Kingdom of heaven ima li besplatnih karata za premijeru?
Moderator: _BataZiv_0809
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
lisac mi lici na onog sto su mu vuglas otfikarili
:D:D
-
Lisac
glava nije pismo. al dvaput je dvaput
pitanje je kako iz boce mozhemo izvaditi sadrzhaj a da je ne otvorimo
znam shta cesh reci 
pricha se mozhe nastaviti a mozhe i pocheti. tek toliko da nam odvazhni horns ne uzme za zlo dozvolicu sebi da ovaj film usporedim sa pjesmom "osjecham gola si ispod haljine". sjajan naslov, bljutav sadrzhaj
pricha se mozhe nastaviti a mozhe i pocheti. tek toliko da nam odvazhni horns ne uzme za zlo dozvolicu sebi da ovaj film usporedim sa pjesmom "osjecham gola si ispod haljine". sjajan naslov, bljutav sadrzhaj
- iceman ze
Gledao sinoc u ''Apolu'' film, jos rezervisao karte, dosao malo ranije , pripremio se za film.....nasao fino drustvo(koje nekomentarise tokom filma), kad ima sta covjek i da vidi.......ma totalna osrednjost, sta uradi Ridley od filma, ma za njega je Gladiator zivot izmislio. Nesto mi nahvalise O.Blooma reko neki dobar glumac, kad ono zivi amater......jedino mi je L.Neeson nesto odglumio u filmu,mada ga nije puno bilo. U principu ako niste gledali film, nista nista ni propustili, ako vec nemate sta drugo raditi, onda pogledajte film.
-
DonDavudes
mislim da je film ok (mogao bi dobiti i etiketu DOBAR)
sto je posebno iznenadio jeste historijski bekgraund (kasnije sam malo listo po ¨istoriji arapa" od Hittija i kadrovi iz filma su gotovo prepisani iz knjiga svjetski priznatih istoricara)
jos vece iznenadjenje (pozitivno) jeste izbjegavanje klasicne holivudske kliseizacija na dobre i lose momke
film treba otic gledat
sto je posebno iznenadio jeste historijski bekgraund (kasnije sam malo listo po ¨istoriji arapa" od Hittija i kadrovi iz filma su gotovo prepisani iz knjiga svjetski priznatih istoricara)
jos vece iznenadjenje (pozitivno) jeste izbjegavanje klasicne holivudske kliseizacija na dobre i lose momke
film treba otic gledat
-
alek
meni se prebacivanje na novi trendDonDavudes wrote:jos vece iznenadjenje (pozitivno) jeste izbjegavanje klasicne holivudske kliseizacija na dobre i lose momke
ne trebaDonDavudes wrote:film treba otic gledat...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
film je dosadna karina koja može dobiti 6/10
samo na konto fenomenalnog opisa šta se dešava na zemljopisnim položajima susreta različlitih ideogija
ps. zašto odmah nisu gađali katapultićima slabašna vrata ... ne zazidana vrata
samo na konto fenomenalnog opisa šta se dešava na zemljopisnim položajima susreta različlitih ideogija
ps. zašto odmah nisu gađali katapultićima slabašna vrata ... ne zazidana vrata