Kineski mobiteli
Moderator: Benq
- dustaban
#3176 Re: Kineski mobiteli
A sta velite o ovome:
http://shop.ue.ba/product.php?item=15926
mislim da je ovo sasvim dobar fontele i sasvim dobra cijena, drito ovdje bez zajebancije sa slanjem
mislim da je ovo sasvim dobar fontele i sasvim dobra cijena, drito ovdje bez zajebancije sa slanjem
- dinooh
#3177 Re: Kineski mobiteli
350KM ili 430KM pa ti izaberidustaban wrote:A sta velite o ovome:
- dustaban
#3178 Re: Kineski mobiteli
Pa ne znam sta bih ti reko, kad oduzmes nervozu oko cekanja i moguce reklamacije, servis itd... bome ni ova druga cijena nije losadinooh wrote:350KM ili 430KM pa ti izaberidustaban wrote:A sta velite o ovome:
-
daramo
#3179 Re: Kineski mobiteli
Ni u ludilu toliko za slončeka, nemoj taj je mobitel oko 150$ u Kini.
Kupiti to pored Coolpad F1, Xiaomi Note, Lenovo A806 je grijeh.
Evo šta kaže jedan kolega s telekineza portala, šta on prepuručuje za kupnju, mislim da će mnogima koji ulaze u svijet kineskih mobitela pomoći pri izboru, moj vam je savjet za prvi put
uzmite provjerenu marku mobitela neki brand a malo kasnije u avanture.
Kolega naruči, bolje ti je imaš garanciju 180 dana i više ako uzmeš od boljeg shopa.
TCL S720
InFocus M310
Lenovo A850+
ZTE Q705u
Xiaomi 1s
Ili ako hoćeš kod nas onda LG L70 ili L90
Evo šta kaže jedan kolega s telekineza portala, šta on prepuručuje za kupnju, mislim da će mnogima koji ulaze u svijet kineskih mobitela pomoći pri izboru, moj vam je savjet za prvi put
Kolega naruči, bolje ti je imaš garanciju 180 dana i više ako uzmeš od boljeg shopa.
TCL S720
InFocus M310
Lenovo A850+
ZTE Q705u
Xiaomi 1s
- dustaban
#3180 Re: Kineski mobiteli
OK, hvala. Malo sam pregledao na brzinu vecinu izlistanih i ova mi se preporuka cini bas korisnom. Drzacu je se...daramo wrote:Ni u ludilu toliko za slončeka, nemoj taj je mobitel oko 150$ u Kini.
Evo šta kaže jedan kolega s telekineza portala, šta on prepuručuje za kupnju, mislim da će mnogima koji ulaze u svijet kineskih mobitela pomoći pri izboru, moj vam je savjet za prvi putuzmite provjerenu marku mobitela neki brand a malo kasnije u avanture.
TCL S720
InFocus M310
Lenovo A850+
ZTE Q705u
Xiaomi 1s
-
daramo
#3181 Re: Kineski mobiteli
Gledati slončeka pored ovog F1 čuda na akciji je smiješno
Imaš toliko romova da ih možeš mijenjati i isprobavati svakih nekoliko dana od coolui, mui itd.
http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297 ... creen.html
http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-82 ... phone.html
Imaš toliko romova da ih možeš mijenjati i isprobavati svakih nekoliko dana od coolui, mui itd.
http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297 ... creen.html
http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-82 ... phone.html
-
tuzniMali
#3182 Re: Kineski mobiteli
Da li ima neka baterija da odgovara za ovaj Elephone G4 (2050 mAh) od nekih drugih mobitela, od nekog samsunga, sonya, ZTE HTC itd? Teško je li tako?
- SONY_91
#3183 Re: Kineski mobiteli
Pa, probaj da li odgovara sa nekog telefona. Ništa nećeš znati dok ne probaštuzniMali wrote:Da li ima neka baterija da odgovara za ovaj Elephone G4 (2050 mAh) od nekih drugih mobitela, od nekog samsunga, sonya, ZTE HTC itd? Teško je li tako?
- valjuga
#3184 Re: Kineski mobiteli
I ja sam ubijeđen da ima baterija koja ti odgovara,samo otiđi u neki mob-shop i sprobavaj dok ne naletiš na neku koja odgovara.SONY_91 wrote:Pa, probaj da li odgovara sa nekog telefona. Ništa nećeš znati dok ne probaštuzniMali wrote:Da li ima neka baterija da odgovara za ovaj Elephone G4 (2050 mAh) od nekih drugih mobitela, od nekog samsunga, sonya, ZTE HTC itd? Teško je li tako?
-
tuzniMali
#3185 Re: Kineski mobiteli
A sta kad bi se potrefile iste dimenzije a amperaža veća npr 2400 mAh, bili ja smio to staviti u mobitel?valjuga wrote:I ja sam ubijeđen da ima baterija koja ti odgovara,samo otiđi u neki mob-shop i sprobavaj dok ne naletiš na neku koja odgovara.SONY_91 wrote:Pa, probaj da li odgovara sa nekog telefona. Ništa nećeš znati dok ne probaštuzniMali wrote:Da li ima neka baterija da odgovara za ovaj Elephone G4 (2050 mAh) od nekih drugih mobitela, od nekog samsunga, sonya, ZTE HTC itd? Teško je li tako?
- muxa
#3186 Re: Kineski mobiteli
Ja koristim Coolpad F1 oko 2 mjeseca i mogu samo reci da vrijedi svaki dolar, a ja sam ga platio oko 175 dolara. Sada je 140 dolara i mislim da se tesko moze naci nesto bolje za te pare. Ako je neko mozda u dilemi oko kupovine ovog mobitela, svakako moja preporuka za kupovinu. Telefon bukvalno "leti" a ako nekom antutu nesto znaci ima oko 5000 poena vise nego Galaxy S4 
- dinooh
#3187 Re: Kineski mobiteli
uzeo sam jutros jedan. Pa cemo vidjeti hoce li moje potrebe zadovoljitimuxa wrote:Ja koristim Coolpad F1 oko 2 mjeseca i mogu samo reci da vrijedi svaki dolar, a ja sam ga platio oko 175 dolara. Sada je 140 dolara i mislim da se tesko moze naci nesto bolje za te pare. Ako je neko mozda u dilemi oko kupovine ovog mobitela, svakako moja preporuka za kupovinu. Telefon bukvalno "leti" a ako nekom antutu nesto znaci ima oko 5000 poena vise nego Galaxy S4
- muxa
#3188 Re: Kineski mobiteli
Zeni sam naručio Asus Zenfone 5 pa cemo vidjet kakav je 
- valjuga
#3189 Re: Kineski mobiteli
Pa to ti je najbolja opcija,jer tebi je bitna voltaža a što se tiče mAh što više to bolje 100%tuzniMali wrote:A sta kad bi se potrefile iste dimenzije a amperaža veća npr 2400 mAh, bili ja smio to staviti u mobitel?valjuga wrote: I ja sam ubijeđen da ima baterija koja ti odgovara,samo otiđi u neki mob-shop i sprobavaj dok ne naletiš na neku koja odgovara.
- muxa
#3190 Re: Kineski mobiteli
Ako nekom treba Mofi case za Coolpad F1 nek se javi u PP. Ja narucio uz mobitel al mi nepraktičan jer se cesto javljam na mob u vožnji
-
geekmanijak
#3191 Re: Kineski mobiteli
ma kakvih 40USD; moguce da je 6572 neki model , evo vam cjene od CUBOTARA, znaci predstavljen sam kao neka velika frimetina, koja ima 20 pslovnica, i minimalna kupnja 100komada po modelu, i ovo su cjene, ako se kupujem 1000kom po modelu onda ide 2-3USD doljedaramo wrote:Ne znam ja sam čuo da je kolega iz HR kontaktirao proizvođača, ne prodavača (Shop) za cijenu za dealere.
Predstavio se kao uvoznik mobitela za HR i da mu treba većina, ponudili su mu cijene već od 40$ u pitanju je Cubot.
To vi mislite ali Kinezi uzmu dobru maržu na tim markama na kvalitenijim je malo manja, sad koliko je istina ne znam ali mislim da je tako, pogledajte samo kako reklamiraju taj Cubot čak gizhcina i ozbiljniji portali i shopovi.
opet ti ponavljam on-line prodaja iz kine se rade na vrlo malim maržama.
Ljudi se varaju da su mobiteli koji su na nekom siteu 90USD da je 40USD u nabavi, ma da mi je vidit taj mobitel odmah bi ga kupio 100kom po 40USD
A već sam ovdje govorio o tim Gizchina i tim portalima i AFFILIATE marketingu
http://www.speedyshare.com/pfqDe/The-ne ... 14.12.xlsx
-
OffTheWall
#3192 Re: Kineski mobiteli
Pozdrav ljudine!
Znaci, trebam primiti paket iz USA, radi se o tabletu (polovnom iPadu) koji stvarno jest poklon (znaci, nije samo tako napisano na kutiji
) pa me zanima dali se to carini?
Koliko sam shvatio (mozda sam u krivu), carini se samo nova roba sa cijenom, no ovo je koristen uredjaj (cak ima i malu udubinu) pa me zanima koje su sanse da ne platim carinu?
Hvala!
p.s znam da nije pravi podforum, no vjerujem da ste vi dosta upoznatiji sa situacijom posto narucujete iz vana
Znaci, trebam primiti paket iz USA, radi se o tabletu (polovnom iPadu) koji stvarno jest poklon (znaci, nije samo tako napisano na kutiji
Koliko sam shvatio (mozda sam u krivu), carini se samo nova roba sa cijenom, no ovo je koristen uredjaj (cak ima i malu udubinu) pa me zanima koje su sanse da ne platim carinu?
Hvala!
p.s znam da nije pravi podforum, no vjerujem da ste vi dosta upoznatiji sa situacijom posto narucujete iz vana
-
geekmanijak
- dinooh
#3194 Re: Kineski mobiteli
nema veze sto je polovan. Carinit ce se, jer i polovan tablet ima vrijednost. Vjerovatno ce ti slati pismo da im posaljes izvod. Tada ih nazoves i objasnis da je polovan i da ga tako carine, jer carinu neces izbjeci 99%. Ja sam dobio odjecu neku kao poklon, skinute etikete, ali carinili su. Tako da se mozes nadati carini. Samo ih uvjeri da je polovan i da ga tako carine.OffTheWall wrote:Pozdrav ljudine!
Znaci, trebam primiti paket iz USA, radi se o tabletu (polovnom iPadu) koji stvarno jest poklon (znaci, nije samo tako napisano na kutiji) pa me zanima dali se to carini?
Hvala!
-
OffTheWall
#3195 Re: Kineski mobiteli
Argh
Toga me je i strah, vidjeti ce da se radi o iPadu, otici na www.apple.com i vidjeti da kosta 400$ i onda mi opaliti carinu na to.
To sto se radi o prvoj generaciji koja je polovna oko 100$, to ce preskociti
Toga me je i strah, vidjeti ce da se radi o iPadu, otici na www.apple.com i vidjeti da kosta 400$ i onda mi opaliti carinu na to.
- dinooh
#3196 Re: Kineski mobiteli
nece kao novog. Reci pogledajte udubljenje, ako ima ogrebotine pa ce znati da je polovan. Ali je i postarina skupa iz USA tako da i nju moras racunati.OffTheWall wrote:Argh![]()
Toga me je i strah, vidjeti ce da se radi o iPadu, otici na http://www.apple.com i vidjeti da kosta 400$ i onda mi opaliti carinu na to.
-
tegav
#3197 Re: Kineski mobiteli
zdravo drustvo.
danas mi je otpremljen cubot p10 na carinu. sutra ce vjerovatno biti evidentiranje posiljke i slanje onog pisma da dostavim paypal izvod. zanima me mogu li licno na carini predati paypal izvod, uplatiti obaveze drzavi i kod njih podignuti mobitel
danas mi je otpremljen cubot p10 na carinu. sutra ce vjerovatno biti evidentiranje posiljke i slanje onog pisma da dostavim paypal izvod. zanima me mogu li licno na carini predati paypal izvod, uplatiti obaveze drzavi i kod njih podignuti mobitel
- cnut
#3198 Re: Kineski mobiteli
Danas mi je napokon stigao UMI ZERO. Juče im faksirao paypal izvod, i odmah danas poslaše. Sad se valja peglati sa efoxom oko povrata.
Elem što se mobitela tiče, kvaliteta izrade je odlična, izuzev ona tri "dugmica" ispod displeja, čije je osvjetljenje izuzetno loše, i kvari onaj premium ugođaj, ali nije to toliko strašno. Mobitel odlično radi, diplej je predobar. Prije sam imao s3, i samo AMOLED je dolazio u obzir. Ima 13 GB slobodne memorije, neko je pitao ranije. I da, vibracija je malo preglasna, pa zna iritirati. Nisam ga nešto previše čačkao, pa vam ne mogu reći više u detalje, ali mislim da mobitel vrijedi svojih para.
Elem što se mobitela tiče, kvaliteta izrade je odlična, izuzev ona tri "dugmica" ispod displeja, čije je osvjetljenje izuzetno loše, i kvari onaj premium ugođaj, ali nije to toliko strašno. Mobitel odlično radi, diplej je predobar. Prije sam imao s3, i samo AMOLED je dolazio u obzir. Ima 13 GB slobodne memorije, neko je pitao ranije. I da, vibracija je malo preglasna, pa zna iritirati. Nisam ga nešto previše čačkao, pa vam ne mogu reći više u detalje, ali mislim da mobitel vrijedi svojih para.
- dinooh
#3199 Re: Kineski mobiteli
radi li ti dual sim. Znam da su se ljudi zalili kako im ne radi. Ili Wi-fi konekcija nestane pa moraju gaisti pa paliti wificnut wrote:Danas mi je napokon stigao UMI ZERO. Juče im faksirao paypal izvod, i odmah danas poslaše. Sad se valja peglati sa efoxom oko povrata.
- cnut
#3200 Re: Kineski mobiteli
Nemam pojma, imam samo jednu karticu, i definitivno neću dvije koristiti. Wi-Fi fercera perfektno čitav dan.dinooh wrote:radi li ti dual sim. Znam da su se ljudi zalili kako im ne radi. Ili Wi-fi konekcija nestane pa moraju gaisti pa paliti wificnut wrote:Danas mi je napokon stigao UMI ZERO. Juče im faksirao paypal izvod, i odmah danas poslaše. Sad se valja peglati sa efoxom oko povrata.