kia ceed redizajn
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
EdnaMaric
#1 Re: kia ceed redizajn
Kupila nov. Super izgleda, cijena je dobra ali je auto pravo razocarenje.
- chuchumbamayumbe
#2 Re: kia ceed redizajn
Mislio si napisati "auto izgleda nevjerovatno kvalitetan", ili si ga testirao i čitao komentare onih koji na njemu već imaju kilometara, pa po tome zaključuješ?wedran82 wrote:pozz svima !!!! prije neki dan sam bio u auto salonu kia na dolac malti,i stvarno sam se ugodno iznenadio sa kvalitetom ceed-A,AUTO JE NEVJEROVATNO KVALITETAN !!!! inace vozim megana 2003 1.6 16w asli sam veoma nezadovoljan kvalitetom enterijera vozila pa sam razmisljao da ga zamijenim ceed-OM sta vi mislite o tome, i ako neko ima iskustva sa kiom ili ceed-om neka javi poozz
Ili si opet htio napisati da kvalitet završne obrade odaje kvalitet?
- chuchumbamayumbe
#3 Re: kia ceed redizajn
Šooo?!?!EdnaMaric wrote:Kupila nov. Super izgleda, cijena je dobra ali je auto pravo razocarenje.
- hopi
#4 Re: kia ceed redizajn
pa mislim da bi tebao uzeti kiu, jer je 16W za auto stvarno malo, eto ja imam 3750 puta jači auto pa mi ponovo slab
šalu na stranu, ako si zadovoljan meganom i ako ti nije do trošenja para bezze, ne uzimaj.
šalu na stranu, ako si zadovoljan meganom i ako ti nije do trošenja para bezze, ne uzimaj.
-
sLLayer
#5 Re: kia ceed redizajn
malo je glupo sto pitas nas hoces li ti kupiti auto..
ja da imam para nebi kupio to nego mozda nekog audija 6 povoljnog i dobro ocuvanog
a tvoj je izbros ta ti se svidja i kakve potrebe imas
ja da imam para nebi kupio to nego mozda nekog audija 6 povoljnog i dobro ocuvanog
-
pro_ceed
#6 Re: kia ceed redizajn
Vrlo "inteligentno" objasnjeno. Bez ijednog argumenta EdnaMaric kaze da je razocarenje, mada svi renomirani auto-magazini tvrde suprotno.chuchumbamayumbe wrote:Šooo?!?!EdnaMaric wrote:Kupila nov. Super izgleda, cijena je dobra ali je auto pravo razocarenje.
Zasto je razocarenje Edna? Mozda zato sto sjedista nisu ljubicasta? Nego ne "PRDI", osim ako nemas adekvatno objasnjenje.
Eh sad moje misljenje...
Vlasnik sam odnedavno Kie PRO_CEED 1.4 16v 109 KS. Automobil ne vozim bas predugo, presao sam tek nekih 2000-3000km i prezadovoljan sam. Projecna potrosnja je nekih 6,5-7,0l
Uglavnom, po mom misljenju za cijenu koju kosta taj automobil sa pripadajucom opremom NE MOZES dobiti bolje... Naravno tu je i garancija od 7 GODINA
-
Hendrix
#7 Re: kia ceed redizajn
Jao kako inteligentan savjet, tipično bosanska kupovina, kupuju polovna auta visoke klase za male pare i onda skontaju da nemaju pare za održavanje,a kamoli za zimske gume pa vidiš Audija 6 na Sava ili Tigar ćelavim gumama zimskim.sLLayer wrote:malo je glupo sto pitas nas hoces li ti kupiti auto..
Redovno održavanje Audija 6 je ekstremno skupo kao i svih auta u toj klasi, a o dijelovima da ne pričam i popravkama, jer to je luksuz, a sada što njemu cijena spadne na 20ak hiljada ne znači da je to jeftino auto.
-
dariomiamigo
#8 Re: kia ceed redizajn
Hehe
Nadam se da će što više ljudi ovo pročitati, možda i shvate.Hendrix wrote:Jao kako inteligentan savjet, tipično bosanska kupovina, kupuju polovna auta visoke klase za male pare i onda skontaju da nemaju pare za održavanje,a kamoli za zimske gume pa vidiš Audija 6 na Sava ili Tigar ćelavim gumama zimskim.sLLayer wrote:malo je glupo sto pitas nas hoces li ti kupiti auto..
Redovno održavanje Audija 6 je ekstremno skupo kao i svih auta u toj klasi, a o dijelovima da ne pričam i popravkama, jer to je luksuz, a sada što njemu cijena spadne na 20ak hiljada ne znači da je to jeftino auto.
- slavkoimamodilera
#9 Re: kia ceed redizajn
Kako ono ide ona pjesma: "Naaaadaj se naaaaaadaj seeeeeeee...."dariomiamigo wrote:Nadam se da će što više ljudi ovo pročitati, možda i shvate.hendrix wrote:Jao kako inteligentan savjet, tipično bosanska kupovina, kupuju polovna auta visoke klase za male pare i onda skontaju da nemaju pare za održavanje,a kamoli za zimske gume pa vidiš Audija 6 na Sava ili Tigar ćelavim gumama zimskim.
- olensoner
#10 Re: kia ceed redizajn
Ma jasno je da nov auto uvijek bolji od Audija, Mercedesa ili BMW starog nekoliko godina. Ali postoji nesto drugo, a to su zelje i pobude. Ja licno imam zelju da sebi kupim Audi RS4 ili Volvo S60R, a kad budu pristupacni cijenom, radije cu neki od ta dva auta nego novo auto. Mislim da dobar broj ljudi, kod nas, tako razmislja. A ko vise voli novo da kupi, niko mu to ne brani...
-
Hendrix
#11 Re: kia ceed redizajn
Nisi skonto poentu mog posta, ne govorim ja o prednostima što je novo nego što je ta KIA vjerovatno u okviru platežne moći tog čovjeka.Pod platežnom moći ne mislim samo na njenu cijenu, i da je on skupio toliko love. Nije kupovina auta samo ona cijena do registracije, plaćaš i registraciju i održavanje koje je u skladu sa klasom auta. Nije ni isto ako imaš Ceed sa gumama koje koštaju duplo ili troduplo manje nego one na RS4, pa filteri,dijelovi.... Ko ne bi volio voziti RS4 brate, ali treba se ispružiti onoliko koliko je jorgan dug.olensoner wrote:Ma jasno je da nov auto uvijek bolji od Audija, Mercedesa ili BMW starog nekoliko godina. Ali postoji nesto drugo, a to su zelje i pobude. Ja licno imam zelju da sebi kupim Audi RS4 ili Volvo S60R, a kad budu pristupacni cijenom, radije cu neki od ta dva auta nego novo auto. Mislim da dobar broj ljudi, kod nas, tako razmislja. A ko vise voli novo da kupi, niko mu to ne brani...
Ne možeš biti hadžo ako to nisi, dosta ljudi to kod nas izgleda ne konta.
- starii
#12 Re: kia ceed redizajn
najbolja izjavaHendrix wrote:Jao kako inteligentan savjet, tipično bosanska kupovina, kupuju polovna auta visoke klase za male pare i onda skontaju da nemaju pare za održavanje,a kamoli za zimske gume pa vidiš Audija 6 na Sava ili Tigar ćelavim gumama zimskim.sLLayer wrote:malo je glupo sto pitas nas hoces li ti kupiti auto..