Volio bih da i ti kazes kojim to velikim zivotnim iskustvom ti ovdje tako mudro zboris ... Sto su moje godine protracene ? Sto ne prihvatam pojedinacno izjasnjavanje nekoga kao Bosanac za rjesenje svih problema ove drzave ?supercali wrote:zali boze u sta si protracio tih 50 i kusur godina ondaPapakizSarajeva wrote:
Decko, meni je preko 50 godina i nemoj se na taj balavunderski nacin zajebavati sa mnom ...
i pitate se kakva je omladina danas?
pa dovoljno je vidjeti kakvi su ovi 50+ tako da je omladina zlatna kakvi ste vi
Za tracenje godina ti mogu reci samo ovako i to kakvi smo mi 50+ (bar ja) : Vlasnik sam 1/4 firme koja ima godisnji promet preko 1.000.000,00 KM, imam solidan stan, vozim solidna kola, imam lijepo i pametno dijete (mozda tvojih godina) koje studira na obicnom, drzavnom fakultetu pri UNSA, ne tucem zenu, imam puno prijatelja Srba, Hrvata, a i ostalih (u BiH), a isto tako i u njihovim maticnim drzavama ...
Za omladinu nikada ne govorim kakva je (potrazi neki moj post na temu danasnje omladine), jer sam i ja bio mlad ... Znam i sta znaci napiti se i potuci se. Samo sto se to u nase vrijeme radilo sve nekako u granicama normalnog, bez bombi, nozeva, pistolja, bez ovoliko droge na ulici, bez gazenja autima pjesaka ...