Sokolac. Neko selo.dječak sa šibicama wrote:Narod znahrasno38 wrote:I iz koje su stranke gore navedene persone??????dječak sa šibicama wrote:A danas brate ne znas ni sta je gore, ovi sa kupljenim diplomama iz Travnika, ili ovi sto su se skolovali po vrhunskim fakultetima, pa svo znanje koriste za pljacku i zaobilazenje zakonskih pravila.
Sta vrijedi sto je jedan Muratovic vrhunski strucnjak, ili jedan Ganic, kad su svo svoje znanje ulozili u pljacku i otimacinu.![]()
![]()
A i ovaj Bukva je iz Gorazda, Podrinje rules![]()
Kifla
- hornet
#226 Re: Kifla mandatar
- Dr. Kuca
#227 Re: Kifla mandatar
Tako nekako.StupskaBitanga wrote:nema šanse jer se u nedostatku vode požari počeli gasiti benzinomDr. Kuca wrote:Mislis da ako bude to da ce izgurat 4 godine?kemalba wrote:Guranje problema pod tepih i naredne četiri godine.
- O'zone
- Globalni moderator
#228 Re: Kifla mandatar
Sreća benzin pojeftinio
-
StupskaBitanga
#229 Re: Kifla mandatar
Bice akciza ne briniO'zone wrote:Sreća benzin pojeftinio
-
eifel
#231 Re: Kifla mandatar
Već izvjesno vrijeme istočnjaci i šipci se ližu. Dugo su bili na ratnoj nozikemalba wrote:Zanimljiva je podrška Dnevnog Avaza Konakoviću, doduše između redova:
http://www.avaz.ba/clanak/162161/malo-k ... om-na-celu
http://www.avaz.ba/clanak/161463/bakir- ... konakovica
- kamen spoticanja
#232 Re: Kifla mandatar
jok nego je ta struja unutar sda bliska fahri...na svaki nacineifel wrote:Već izvjesno vrijeme istočnjaci i šipci se ližu. Dugo su bili na ratnoj nozikemalba wrote:Zanimljiva je podrška Dnevnog Avaza Konakoviću, doduše između redova:
http://www.avaz.ba/clanak/162161/malo-k ... om-na-celu
http://www.avaz.ba/clanak/161463/bakir- ... konakovica
dino konakovic je bio omiljeni drugar stanovitoj Sehadi koja postade portparol kabineta fahre radoncica( mada mi nije jasno sta taj kabinet tacno znaci
-
kakonako
#234 Re: Kifla mandatar
Vi se zajebajite s istocnjacima,ali evo vam lista samo Rogaticana,pa vi nastavite:Muhamed Kozadra,Jusuf Bubica,Asim Dzambasovic,Hamdo Katica i njegova rodica Munira Subasic,Amir Zukic,pa rogaticki zet Novalic,generali Grabovica,Bahto,Ajnadzic,gensek DF-a Sifet Podzic,imam Fahdove dzamije Muderis,Kemo Camdzija,Remzija Kadric,Ahmed Smajic,ratni ministar odbrane Hadzihasanovic...a tek sta slijedi. 
- madner
#235 Re: Kifla mandatar
Mislim da nema potrebe opste nabrajat, ne zna se ko je gori. Beogradska struja to ti je.
- ultima_palabra
#236 Re: Kifla mandatar
Do prije par godina ljudi te pitaju: jesi li iz Sarajeva, da započnu razgovor... sad pitaju jesi li iz istočne Bosne 
-
palermo
#237 Re: Kifla mandatar
Jel ovo što pišete znači, rogatičani su tihićevci, a Bakir se oslanja na gačane
.
Ko li je tu jači
ne bih se ja bogami kladio protiv gačana, mada izgleda i ovi rogatičani nisu šaša mala
Ko li je tu jači
- madner
#238 Re: Kifla mandatar
Gacani su jaci, no dva losa...
- O'zone
- Globalni moderator
#239 Re: Kifla mandatar
Jbm ako mi ima mržeg pitanja od "odakle si ti"ultima_palabra wrote:Do prije par godina ljudi te pitaju: jesi li iz Sarajeva, da započnu razgovor... sad pitaju jesi li iz istočne Bosne
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#240 Re: Kifla mandatar
Kad me neko to pita pri prvom kontaktu (izuzev ako to situacija opravdava-npr na putovanju), obicno imam veliku skepsu spram visine njegovog IQ-aO'zone wrote: Jbm ako mi ima mržeg pitanja od "odakle si ti"
- O'zone
- Globalni moderator
#241 Re: Kifla mandatar
Ma ima ljudi koji jednostavno ne mogu da odole tom pitanju._BataZiv_0809 wrote:Kad me neko to pita pri prvom kontaktu (izuzev ako to situacija opravdava-npr na putovanju), obicno imam veliku skepsu spram visine njegovog IQ-aO'zone wrote: Jbm ako mi ima mržeg pitanja od "odakle si ti"
Ovo može zvučati šovinistički ali sam primjetio da to pitaju većinom ljudi iz Istočne Bosne i Sandžaka. Dobra stvar u tome je što uvijek nađu svoje na svakavim pozicijama jer poslije "odakle si?" ide "čekaj bolan pa jesi ti od xy rod?" a ti kažeš "ne, ja sam od zx" ide "aaaaaaaaaaaa znam kako ne znam pa njegova majka i moja majka od dva djevera usvojena djeca" i eto imaš rođu negdje
Joj 96 do neke 98 na Grbavici si samo mogao čuti "odakle si ti"
- Hajvan
#242 Re: Kifla mandatar
RIP kifla.
Zdravije je bez kiselog tijesta..
Zdravije je bez kiselog tijesta..
-
VjecitiStudent
#243 Re: Kifla mandatar
Ne zapostavljajte ni bjelašničke kadrove.madner wrote:Gacani su jaci, no dva losa...
Još kad ukližu berilovi Arapi, ih!
-
saim_adka
-
razonoda
#245 Re: Kifla mandatar
_BataZiv_0809 wrote:Kad me neko to pita pri prvom kontaktu (izuzev ako to situacija opravdava-npr na putovanju), obicno imam veliku skepsu spram visine njegovog IQ-aO'zone wrote: Jbm ako mi ima mržeg pitanja od "odakle si ti"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#246 Re: Kifla mandatar
Isto sam primijetioO'zone wrote: Ma ima ljudi koji jednostavno ne mogu da odole tom pitanju.
Ovo može zvučati šovinistički ali sam primjetio da to pitaju većinom ljudi iz Istočne Bosne i Sandžaka. Dobra stvar u tome je što uvijek nađu svoje na svakavim pozicijama jer poslije "odakle si?" ide "čekaj bolan pa jesi ti od xy rod?" a ti kažeš "ne, ja sam od zx" ide "aaaaaaaaaaaa znam kako ne znam pa njegova majka i moja majka od dva djevera usvojena djeca" i eto imaš rođu negdje![]()
-
razonoda
#247 Re: Kifla mandatar
Vidis , kad tako pitas i naletis na ---sarajliju---- zatvorio si vrata---nece ti pomoci._BataZiv_0809 wrote:Isto sam primijetioO'zone wrote: Ma ima ljudi koji jednostavno ne mogu da odole tom pitanju.
Ovo može zvučati šovinistički ali sam primjetio da to pitaju većinom ljudi iz Istočne Bosne i Sandžaka. Dobra stvar u tome je što uvijek nađu svoje na svakavim pozicijama jer poslije "odakle si?" ide "čekaj bolan pa jesi ti od xy rod?" a ti kažeš "ne, ja sam od zx" ide "aaaaaaaaaaaa znam kako ne znam pa njegova majka i moja majka od dva djevera usvojena djeca" i eto imaš rođu negdje![]()
- madner
#248 Re: Kifla mandatar
Ako ima ic, nije starosjedilac. 
-
eifel
#249 Re: Kifla mandatar
Semiha Borovac. U startu omražena mama grada Sarajevakakonako wrote:Vi se zajebajite s istocnjacima,ali evo vam lista samo Rogaticana,pa vi nastavite:Muhamed Kozadra,Jusuf Bubica,Asim Dzambasovic,Hamdo Katica i njegova rodica Munira Subasic,Amir Zukic,pa rogaticki zet Novalic,generali Grabovica,Bahto,Ajnadzic,gensek DF-a Sifet Podzic,imam Fahdove dzamije Muderis,Kemo Camdzija,Remzija Kadric,Ahmed Smajic,ratni ministar odbrane Hadzihasanovic...a tek sta slijedi.
- O'zone
- Globalni moderator
#250 Re: Kifla mandatar
a sarajlije uvijek bili šu...cirazonoda wrote:Vidis , kad tako pitas i naletis na ---sarajliju---- zatvorio si vrata---nece ti pomoci._BataZiv_0809 wrote:Isto sam primijetioO'zone wrote: Ma ima ljudi koji jednostavno ne mogu da odole tom pitanju.