Kemal Mo. i Dado Ca. osvajaju americke radio stanice.
Moderator: _BataZiv_0809
-
Eli005
#1 Kemal Mo. i Dado Ca. osvajaju americke radio stanice.
Pjesmom "Zlatna ruza" Kemo i Dado dobivaju mnostvo glasova sirom SAD-a .Za nepunih mjesec dana od kako se Dadin album "Ja znam " nasao na trzistu SAD na privremenom web saitu Dade zabiljezeno je preko 1800 ulazaka http://www.cdbaby.com http://www.tower.com sto pokazuje veliko intersovanje za ovog izvodjaca i ovaj album.Uskoro bi se na trzistu BiH trebao naci drugi album pod ,kako pisu u Avazu radnim nazivom "Ne vjerujem".Izgleda da ce i Dino Saran frontmen "Letu stuke" biti autorski gost sa jednom pjesmom na Dadinom novom albumu.

-
Eli005
Svaka cast na muzickoj naobrazbi tacno,ali samo uvodni dio.Damir Arslanagic podpisuje aranzman te pjesme ali ne mozes reci da pjesma nije hit naravno u tom zanru o kojem je vec rijec.Pjesma trenutno super kotira u inozemstvu ,vjeovatno se to odnosi na nasu dijasporu.! 
- Meshtar
Ja bih volio da mene nekad neko ovako brani, a ako se dado ikad i pomakne dalje od semizovca sa svojom muzikom, uvjeren sam baš ćeš ti biti razlogEli005 wrote:Rijec je privremenom saitu koji samo nudi prodaju.Za 15-ak dana tek postavljaju pravi.
A pjesma je jako dosadna, kao i ona dalila...i sve ostale...kad bi bio muzički urednik puštao bi je u mrtvom terminu između 03-04 sata.
-
Eli005
U vidi na spavas,ne znam odakle negativna energija prema nama samima,pa zar nije super vidjeti nekoga iz BiH medju svim onim svijetskim imenima.Extra.To smo i mi kad neko nesto uspije izvan nase BiH.Pogledaj zivot malo sa te strane,ljepse ce nam teci ovaj dan ,svakako moram u Makarsku poslom za 10 min i zato cao do povratka,kasnim!

-
Eli005
Jos jedna info za one sto vole a i one sto pljuju nasu scenu da je ovaj koncert u Maglaju za ovu tesko oboljelu djevojku super prosao i da je prodato preko 2000 karata.Snimak cu vam postaviti za koji dan gdje se vidi atmosfera.
Super gest da su raja u tako velikom broju dosla da pomognu svojoj sugradjanki.Extra.
-
enigma svijeta
Meshtre, meshtre.. zasto ne volis dadu i njegovu djevojku?Meshtar wrote:haj me samo obraduj da si ona njegova djevojka (crnokosa, kovrdžava)
jer si predivna...![]()
A Dado je i dalje operisan od muzike