Kingdom of heaven ima li besplatnih karata za premijeru?

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Lisac

Post by Lisac »

nema ali mene ovo nije promijenilo kao tebe :D :D ja sam u svom srcu nashao samo vadichep :D nema mjesta toleranciji, oprashtanju i balansiranju povijesnih krivnji :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

lisac mi lici na onog sto su mu vuglas otfikarili :D:D:D
alek

Post by alek »

alore, to ipak nije argument :D nikad ni bio :D a prica se uvijek moze nastaviti u smjeru koji zelimo, vadicep npr. :D da skrenes sa onoga sto nisi dvaput promislio :D :D
Lisac

Post by Lisac »

glava nije pismo. al dvaput je dvaput :D :D pitanje je kako iz boce mozhemo izvaditi sadrzhaj a da je ne otvorimo :D znam shta cesh reci :D

pricha se mozhe nastaviti a mozhe i pocheti. tek toliko da nam odvazhni horns ne uzme za zlo dozvolicu sebi da ovaj film usporedim sa pjesmom "osjecham gola si ispod haljine". sjajan naslov, bljutav sadrzhaj :D
iceman ze

Post by iceman ze »

Gledao sinoc u ''Apolu'' film, jos rezervisao karte, dosao malo ranije , pripremio se za film.....nasao fino drustvo(koje nekomentarise tokom filma), kad ima sta covjek i da vidi.......ma totalna osrednjost, sta uradi Ridley od filma, ma za njega je Gladiator zivot izmislio. Nesto mi nahvalise O.Blooma reko neki dobar glumac, kad ono zivi amater......jedino mi je L.Neeson nesto odglumio u filmu,mada ga nije puno bilo. U principu ako niste gledali film, nista nista ni propustili, ako vec nemate sta drugo raditi, onda pogledajte film.
DonDavudes

Post by DonDavudes »

mislim da je film ok (mogao bi dobiti i etiketu DOBAR) :oops:

sto je posebno iznenadio jeste historijski bekgraund (kasnije sam malo listo po ¨istoriji arapa" od Hittija i kadrovi iz filma su gotovo prepisani iz knjiga svjetski priznatih istoricara)

jos vece iznenadjenje (pozitivno) jeste izbjegavanje klasicne holivudske kliseizacija na dobre i lose momke

film treba otic gledat 8)
alek

Post by alek »

DonDavudes wrote:jos vece iznenadjenje (pozitivno) jeste izbjegavanje klasicne holivudske kliseizacija na dobre i lose momke
meni se prebacivanje na novi trend :D tolerancije :D cini jadnim
DonDavudes wrote:film treba otic gledat...
ne treba :D ali ako se vec hoce, onda imati na umu da se nista nece vidjeti :D
scimitar

Post by scimitar »

Dobro,iskreno govoreć historijski nije baš činjeničan ... al pogođeno je 7o% i pored holivudizacije.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

film je dosadna karina koja može dobiti 6/10

samo na konto fenomenalnog opisa šta se dešava na zemljopisnim položajima susreta različlitih ideogija :roll:

ps. zašto odmah nisu gađali katapultićima slabašna vrata ... ne zazidana vrata
Aorta

Post by Aorta »

Ma, film je bas dobar i treba ga pogledat. Nema druge. ;) Iznenadi se kad ugleda Velibora Topica u filmu... Anyway.
Post Reply