Kineski Čoperi
-
pigcop
#1 Kineski Čoperi
Evo vidim da je malo moto forum umro pa reko da otvorim temu vezanu za ove nove jeftine kineske čopere koji su zasuli nase trziste
Lično vozim Keeway cruiser 250ccm i zanimaju me misljenja drugih ljudi koji takodjer vozaju isti model.A ako ima zainteresiranih mogu i svoja iskustva (generalno pozitivna) podijeliti sa ostalima. Mislim da ce od ove rasprave imati koristi svi koji u predstojecoj sezoni imaju namjeru da sa malo para pazare neki motoric. Pozdrav
-
Cober
#2 Re: Kineski Čoperi
Svaka čast, u svakom slučaju po to je motor, pa samim tim potpuno neuporedivo sa skuterom. Uvijek ima bolje od boljeg, ali ako čovjek to voli, onda je biker, a tada je bolje jahati kineski čoper nego ništa. Bitno je biti na dva točka i družiti se, ostalo je nadogradnja koja vremenom dolazi sama po sebi.
Pozdrav, Cober
Pozdrav, Cober
-
pigcop
#3 Re: Kineski Čoperi
Izgleda da niko ne kupuje vise ove motore ili ljudi nemaju nikako problema sa njima 
-
Cober
#4 Re: Kineski Čoperi
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... a&start=25
DaysleepeR wrote:kad već pominjemo tog LBC-a, da ga i pokažemo
-
Swimmer
#5 Re: Kineski Čoperi
Svakako je bolji od APN-a.
Postojao je APN-4 Custom. Eh sto je on raspaljivao mastu
Postojao je APN-4 Custom. Eh sto je on raspaljivao mastu
-
pigcop
#6 Re: Kineski Čoperi
evo moja mashina kad sam je tek kupio sav sretan 

-
hali gali halid
#7 Re: Kineski Čoperi
Pa valja li sta taj Keeway?
-
Cober
#8 Re: Kineski Čoperi
Četitam pigcop. Samo lagano i uživaj..
-
pigcop
#9 Re: Kineski Čoperi
hali gali halid wrote:Pa valja li sta taj Keeway?
Pa eto za sada valja.Presao 5000km bez kvara.Ima tu dosta onog koliko para toliko muzike al generalno je ok.Cak kako gledam po forumima raja se vecinom zalila na lbc a ne na keeway mada isti su skoro problemi na pocetku pogadjali i ovaj keeway.Otprilike ti je zbog cinjenice da se sklapaju ovdje kod nas negdje i da to rade malo ne strucni ljudi, situacija na pocetku da dotegnes pokoji seraf i onda je sve ok.Al posto sam ja svoj kupio polovan kad je presao vec 3500km onda je covjek prije mene prosao kroz sve belaje a ja uzeo zdrav motor
-
pezzo
#10 Re: Kineski Čoperi
ZDRAVO, DANAS SAM NALETIO NA OVAJ KINESKI CHOPER, PA ME INTERESUJU LIČNA ISKUSTVA I MOGUCNOSTI SERVISIRANJA(NABAVKA DIJELOVA) KOD NAS U SARAJEVU ILI OKOLINI.
INAČE TO MI JE PRVI MOTOR KUPUJEM PA SVAKI SAVJET JE DOBRO DOŠAO.
HVALA PUNO, POZDRAV
HVALA PUNO, POZDRAV
-
pigcop
#11 Re: Kineski Čoperi
Vrlo jednostavno motor radi ide i ne kvari se uopste.Presao sam 6500km i uz redovne servise i standardno odrzavanja sve je ok.Sto se dijelova tice imas nekoliko prodavnica u sarajevu koje nabavljaju dijelove.Svaka ima svoj tajming nabavljanja ali otprilike je 2sedmice cekanja za dio kod svakoga.Do sada sam samo narucivao retrovizore jer su mi ih ukrali i nove svjecice koje sam morao naruciti kod prijetelja jer kod ostalih ovi gore navedenih nije bilo svjecica na lageru pa mi se nije dalo cekati 2 sedmice.Veoma je osjetljiv na gorivo, moras paziti gdje sipas jer ako je i malo necisto gorivo pocne stucati i pucati ko ludpezzo wrote:ZDRAVO, DANAS SAM NALETIO NA OVAJ KINESKI CHOPER, PA ME INTERESUJU LIČNA ISKUSTVA I MOGUCNOSTI SERVISIRANJA(NABAVKA DIJELOVA) KOD NAS U SARAJEVU ILI OKOLINI.
HVALA PUNO, POZDRAV