Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

latinalover

#1 Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by latinalover »

kakvo je vase misljenje o ovom covjeku??
Last edited by latinalover on 08/01/2007 10:41, edited 1 time in total.
Murisno1

Post by Murisno1 »

nikako 8-)
MuaDib

#3 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje

Post by MuaDib »

latinalover wrote:kakvo je vase misljenje o ovom covjeku??
Papak kratko i jasno! :oops:
xon_sa

Post by xon_sa »

Kreten svoje vrste!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

papak koji ima posao :roll:
Odisej

#6 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje

Post by Odisej »

latinalover wrote:kakvo je vase misljenje o ovom covjeku??
ČOVJEKU ????
radeljas

Post by radeljas »

seljacina, ali i idiot kakvog odavno nismo vidjeli i culi. kadar stranke zagrabih ili za njih, a oni imaju takve i slicne
nineac

Post by nineac »

Najobicniji lopovcic sa polozajem. Mene bi bilo strah izvaditi 10km pred njim da mi ne ukrade!
teta marica druga

#10 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by teta marica druga »

Nešto mi neće link. Otiđite na source i potražite članak o Čauševiću. Čovjek daje intervju a ovaj mu pravi rogove. :lol: :lol: :lol: koja budala, ali je fakat smiješno.
ranger

#11 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by ranger »

ista sorta ko i balijagic i njegov isprdak... pravi bosnjak...
braca

#12 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by braca »

Smrad i pakašu, znam ga osobno kroz posao i ovom izjavom uopce ne referiram na probleme koje ima sada. :twisted:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#13 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by KatarinaKosaca »

Na faksu bio slučaj za žaljenje, glup, tup, mislili smo da granični sa retardiranošću, asocijalan potpuno , ukratko za žaljenje. Kad su mi rekli ko i gje je postalvjen, nisam nikako mogla da razumijem ko je "Kemo", jer bi bilo kao da mi netko sad kaže da je Nazif Mujanović postao direktor Komunalnog, tako nešto. Uglavnom Kemo je studirao nekih 12 godina, pamte ga iz hola Ekonomije cijele generacije, a onda je jednom na tv izjavio "Bio sam jedan od najboljih studenata Ekonomskog fakulteta u Sarajevu" :nija: Niti jedan od naših vrlih novinara :-) , nije ni istražio (ako je to istraživanje) tu informaciju
Inače, nema mi u cijelom slučaju ništa neobično poznavajući Kemo. Uzmi čovjeka za kojeg su njegove kolege mislile da graniči sa retardiranošću, iz sažaljenja mu davali sipitna pitanja, bilježnice i knjige, on tim što je 10 godina ili 12 godina po 8h provodio u holu fakulteta diplomirao nekako i nekad, obuci mu odijelo, reci bićeš direktor i slušaćeš me, slušaće bolje nego svaki terijer. Plus ako na to dodaš da iz hroničnog i cjeloživotnog siromaštva na rubu pukog opstanka dobije koje matarijalno dobro, sve je jasno kao dan. Samo da progovori do kraja, a on će uvijek biti i ostati poluretardirani Kemo iz hola Ekonomije kojeg gledamo sa sažaljenjem.
mg

#14 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by mg »

Sljam, kojem je još gori šljam dao poziciju!
dust in the wind

#16 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by dust in the wind »

o tom covjeku mislim sve najgore godinama.
dust in the wind

#17 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by dust in the wind »

I ne znam kako nekom može biti smiješno ono stavljanje magarećih ušiju. nimalo sipmatično vala. I ismijavanje od strane retarda tog
dezurni_ucenik

#18 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:Na faksu bio slučaj za žaljenje, glup, tup, mislili smo da granični sa retardiranošću, asocijalan potpuno , ukratko za žaljenje. Kad su mi rekli ko i gje je postalvjen, nisam nikako mogla da razumijem ko je "Kemo", jer bi bilo kao da mi netko sad kaže da je Nazif Mujanović postao direktor Komunalnog, tako nešto. Uglavnom Kemo je studirao nekih 12 godina, pamte ga iz hola Ekonomije cijele generacije, a onda je jednom na tv izjavio "Bio sam jedan od najboljih studenata Ekonomskog fakulteta u Sarajevu" :nija: Niti jedan od naših vrlih novinara :-) , nije ni istražio (ako je to istraživanje) tu informaciju
Inače, nema mi u cijelom slučaju ništa neobično poznavajući Kemo. Uzmi čovjeka za kojeg su njegove kolege mislile da graniči sa retardiranošću, iz sažaljenja mu davali sipitna pitanja, bilježnice i knjige, on tim što je 10 godina ili 12 godina po 8h provodio u holu fakulteta diplomirao nekako i nekad, obuci mu odijelo, reci bićeš direktor i slušaćeš me, slušaće bolje nego svaki terijer. Plus ako na to dodaš da iz hroničnog i cjeloživotnog siromaštva na rubu pukog opstanka dobije koje matarijalno dobro, sve je jasno kao dan. Samo da progovori do kraja, a on će uvijek biti i ostati poluretardirani Kemo iz hola Ekonomije kojeg gledamo sa sažaljenjem.
Papka nikad ne potcijenjuj.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#19 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by A1fa »

Neka ga tuži sad još jednom zbog javnog vrijeđanja, ovom šupku je svaka marka ko munara...što više ovakvih natjeramo da izgube samokontrolu, to bolje za državu
mali_balon

#20 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by mali_balon »

Uh da hoce i mene tako prozivati. Ono klepim milione i zajebajem se sa svima. Svima se smijem u facu. A ova aktuelna slika je bukvalno crtez onima sto ne kontaju odnos vlasti ili vladajuce elite prema svm glasackom stadu.
Ali bosnji ce to biti sega tipa hahaha vidi sto mu magarece usi napravi a nedaj Boze da se malo zamisli. Ali sad je bajram valja skontat kad gdje ili kod koga se ubit od alkohola sutra navece. Imal se municije i tako to
Matzan

#21 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by Matzan »

Tipičan podoban i poslušan kadar SDA kakvih je na hiljade instalisano tokom i poslije rata.
karanana

#23 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by karanana »

dezurni_ucenik wrote:
KatarinaKosaca wrote:Na faksu bio slučaj za žaljenje, glup, tup, mislili smo da granični sa retardiranošću, asocijalan potpuno , ukratko za žaljenje. Kad su mi rekli ko i gje je postalvjen, nisam nikako mogla da razumijem ko je "Kemo", jer bi bilo kao da mi netko sad kaže da je Nazif Mujanović postao direktor Komunalnog, tako nešto. Uglavnom Kemo je studirao nekih 12 godina, pamte ga iz hola Ekonomije cijele generacije, a onda je jednom na tv izjavio "Bio sam jedan od najboljih studenata Ekonomskog fakulteta u Sarajevu" :nija: Niti jedan od naših vrlih novinara :-) , nije ni istražio (ako je to istraživanje) tu informaciju
Papka nikad ne potcijenjuj.
tako je.
on je sada milioner, a svi ovi studenti sto su ga zajebavali i smijali mu se po hodnicima faklulteta rade za 1000 maraka (ako rade).
i ko je onda tu za sazaljevanje i ko je lud?
ljevoruki

#24 Re: Kemal Causevic -direktor upr.ind.oporezivanje (misljenje)?

Post by ljevoruki »

Kemo je bio moja generacija u srednjoj skoli, znali smo se onako povrsno, pozdravljali se kad se vidimo u gradu i to je to.
Seljace sa Medreseta, nikad nije potpuno primio sarajevski akcent, nesto kao i Bakir trezor. :oops:
I danas taj papak ima milione i smije se svima u lice, da je normalna drzava on ne bi nikad ni mogao primirisati nekoj visokoj funkciji a da je pravde on bi vec bio u Zenici.
:run:
kakavdanakneiskustvu

#25 Re:

Post by kakavdanakneiskustvu »

radeljas wrote:seljacina, ali i idiot kakvog odavno nismo vidjeli i culi. kadar stranke zagrabih ili za njih, a oni imaju takve i slicne

:thumbup: :thumbup:
Post Reply