lingvistika nije 26. vec 29.irrelevant wrote:hahaha (prel00d je)
joj sutra sekspir, a ja nidokle... sva sreca pa ima i drugi termin
Khanova predavanja za Shakespeare II
Moderator: Chloe
-
Deluxe
Malo sa zakašnjenjem odgovaram, ali gled'o. Ma ja sam ga uvijek volio slušati, samo što je malo težak na ispitu bio. Ali kad jednom naučiš, nema problema.
Sviđa mi se jer je sloban, ima široka shvatanja, otvoren za nove stvari (poput ovih što otkopavaju piramidu) za razliku od većine ovih naših foteljaša koji su nešto naučili prije 50 godina i toga se drže k'o p'jan plota. A kad mu daš dokaze, objašnjenja (na šta on nema protuodgovor), onda šuti i ponavalja k'o papagaj ono prethodno.
Nego odoh mimo teme,
Cujemo se
Sviđa mi se jer je sloban, ima široka shvatanja, otvoren za nove stvari (poput ovih što otkopavaju piramidu) za razliku od većine ovih naših foteljaša koji su nešto naučili prije 50 godina i toga se drže k'o p'jan plota. A kad mu daš dokaze, objašnjenja (na šta on nema protuodgovor), onda šuti i ponavalja k'o papagaj ono prethodno.
Nego odoh mimo teme,
Cujemo se
-
labrusca
Imam problem.
1. Pravo mi se mrsko nakaniti da ucim lingvistiku
2. Dusa me boli za 130 KM pa mi se gadi uciti
3. Sto se mora nije tesko ali meni je fakat mrsko uciti
Zna li neko kakav ce ispit davati leko ali pouzdano jer Ridjanovicevi ispiti nemaju veze sa knjigom, a eko trazi i da mu napises stranu iz knjige koju si iz glave fotokopirao na ispitni papir?
Pravo me hvata panika a zao mi para za koje se krvavo naradih... Elem, pozdrav kolegama i kolegicama, niste sami, ima jos ljudi kako vidim, kojima se moze pozaliti a da ne kazu "pa ne studiras medicinu/arhitekturu/elektrotehniku!" off topic...sorry
Pozdrav svima
1. Pravo mi se mrsko nakaniti da ucim lingvistiku
2. Dusa me boli za 130 KM pa mi se gadi uciti
3. Sto se mora nije tesko ali meni je fakat mrsko uciti
Zna li neko kakav ce ispit davati leko ali pouzdano jer Ridjanovicevi ispiti nemaju veze sa knjigom, a eko trazi i da mu napises stranu iz knjige koju si iz glave fotokopirao na ispitni papir?
Pravo me hvata panika a zao mi para za koje se krvavo naradih... Elem, pozdrav kolegama i kolegicama, niste sami, ima jos ljudi kako vidim, kojima se moze pozaliti a da ne kazu "pa ne studiras medicinu/arhitekturu/elektrotehniku!" off topic...sorry
Pozdrav svima