Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wahahaha.Ja otkad sam ga prestao jesti izgubio sam jedno 5 kila kolesterola sa stomaka.
Sad su ti promijenili pakovanje od tog.Sad se nalazi u plastičnoj teglici sa plavim poklopcem,i nekim šarama poput američke zastave na tegli.
Tensai wrote:Wahahaha.Ja otkad sam ga prestao jesti izgubio sam jedno 5 kila kolesterola sa stomaka.
Sad su ti promijenili pakovanje od tog.Sad se nalazi u plastičnoj teglici sa plavim poklopcem,i nekim šarama poput američke zastave na tegli.
Ma jeo sam taj, ali nije k'o ovaj iz staklene. Skroz je drugaciji.
Ja sam znao po 2 tegle za 3 dana pojesti, ali nisam nikakvih problema s izgledom stomaka
channel10 wrote:Meni je najbolji onaj od myproteina, ali je i najskuplji.
Kg= 25 KM
gdje se taj ima kupiti? Inače, gdje ima onog sa komadićima kikirikija? Ne volim onaj kremasti
Musclefreak. ba ili na etazi -1 SCC centra (odmah pored pokretnih stepenica ). Imaju prodavnicu i u Importaneu. Pogledaj na njihovoj stranici gdje sve imaju prodavnice.
Uglavnom taj myprotein-ov ima komade (ne komadice ) kikirikija.
kabal1337 wrote:Imas u Proteini.si od 500g . Samo koliko znam nije hrskavi
500 gr., myprotein? Koliko kosta?
Ne znam za myprotein. U glavnom 500g. kikiriki puter u proteini si. 12 KM To je druga radnja, ima u Alti.
Isto ti je, nema nikakvih dodataka. Isto kao myprotein
Proizvodjac za 500 g. je Battery ( Firma iz Velike Britanije)
Proizvodjac USN 1kg je 24 KM ( firma isto iz Velike Britanije)
Last edited by kabal1337 on 29/11/2017 16:54, edited 1 time in total.
Velika zelja koja mi je kao djetetu ( upijacu americke kulture kroz serije ) bila je da obavezno probam taj Kikiriki puter... bljak je bila reakcija A ovisnik sam o kikirikiju , bilo ljuska bilo przeni bilo sa ili bez zacina, ali ovaj puter ne mogu smisliti
Veliki sam ljubitelj kikiriki putera, i godina jedem Barney's best creamy ili crunchy. Ali evo već danima ga ne mogu naci nikako. Sve neki naši proizvodi (Vočar)ili makedonski