Kifla
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1326 Re: Kifla mandatar
mene vise zanima kome dalija pripada buduci da smo drkali u srednjoj na nju 
- luckylaka
#1327 Re: Kifla mandatar
Kakve blesave komentare mozes procitati na racun novo rodjenog dijeteta to je nevjerovatno.Valjda nemaju svoje pa ne znaju nista.
- Truba
#1328 Re: Kifla mandatar
otkud ti
zar nisi samo na nogometnim bosnjackim patriotskim temama
ti tamo kao dijaspora sto platis dobijes
a mi se oivdje mucimo
i onda dodjes soliti pamet

zar nisi samo na nogometnim bosnjackim patriotskim temama
ti tamo kao dijaspora sto platis dobijes
a mi se oivdje mucimo
i onda dodjes soliti pamet
- dječak sa šibicama
#1329 Re: Kifla mandatar
Rodio se Mali Princ, za 18 godina ubica na tockovima.
-
wolfie
#1330 Re: Kifla mandatar
Kako napisase u komentarima, dernek, bice vode cijelu noc. 
- JThomas
#1331 Re: Kifla mandatar
za 35 premijer kantona ako ih još bude, za 45 federacije...dječak sa šibicama wrote:Rodio se Mali Princ, za 18 godina ubica na tockovima.
- Banksy
#1332 Re: Kifla mandatar
I red Sebije hanume, pa red Dine Merlina, sve s blokiranim komentiranjem, služimo narodu.ultima_palabra wrote:Red Bakira, red Novalića, red Konakovića, red Ajnadžića... još jedan dan na Klixu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1333 Re: Kifla mandatar

ja bi na kiflinom mjestu uradijo DNK što je sigurno sigurno je...
- JThomas
#1334 Re: Kifla mandatar
nemoj zajebavati vrh su komentari... 
- Banksy
#1335 Re: Konaković all about (vrijeme za smjenu ili...)
Sikter, lažove. Od registriranja, pišem protiv SDP-a.GeeTnT wrote:
Kad sam prije 7 godina ovde pisao na isti nacin zbog kriminalca Hadzica i Lagumdzije, prolazio sam sa osudama, a bez ikakvog razloga sam strpan u esdea i kao takav sam banovan...sjecam se kolegica banksy koja nije mogla sakrit odusevljenje, a ultima je to prokomentarisao kako "cigani lete u nebo" ..naravno nekolicina njih i ja medju njima smo bili ne samo prozvani esdeaovci nego i cigani....Ok, nisam se ponovo reggo da bi se svetio ili ukazivao da ste pogrijesili misleci da sam bakirov uhljeb ili...nego, sam vec bio u toku rjesavanja svog statusa u EU, na putu i spakovan (ponavljam, ne radi klixa, banksy, ultime, madnera i slicnih nego zbog sdp-a) .. evo nakon 7 godina, sdp nije vise bitan, a esdea i narod, drustvene mreza i likovi koji pisu uokolo nikad gori.... Abmbasade pune zahtjeva za iseljavanje, a u najavi je uvodjenje dodatnih kontrola tj. viza, a ipak narod masovno iseljava....Elem, u svakom slucaju zelim ti srecu i olaksice prilikom ostvarivanja prava na novi dom, posao, zrak....a, ko zna ...mozda i ti nekad se javis ovde sa ovakvom porukom iz ugodne stolice nekog wintergärtena, pijuci espresso gledajuci svoju djecu kako se igraju...
I ne kači mi se za nick, da se ne ošugam.
- MikroBelaj
#1336 Re: Kifla mandatar
Neka je djete zivo i zdravo.,djeca nemogu birati ko ce ih rodit i napraviti,zato osudjujem svaki komentar koji ide u tom smjeru..
- GeeTnT
#1337 Re: Konaković all about (vrijeme za smjenu ili...)
zasto bih lagao....a shuga se da izlijecit, ali prostakluk i ljigavost tesko..Banksy wrote:Sikter, lažove. Od registriranja, pišem protiv SDP-a.GeeTnT wrote:
Kad sam prije 7 godina ovde pisao na isti nacin zbog kriminalca Hadzica i Lagumdzije, prolazio sam sa osudama, a bez ikakvog razloga sam strpan u esdea i kao takav sam banovan...sjecam se kolegica banksy koja nije mogla sakrit odusevljenje, a ultima je to prokomentarisao kako "cigani lete u nebo" ..naravno nekolicina njih i ja medju njima smo bili ne samo prozvani esdeaovci nego i cigani....Ok, nisam se ponovo reggo da bi se svetio ili ukazivao da ste pogrijesili misleci da sam bakirov uhljeb ili...nego, sam vec bio u toku rjesavanja svog statusa u EU, na putu i spakovan (ponavljam, ne radi klixa, banksy, ultime, madnera i slicnih nego zbog sdp-a) .. evo nakon 7 godina, sdp nije vise bitan, a esdea i narod, drustvene mreza i likovi koji pisu uokolo nikad gori.... Abmbasade pune zahtjeva za iseljavanje, a u najavi je uvodjenje dodatnih kontrola tj. viza, a ipak narod masovno iseljava....Elem, u svakom slucaju zelim ti srecu i olaksice prilikom ostvarivanja prava na novi dom, posao, zrak....a, ko zna ...mozda i ti nekad se javis ovde sa ovakvom porukom iz ugodne stolice nekog wintergärtena, pijuci espresso gledajuci svoju djecu kako se igraju...
- GeeTnT
#1338 Re: Kifla mandatar
Zna se to zavrtit ko bumerang....luckylaka wrote:Kakve blesave komentare mozes procitati na racun novo rodjenog dijeteta to je nevjerovatno.Valjda nemaju svoje pa ne znaju nista.
- Banksy
#1339 Re: Konaković all about (vrijeme za smjenu ili...)
Sikter.GeeTnT wrote:zasto bih lagao....a shuga se da izlijecit, ali prostakluk i ljigavost tesko..Banksy wrote:
Sikter, lažove. Od registriranja, pišem protiv SDP-a.
- Truba
#1341 Re: Kifla mandatar
ja sam cuo dq imq kiurac ko telecu nogu
ali da su ga varale zene
pogotovo dreuga
znaci dzaba velicina ako ne možeš
ovo je mozda brak iz intrresa....
joj kako se bacalo 1996.

ali da su ga varale zene
pogotovo dreuga
joj kako se bacalo 1996.
- seln
#1342 Re: Kifla mandatar
Pa koliko joj je godina, ako je 1996 bila motiv za rukoblud?Black swan wrote:ja sam cuo dq imq kiurac ko telecu nogu
ali da su ga varale zene
pogotovo dreuga
joj kako se bacalo 1996.![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#1343 Re: Kifla mandatar
Čestitam. Nek' je svačije dijete živo i zdravo.
Svako, ali svako ko misli drugačije jednostavno nije normalan.
- seln
#1344 Re: Kifla mandatar
Nisam procitao da je neko pozelio zlo novorodjencetu. A bojazan da cemo za koju godinu dobiti novog Adnana Brankovica je opravdana.It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam. Nek' je svačije dijete živo i zdravo.
- ultima_palabra
#1345 Re: Kifla mandatar
I dugo babu u zatvoru posjecivalo.It_is_a_Leclerc wrote:Čestitam. Nek' je svačije dijete živo i zdravo.
- It_is_a_Leclerc
#1346 Re: Kifla mandatar
Sve je to ok. Udarati po ocu, stranci, ovo-ono, ali neki komentari ovdje i na stranici zaista su ispod svakog nivoa ljudskosti.
- dječak sa šibicama
#1347 Re: Kifla mandatar
Jbg, on nas smije jebat u zdrav mozak... tu nema moralnih packi sa strane.
- Banksy
#1348 Re: Kifla mandatar
Nije lijepo i nije pristojno, ali ko rođenje svog djeteta, privatnu radost za 4 porodična zida, stavlja na portal u selebriti rubriku uz vijest Jennifer Lopez u vezi sa 17 godina mlađim reperom Drakeom mora biti spreman da mu se u komentarima pretresu i DNK i čukunđedovi i koješta...
- dječak sa šibicama
#1349 Re: Kifla mandatar
Upravo tako, nepisano pravilo, ko svoju privatnost prostituira u medijima, nema pravo ljutiti se na komentare.
Ne zivimo u sjevernoj Koreji.
Ne zivimo u sjevernoj Koreji.
-
PM72
#1350 Re: Kifla mandatar
Dino Konaković je javna ličnost kojem nisu mrske naslovnice ni slikanje i mora trpiti naše blebetanje i kritike ali ne treba mu vrijeđati djete,ženu,oca,majku,sestre.To nije lijepo i čak mislim da je odvratno.
Za njega mislim da je nesposoban,lopov,papčić sa Romanije,spletkaroš i prevarant.Ali mu nikad ne bih slova napisao o porodici.Čestitam mu na prinovi i neka mu je živo i zdravo.
Za njega mislim da je nesposoban,lopov,papčić sa Romanije,spletkaroš i prevarant.Ali mu nikad ne bih slova napisao o porodici.Čestitam mu na prinovi i neka mu je živo i zdravo.