Kineski mobiteli
Moderator: Benq
-
djetezla
#3101 Re: Kineski mobiteli
pozz svima
od prije mjesec dana sam vlasnik iNew V3 Plus telefona. Posto se brojne kritike u vezi ovog telefona temelje na iNew V3 iskustvima, treba reci da je, bar ovaj moj primjerak hvala Bogu savrsen. Uglavnom baterija i sve ostale mane su ispravljene i rade extra. Baterija traje, ne igram igre, uz non stop koristenje wi fi i bluetootha (smartwatch) traje 20-24h. Kamera je jako dobra. Sam telefon,znaci izgled je savrsen. Izrada je vrhunska. Eto da ne hvalim vise to je bilo ukratko.
od prije mjesec dana sam vlasnik iNew V3 Plus telefona. Posto se brojne kritike u vezi ovog telefona temelje na iNew V3 iskustvima, treba reci da je, bar ovaj moj primjerak hvala Bogu savrsen. Uglavnom baterija i sve ostale mane su ispravljene i rade extra. Baterija traje, ne igram igre, uz non stop koristenje wi fi i bluetootha (smartwatch) traje 20-24h. Kamera je jako dobra. Sam telefon,znaci izgled je savrsen. Izrada je vrhunska. Eto da ne hvalim vise to je bilo ukratko.
-
daramo
#3102 Re: Kineski mobiteli
Samo okrenete poredak o onda je sve okgeekmanijak wrote:
Ovaj prvi link BEST CHINESE SMARTPHONE je smijesan, na prvim mjestima CUBOT a na zadnjim mjestima XIAOMI, očito čisto forsiranje CUBOTARA , i po meni plaćeni članak
drugi link ima više logike , a ovo su čisti plaćeni članak , ili čisti AFILLIATE MARKETING, znaci ove stranice Gizmochina i GIzchina su dobro posjecene i sad netko kad klikne direktno sa ovog popisa mobitela i ako kupis mobitel vlasnik stranice dobiva odredenu proviziju. tako da po meni nije to mjerodavno već čisti interes i korist
Dobro gledaju i cijenu ali ipak Cubot na 1. i 3. mjestu malo sutra.
Ja čekam neku akciju i uzimam Xiaomi pa da provjerim i tu kvalitetu uživo, do sada sam imao priliku malo čačkati Lenovo, Huawei itd. ali Xiaomi nisam, za početak uzimam onaj charger pa da vidimo na šta liči.
-
geekmanijak
#3103 Re: Kineski mobiteli
Ma ima tu jos dobrih uredaja koje bi se dalo ugurat u tu listu, ali očito je manja marža ili je manja AFILLATE provizija
Ja sam doslovno prčkao po svim kinezima od Lenova, Huawei, THL, Inew, Leagoo, klonova, Elephone, Doogee, UMI, Xiaomi,, dosta toga mi je preslo preko ruke, i stvarno vec duze vrijeme pratim kompletnu scenu kineskih telefona ( uzivam u tome) puno je zanimljivija scena od PREMIUM brandova- jer danas ipak vecina sa nekim normalnim primanjima moze priustiti jedan od ovih brandova.
Ja sam doslovno prčkao po svim kinezima od Lenova, Huawei, THL, Inew, Leagoo, klonova, Elephone, Doogee, UMI, Xiaomi,, dosta toga mi je preslo preko ruke, i stvarno vec duze vrijeme pratim kompletnu scenu kineskih telefona ( uzivam u tome) puno je zanimljivija scena od PREMIUM brandova- jer danas ipak vecina sa nekim normalnim primanjima moze priustiti jedan od ovih brandova.
Last edited by geekmanijak on 12/01/2015 20:33, edited 1 time in total.
-
geekmanijak
#3104 Re: Kineski mobiteli
Da u početku je bilo svarno dosta problema sa tim V3 modelom, i ja sam jednog bio kupio u startu i prodao ga rodaku i vjeruj mi njemu i dan danas sluzi sa tvornickom baterijom i sve i bez da mu je ispao ekran i ostali neki problemi koji su bili, i ja sam ostao iznenaden.djetezla wrote:pozz svima
I bas mi neki dan kaze da mu narucim Inew V3 plus, ja mu kazem uzmi Xiaomi, on zapeo na Inew i gotovo.
Ali pratim malo po stranim forumima dosta hvale V3 plus u odnosu na prethodnika, i hvale optimiziranost software i CPU sa ipak slabom baterijom, cak neki imaju SOT od 3.30h-4h.
- kloniran
#3105 Re: Kineski mobiteli
Ako neko ima leagoo lead 1 nek ne instalira zadnji update, sranje zestoko, odziv toucha ko krepana macka 
-
tegav
#3106 Re: Kineski mobiteli
zdravo. preko web stranice posta.ba saznao sam da su mi dva mobitela otpremljena na carinu u četvrtak i da su evidentirani podaci o posiljci. Još me nisu kontaktirali, a niti su mi poslali obavijest da dostavim paypal izvod. zanima me koliko traje ova procedura oko carine? hvala unaprijed
-
djetezla
#3107 Re: Kineski mobiteli
nije lose ni kad imas ovaj smartwatch. jako korisna stvar bar za vozace. ne moras se lomit dok izvadis tel iz dzepa il strahovat od policije, samo pritisnes displej i pricas 
- kloniran
#3108 Re: Kineski mobiteli
edit:kloniran wrote:Ako neko ima leagoo lead 1 nek ne instalira zadnji update, sranje zestoko, odziv toucha ko krepana macka
cini mi se da se baKterija popravila ovim updateom,
tel dobio hot knokt funkciju(nije je prije bilo)
Gesture somatosensory (nije prije bilo)
Three finger screenshot isto nije bilo
Beauty face na kameri (bezveze opcija a postavljena na default, nervira pravo)
Power saving opcija u postavkama
i pocetna stranica kao google opcija ili leagoo opcija
-
kazo
#3109 Re: Kineski mobiteli
Na papiru s carine pise da je ukupno sve 84,70 KM, postar donosi papir i govori 93,90
Jel to posta uzima 10 KM sto donesu 
- kloniran
#3110 Re: Kineski mobiteli
odes licno u postu i platis samo to sto je carina poslala, jer shipping je placenkazo wrote:Na papiru s carine pise da je ukupno sve 84,70 KM, postar donosi papir i govori 93,90Jel to posta uzima 10 KM sto donesu
-
kazo
#3111 Re: Kineski mobiteli
NIsam onda dobro objasnio, postar donio mobitel i kaze da trebam platiti 93,90 i platim. Kasnije otvorim kutiju tj odlijepim onu traku i oni ubace tu papir na kojem su izracunali carinu i na njemu pise 84,70. Otkud sad posti jos ovih 10 KM.kloniran wrote:odes licno u postu i platis samo to sto je carina poslala, jer shipping je placenkazo wrote:Na papiru s carine pise da je ukupno sve 84,70 KM, postar donosi papir i govori 93,90Jel to posta uzima 10 KM sto donesu
- kloniran
#3112 Re: Kineski mobiteli
e ne znam sta je to, ja sam dobio racun ono slicno uplatnici i na njemu cifru za platiti i to platiokazo wrote:NIsam onda dobro objasnio, postar donio mobitel i kaze da trebam platiti 93,90 i platim. Kasnije otvorim kutiju tj odlijepim onu traku i oni ubace tu papir na kojem su izracunali carinu i na njemu pise 84,70. Otkud sad posti jos ovih 10 KM.kloniran wrote:odes licno u postu i platis samo to sto je carina poslala, jer shipping je placenkazo wrote:Na papiru s carine pise da je ukupno sve 84,70 KM, postar donosi papir i govori 93,90Jel to posta uzima 10 KM sto donesu
-
waynezmaj
#3113 Re: Kineski mobiteli
I mene su tako zakinuli za jedno 5km, samo sam ja u posti platio, nisam imao vremena da sabiram pet uplatnica tada, zurio sam... Kad sam kod kuce preracunao naplatila mi je 5km vise, sad zasto ne znam (neko mi rece da za svaku uplatnicu naplacuju u posti)kloniran wrote:e ne znam sta je to, ja sam dobio racun ono slicno uplatnici i na njemu cifru za platiti i to platiokazo wrote:NIsam onda dobro objasnio, postar donio mobitel i kaze da trebam platiti 93,90 i platim. Kasnije otvorim kutiju tj odlijepim onu traku i oni ubace tu papir na kojem su izracunali carinu i na njemu pise 84,70. Otkud sad posti jos ovih 10 KM.kloniran wrote:
odes licno u postu i platis samo to sto je carina poslala, jer shipping je placen
- avaks
#3114 Re: Kineski mobiteli
Troškovi obrade, svaka uplatnica dabome pa živite u Bosni i Hercegovini i čudite se 
Do sada je barem 1000 puta napisano da naplate i pregled paketa na carini pa onda carine i udaraju poreze
Treba ovoliki aparat nahraniti pa je najlakše po narodu gdje god ko stigne
Do sada je barem 1000 puta napisano da naplate i pregled paketa na carini pa onda carine i udaraju poreze
Treba ovoliki aparat nahraniti pa je najlakše po narodu gdje god ko stigne
-
geekmanijak
#3115 Re: Kineski mobiteli
KAZO , koji si mobitel sad dobio?
-
kazo
#3116 Re: Kineski mobiteli
Ma onaj redmi note 4g, samo nisam prije napisao ovo iskustvo s postomgeekmanijak wrote:KAZO , koji si mobitel sad dobio?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3117 Re: Kineski mobiteli
Neko narucivao sa ove stranice?daramo wrote:Znam da su neki tražili TV stickove, evo s kuponom MK808B 29.99$ tako da prolazite bez carine.
http://www.gearbest.com/m-goods-id-124593.htm
MK808B Plus 1GB RAM Quad-Core Android 4.4 WiFi Bluetooth Mini TV Box 1080P H.265 Amlogic M805 Google TV Player Support DLNA Miracast AirPlayer ( AC 100 - 240V, EU Plug)
Xiaomi napada i tržište jeftinijih mobitela jedva čekam da izađe ovaj prvi primjerak
As for the tech specs, the $65 Xiaomi phone will come with a 4.7-inch 720p resolution display. It will be powered by a quad-core 1.6 GHz processor with 1GB RAM and 8GB internal storage. There will be an 8MP rear camera and a 2MP front shooter. It will run on Android 4.4.4 KitKat OS. Drama.
MTk najaviljuje mobitele s više od 8 jezgara
-
daramo
#3118 Re: Kineski mobiteli
Ja nisam osobno ali dosta kolega iz Hrvatske jeste onoga cubota S208 na akciji s kuponom.
Plaćaš paypalom tako da nemaš brige.
I onda se čudimo što su nas sve stranice blokirale za povrat carine a HK Post za dostavu u rangu sa Gvinejom, Sudanom itd.
Lakše je uvesti kamion mobitela preko granice i manji su troškovi nego jedan mobitel za osobne potrebe preko pošte carinjenja, još se moraš pravdati za šta će ti mobitel
Top 10 smartphones of 2014 as voted by GizChina readers
10. UMi Zero
9. Huawei Honor 6
8. IUNI U3
7. Vivo Xshot
6. Huawei Honor 6 Plus
5. Huawei Ascend Mate 7
4. Meizu MX4 Pro
2. Xiaomi Mi4
1. OnePlus One
Top 10 Surprise phones of 2014
iNew V3
Oppo Find 7
UMi Zero
Meizu MX4
Kingzone K1
Ecoo E01
OnePlus One
Green Orange T1
No.1 Mi4/DOOGEE DG850 Hitman
Plaćaš paypalom tako da nemaš brige.
I onda se čudimo što su nas sve stranice blokirale za povrat carine a HK Post za dostavu u rangu sa Gvinejom, Sudanom itd.
Lakše je uvesti kamion mobitela preko granice i manji su troškovi nego jedan mobitel za osobne potrebe preko pošte carinjenja, još se moraš pravdati za šta će ti mobitel
Top 10 smartphones of 2014 as voted by GizChina readers
10. UMi Zero
9. Huawei Honor 6
8. IUNI U3
7. Vivo Xshot
6. Huawei Honor 6 Plus
5. Huawei Ascend Mate 7
4. Meizu MX4 Pro
2. Xiaomi Mi4
1. OnePlus One
Top 10 Surprise phones of 2014
iNew V3
Oppo Find 7
UMi Zero
Meizu MX4
Kingzone K1
Ecoo E01
OnePlus One
Green Orange T1
No.1 Mi4/DOOGEE DG850 Hitman
- muxa
#3119 Re: Kineski mobiteli
Kakav je efox što se tiče brzine otpremanja i dostave? Vidim nude različite opcije dostave
-
geekmanijak
#3120 Re: Kineski mobiteli
Dobro su te dernuli na pošti, u zadnje vrijeme 90% pošiljki ide na carinjenje, sjecam se nekad prije kad je dosta toga prolazilo bez carine i PDVkazo wrote:Ma onaj redmi note 4g, samo nisam prije napisao ovo iskustvo s postomgeekmanijak wrote:KAZO , koji si mobitel sad dobio?
-
geekmanijak
#3121 Re: Kineski mobiteli
DARAMO - e ovaj popis vec ima smisla .
Da bas sam napisao u postu iznad kako u zadnje vrijeme skoro pa svaka posiljka ide na pregled i plaća se carina i PDV, i to dobar iznos, i jos ti uzmu tih nekih taksa, i da jos na kraju prepiranja sa njima 5 dana """pa nije za prodaju, to je za mene i bla bla bla""" . Postavlja se pitanje koliko je vise isplativo kupovati mobitel iz Kine, znali li netko kako je stanje u RH ili u Srbiji ?
Da bas sam napisao u postu iznad kako u zadnje vrijeme skoro pa svaka posiljka ide na pregled i plaća se carina i PDV, i to dobar iznos, i jos ti uzmu tih nekih taksa, i da jos na kraju prepiranja sa njima 5 dana """pa nije za prodaju, to je za mene i bla bla bla""" . Postavlja se pitanje koliko je vise isplativo kupovati mobitel iz Kine, znali li netko kako je stanje u RH ili u Srbiji ?
- avaks
#3122 Re: Kineski mobiteli
U Srbiji nema carine i PDV za pošiljke do 70€ dok u Kroaciji mislim da je do 150€ (nisam baš siguran sada, ipak su EU).
Kako god ovih naših 25€ je sramotno ali u kakvoj državi živimo i to je super
Kako god ovih naših 25€ je sramotno ali u kakvoj državi živimo i to je super
-
daramo
#3123 Re: Kineski mobiteli
Pitanje je koliko se isplati živjeti u ovoj državi ikako.
Umjesto da budu pametni i šute što smo ovce pa nas šišaju za ovoliko još se moraš pravdati kao da uvoziš nešto nelegalno, očito bi oni voljeli naplatiti i više.
Najviše se isplati naručiti preko Hrvatske platiš x1.25 pdv i to je to, nitko te ne mori, pošalješ račun na mail, poštar donese račun i naplati.
Umjesto da budu pametni i šute što smo ovce pa nas šišaju za ovoliko još se moraš pravdati kao da uvoziš nešto nelegalno, očito bi oni voljeli naplatiti i više.
Najviše se isplati naručiti preko Hrvatske platiš x1.25 pdv i to je to, nitko te ne mori, pošalješ račun na mail, poštar donese račun i naplati.
- AhmetShabo
#3124 Re: Kineski mobiteli
konacno, efox je posalo 2 umi zero-a koje sam narucio prije vise od mjesec dana iz njemackog skladista.
- SONY_91
#3125 Re: Kineski mobiteli
Ne može UMI sklopiti Zero modela koliko se može prodatiAhmetShabo wrote:konacno, efox je posalo 2 umi zero-a koje sam narucio prije vise od mjesec dana iz njemackog skladista.