Ne znam je li pitanje za nauke ili politike ili...
Kozarić je novi dekan Ekonomskog fakulteta u Sarajevu!
Po vasem misljenju je li to ocekivano, je li zasluženo, iz fotelje u fotelju i u jos 5 fotelja upravnih, nadzornih odbora... je li izabran zato sto je podoban ili sto je sposoban, je li trebalo mjesto dekana prepustiti drugom profesoru...?
Pozeljno je i misljenje studenata ekonomije, radnika CBBiH i svih onih koji ga poznaju
Kemal Kozarić dekan Ekonomskog fakulteta!
- gnjev
#2 Re: Kemal Kozarić dekan Ekonomskog fakulteta!
To je njemu njegova borba dala
- muminovic
#3 Re: Kemal Kozarić dekan Ekonomskog fakulteta!
Misljenja sam da ga treba staviti u jos bar 3 upravna i 8 nadzornih odbora, te da bude savjetnik par Ministara.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4 Re: Kemal Kozarić dekan Ekonomskog fakulteta!
šta imamo mislit
dekana su sebi izabrali profesori...nisu ga nama birali
-
Bodkin
- Kaligrafija
#6 Re: Kemal Kozarić dekan Ekonomskog fakulteta!
A zasto da ne...!? Realno, covjek je bio guverner CBBiH, svuda na zapadu bi bio ponos jednoj visokoskolskoj ustanovi, da jedan takav kadar, jos iz struke, postane dekan, samo je to kod nas za cudjenje i ismijavanje...Svasta...
-
julisiz es grant
#7 Re: Kemal Kozarić dekan Ekonomskog fakulteta!
A koji to još dekan u Sarajevu ne radi sve gore navedeno (različite funkcije i sl.)?bumerangss wrote:Ne znam je li pitanje za nauke ili politike ili...
Kozarić je novi dekan Ekonomskog fakulteta u Sarajevu!
Po vasem misljenju je li to ocekivano, je li zasluženo, iz fotelje u fotelju i u jos 5 fotelja upravnih, nadzornih odbora... je li izabran zato sto je podoban ili sto je sposoban, je li trebalo mjesto dekana prepustiti drugom profesoru...?
Pozeljno je i misljenje studenata ekonomije, radnika CBBiH i svih onih koji ga poznaju
Nisam ekonomista, pojma nemam o ekonomiji, ali uvijek mi je drago kad na čelo visokoobrazovne institucije dođe čovjek iz prakse, a ne neko ko je cijeli život samo predavao.
- Krokodajl
#8 Re: Kemal Kozarić dekan Ekonomskog fakulteta!
Ne poznajem ga ali sam upoznat sa njegovim radom, imam i knjigu "Monetarno kreditna politika" koju je napisao on i dr Fabris i mogu reći da čovjek zna znanje, zbog politike CBBiH njegovo znanje nije moglo doći do izražaja jer guverner CBBiH je prilično ograničen.
Mislim da je dr Kozarić dobar izbor.
Mislim da je dr Kozarić dobar izbor.
-
Bodkin
#9 Re: Kemal Kozarić dekan Ekonomskog fakulteta!
NaravnoKaligrafija wrote:A zasto da ne...!? Realno, covjek je bio guverner CBBiH, svuda na zapadu bi bio ponos jednoj visokoskolskoj ustanovi, da jedan takav kadar, jos iz struke, postane dekan, samo je to kod nas za cudjenje i ismijavanje...Svasta...