al je brend neka šabanija žešća, ajd sto ga nema na GSM areni, al kad ga nema na ovom site-u onda je stvarno truba
http://www.devicespecifications.com/en

Moderator: Benq

Imam ga ja, ide uskoro recenzija. Nisam bolji mobitel drzo u rukama za manje para. Od kvalitete izrade, kamere, baterije i displeja, samo ne znam kakva ce mu podrska bitigeekmanijak wrote:Nisu nepismeni , 6737 je model A101 koji ima 1GB RAM, ovo je A101S , i čini mi se jako dobar mobitel
Neki dan se ukazao fiskalni racun, neces vjerovati.[emoji2] [emoji2] [emoji2]kloniran wrote:ili za neplacanje poreza
jel gospin ili onaj sa splitsko dalmatinske zupanijekonektovan wrote:Neki dan se ukazao fiskalni racun, neces vjerovati.[emoji2] [emoji2] [emoji2]kloniran wrote:ili za neplacanje poreza
Sent from my C6603 using Tapatalk

evo recenzija o Hansukazo wrote:Imam ga ja, ide uskoro recenzija. Nisam bolji mobitel drzo u rukama za manje para. Od kvalitete izrade, kamere, baterije i displeja, samo ne znam kakva ce mu podrska bitigeekmanijak wrote:Nisu nepismeni , 6737 je model A101 koji ima 1GB RAM, ovo je A101S , i čini mi se jako dobar mobitelDosta podsjeca na samsung, cak im je i font isti