Kinezi u BiH ne umiru i svaki ima firmu !?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

wanderer wrote:Ne znam fakat sto ste zapeli za te kineze, k'o da ih ima milion u BiH. Koliko sam zakljucio iz razgovora sa rajom, smetaju najvise onima kojima se bas nesto i ne radi, a non stop traze krivce za vlastitu lijenost.

Lijepo je zezati se i na njihov racun, ali ove ozbiljne tvrdnje o "ugrozenosti" meni lice na nas stari, dobri mahalski fasizam.
Pa ima i onih kojima bas smetaju zbog posla, koji su gotov propali zbog njihove nekvalitetene jeftine robe!
A plus ne placaju poreze, nasi se ljudi slomise placajuci porez i sve dadzbine na Arizoni a Kinezi nista! Pa ne moze tako! :x
wanderer

Post by wanderer »

Bosanac sa dna kace wrote:
wanderer wrote:Ne znam fakat sto ste zapeli za te kineze, k'o da ih ima milion u BiH. Koliko sam zakljucio iz razgovora sa rajom, smetaju najvise onima kojima se bas nesto i ne radi, a non stop traze krivce za vlastitu lijenost.

Lijepo je zezati se i na njihov racun, ali ove ozbiljne tvrdnje o "ugrozenosti" meni lice na nas stari, dobri mahalski fasizam.
Pa ima i onih kojima bas smetaju zbog posla, koji su gotov propali zbog njihove nekvalitetene jeftine robe!
A plus ne placaju poreze, nasi se ljudi slomise placajuci porez i sve dadzbine na Arizoni a Kinezi nista! Pa ne moze tako! :x
Pa nek prestanu prodavati nekvalitetnu, skupu robu! :lol:

Nisam upucen u biznis na Arizoni, ali je li to do Kineza? Mislim, kako to da ti nasi Svedjani tamo placaju porez a Kinezi ne? I je li to do Kineza?
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

wanderer wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:

Pa nek prestanu prodavati nekvalitetnu, skupu robu! :lol:

Nisam upucen u biznis na Arizoni, ali je li to do Kineza? Mislim, kako to da ti nasi Svedjani tamo placaju porez a Kinezi ne? I je li to do Kineza?
Ne znam do koga je, Kinezi prodaju nevjerovatno jeftinu robu, ne placaju porez ne znam kao to sad izbjegavaju jer na Arizoni je sad sve regulisano, a nasi ljudi crkose radeci na Arizoni i opet nista!
I jos se molim lijepo usudjuju rec kako im smeta ezan! Idioti! :x :x :x
vratnik

Post by vratnik »

ja o malim zutim proizvodjacima jefitinog smeca ne smijem reci nista posto ce to moderator (vjereujete li vi u Moderatora?) pogresno razumjeti i izbrisati..
Post Reply