Kemo i Sabina
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
-
mIRCerka
- Lace
ma da je bio mladji ja bih ga uzela...vako mi dodje moj pepi i gagi zuti cici aka krasnicimIRCerka wrote:samo da vam udarim na obraz....
kako niko nije htio uzeti kemu, on se odao porocima svim..
-
mIRCerka
Kemo je otiso u alkoholicare...dugacki wrote:Mirci bolan, pa od ovih industrijskih rakija boli glava i oci ti se zasvijetle kó kod tvoje mace.Moracu ti ponijeti jednu litru prave Kozaracke sljive dok budem iduci put dolazio u Sarajevo.... da vidis sta je cuga
nisam ja
-
mIRCerka
Djuro ne prica cirilicomkolega wrote:i jesil Djuri rekla: Djuro, sedi, ti si pametan covek! Pomozi mu Djuro, reci mu sta da radi.mIRCerka wrote:a dosao nam je i Djuro...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 08#1551308
MEden je, mazili smo se jutros do nekih doba....
- kolega
opa, ..., vidi se da je Djura opasan macan.mIRCerka wrote:Djuro ne prica cirilicomkolega wrote:i jesil Djuri rekla: Djuro, sedi, ti si pametan covek! Pomozi mu Djuro, reci mu sta da radi.mIRCerka wrote:a dosao nam je i Djuro...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 08#1551308
MEden je, mazili smo se jutros do nekih doba....
P.S. ne moze mu znaci odoliti ni jedna vrsta macke.
-
Umjetnik a
hvala na odgovoru
čini mi se da kemo ne sluša
čini mi se da kemo ne sluša
-
Umjetnik a
je si li ti dobrojanje_ wrote:meni je postalo sumnjivo da ti sve zivotinje imaju muslimanska imena.. fuj..mIRCerka wrote:Kemo je ovaj cuger, a sabina je njegova seka koja nema bijelo po vratu, vec je sva tigrasta...
šta su ti muslimanska imena, idi liječi se
pa neće mačka zvati Benedikt16
-
mIRCerka
janje_ wrote:meni je postalo sumnjivo da ti sve zivotinje imaju muslimanska imena.. fuj..mIRCerka wrote:Kemo je ovaj cuger, a sabina je njegova seka koja nema bijelo po vratu, vec je sva tigrasta...
Brate, ostario si
sifra DJURO
PS Umjetnice, ne skaci na prvu, to janje zajebava na racun onih sto su fakat tako kakili vezano za husniju, semsu hajru i kemu
RelaX
PPS Janje, hoS macku?
-
Umjetnik a
a gdje husnijamIRCerka wrote:janje_ wrote:meni je postalo sumnjivo da ti sve zivotinje imaju muslimanska imena.. fuj..mIRCerka wrote:Kemo je ovaj cuger, a sabina je njegova seka koja nema bijelo po vratu, vec je sva tigrasta...![]()
Brate, ostario siChorav si
sifra DJURO
PS Umjetnice, ne skaci na prvu, to janje zajebava na racun onih sto su fakat tako kakili vezano za husniju, semsu hajru i kemu
RelaX
PPS Janje, hoS macku?
-
mIRCerka
Husnija ode u diplomate, prvo ce raditi kao nadzor na gradilistu britanske ambasade a onda ce biti sef smjene obezbjedjenja, i jednog dana mozda i Ambasador BiH u GBRUmjetnik a wrote:a gdje husnijamIRCerka wrote:janje_ wrote: meni je postalo sumnjivo da ti sve zivotinje imaju muslimanska imena.. fuj..![]()
Brate, ostario siChorav si
sifra DJURO
RelaX
PPS Janje, hoS macku?