Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Glupi kinezi, ako su ikog zajebali sebe su..
Mi normala sal kupiti necemo a ne znam za vas strumfove, mozda je ovo taj prelazni korak koji trebate napraviti prije nego skroz predjete na bordo salove sa natpisom SARAJEVO navalite kospice
Da je Bosna i Hercegovina povoljan poligon za "divlji" biznis, dobro je poznato u širim evropskim i svjetskim krugovima. Međutim, kada stvari krenu po zlu, odnosno kada neupućeni uđete u posao, nastaju veliki problemi.
Entuzijazam nekolicine Kineza, koji su računali na veliku zaradu prodajom navijačkih rekvizita suočili su se s velikim problemom. Prema pisanju, ali i slikama koje su osvanule na veb stranici www.sarajevo-x.com, Kinezi su u našu zemlju uvezli 10.000 pogrešnih šalova i kapa.
Naime, izradili su kape i šalove za navijače FK Sarajevo, ali su previdjeli jednu bitnu stvar. Umjesto tradicionalne bordo boje, koja je simbol navijača tima s "Koševa", Kinezi su šalove i kape izradili u plavoj boji, inače zaštitnoj boji ljutog gradskog rivala FK Sarajevo, to jest FK Željezničar.
Da li su Kinezi daltonisti, ili su pomiješali lončiće, ostaće velika tajna, ali je samo izvjesno da su ostali kratkih rukava i u debelom finasijskom minusu...
Meni samo nije jasno sto se ovi manijaci upalise i nalozise oko ovih salova, kao to bi trebalo pitare da "presalta" negdje.
Prije bi se moglo reci da su to salovi za nepismene manijake... mislim, manijaci uglavnom i kupuju navodjeni bojom, sta ce kad ne znaju ni sta pise
Zivim u USA i ko zivi u USA zna za kanal FOX Soccer channel, i gledam ja sinoc FOX Sports Report kad grb Sarajeva i grb Zelje na onoj televiziji iza voditelja reko sta je ovo sav se sjebo, pojacam kad pocnu pricati o ovoj vijesti i kako Zeljini navijaci kupuju ove rikvizite da zezaju protivnicke navijacke.
Postali su svjetska atrakcija - svjetski poznata komedija
Mozda kinezi ipak nisu toliko ludi...glupih musterija uvijek ima, vidim strumfovi kupuju nemilice, svidja im se valjda dizajn, sta li?
svi ste vi PITARI, nema veze koje boje vam na salu pise SARAJEVO
Plavac wrote:samel-cupavi citat:
Raja vjerovali ili ne:
Zivim u USA i ko zivi u USA zna za kanal FOX Soccer channel, i gledam ja sinoc FOX Sports Report kad grb Sarajeva i grb Zelje na onoj televiziji iza voditelja reko sta je ovo sav se sjebo, pojacam kad pocnu pricati o ovoj vijesti i kako Zeljini navijaci kupuju ove rikvizite da zezaju protivnicke navijacke.
Postali su svjetska atrakcija - svjetski poznata komedija
Ja dobrog mezeta Još samo rakijica fali
Zaboravio si reci da je na FOX-u zadnji komentar bio u stilu, ko se zadnji smije najsladje se smije, jer Sarajevo bjezi gradskom rivalu (kojem nisu uspjeli izgovoriti ime) osam bodova na tabeli
shadow wrote:Mozda kinezi ipak nisu toliko ludi...glupih musterija uvijek ima, vidim strumfovi kupuju nemilice, svidja im se valjda dizajn, sta li?
svi ste vi PITARI, nema veze koje boje vam na salu pise SARAJEVO
Jest'. samo mala digresija, ovdje pise 1946, a mi smo ipak drugaciji