg to igraca hoces da ides gledati iz domaceg prvenstva
pa da sam golddiggerica ne bih sigurno u bh ligi trazila muza (ako nist barem bi skoknula na NLB)
a hocu da iznenadim jednog prijatelja pa ne zelim da postoji ni minimalna sansa da on sazna za to iznenadjenje...(ev vec sam previshe rekla)
u svakom slucaju...hvala vam svima...bash ste divni
Bas danas procitah ovo i kontam hoce li iko doci na ove utakmice Nije evo ni pocela sezona, a vec sam razocaran radom uprave. Pa ipak se radi o turniru koji nosi ime naseg najveceg sportiste svih vremena i oni dovedu ovakve ekipe. Pa ne znam jel ih stid Sjetite se samo prethodnih sezona kada su nam dolazili efes, partizan, fener, girona i vidite sad ove ekipe. Jos kad se uzme u obzir da cemo sa tim istim splitom i fmp-om igrat i nlb ligu, a oni ih jos dovode i na turnir, pa stvarno ... Duboko sam razocaran i ovo je vjerovatno prvi put da necu otici gledati utakmice ovoga turnira
sesalmir wrote:Bas danas procitah ovo i kontam hoce li iko doci na ove utakmice Nije evo ni pocela sezona, a vec sam razocaran radom uprave. Pa ipak se radi o turniru koji nosi ime naseg najveceg sportiste svih vremena i oni dovedu ovakve ekipe. Pa ne znam jel ih stid Sjetite se samo prethodnih sezona kada su nam dolazili efes, partizan, fener, girona i vidite sad ove ekipe. Jos kad se uzme u obzir da cemo sa tim istim splitom i fmp-om igrat i nlb ligu, a oni ih jos dovode i na turnir, pa stvarno ... Duboko sam razocaran i ovo je vjerovatno prvi put da necu otici gledati utakmice ovoga turnira
nažalost, to definitivno prošle godine je bio pravo fin turnir...samo mi nije jasno odakle ovaj klub iz Mađarske (ako se ne varam)iskopaše
Ko je pratio mogao je vidjeti da je Galatasaray odustao od turnira jer je Bosna zabranila Gurovicu da se pojavi na turniru, a malo kasnije je odustala i zvezda jer su stali u zastitu svog bivseg kapitena. To se sve desavalo prije dvadesetak dana, i tesko je naci neku vrhunsku ekipu, a da vec nema dogovorene utakmice da ih zamjeni..
Tako da su upali Split i madjari....