keln-zenica-keln
-
zodi36
#1 keln-zenica-keln
jel ima neko da bi isao za bosnu,zenica,sarajevo,oko 25,02 i ostao 7-10 dana u bosni i nazad za njemacku.keln,leverkuzen,dortmund,dusseldorf,duizburg,krefeld,sve odgovara u ovom krugu.isli bi mojim autom,maximalno dvije osobe.autobus mi je patnja,a u avion vise nikad

-
guzonjinsin
#2 Re: keln-zenica-keln
Pa ti brate iz Kelna imas German wings.
Jeftinije ti je nego sa autom. Jos ako si sam. Jedino sto nemozes ponijeti puno stvari.
Jeftinije ti je nego sa autom. Jos ako si sam. Jedino sto nemozes ponijeti puno stvari.
-
zodi36
#3 Re: keln-zenica-keln
ma drug nikad vise u avionguzonjinsin wrote:Pa ti brate iz Kelna imas German wings.
-
guzonjinsin
#4 Re: keln-zenica-keln
Dobar si. Meni zao sto nema iz Frankfurt avio let.
Dok dodjem do Keln-a, ne isplati se.
A sto se tice tvog pitanja, nazalost ne odgovara mi datum. Tek u Maju/Junu
Doduse i ne idem cesto u Bosnu, jednom godisnje max.
Dok dodjem do Keln-a, ne isplati se.
A sto se tice tvog pitanja, nazalost ne odgovara mi datum. Tek u Maju/Junu
Doduse i ne idem cesto u Bosnu, jednom godisnje max.
-
guzonjinsin
#5 Re: keln-zenica-keln
Izvini sto ti ometam temu. Ako si letio sa German wings je su li losi?zodi36 wrote:ma drug nikad vise u avionguzonjinsin wrote:Pa ti brate iz Kelna imas German wings.
Jeftinije ti je nego sa autom. Jos ako si sam. Jedino sto nemozes ponijeti puno stvari.![]()
.sam idem,pa rekoh ako ima jos ko da se utalimo
![]()
.avionom sam dosao nedavno i utroba mi se izvratila iznad alpi,i isao sam jedno 15 puta ali rekao sam nikad vise,nikad
Ili je samo zbog turbulencije?
-
zodi36
#6 Re: keln-zenica-keln
meni je do turbulencije bilo,uzas svega mi.sto se tice german wingsa i oni su katasrofa,sijedista premala,ali zato su najpovoljniji i imaju non-stop letove.ono isplati se fakat,ali daleko im kuca od moje viseguzonjinsin wrote:Izvini sto ti ometam temu. Ako si letio sa German wings je su li losi?zodi36 wrote:ma drug nikad vise u avionguzonjinsin wrote:Pa ti brate iz Kelna imas German wings.
Jeftinije ti je nego sa autom. Jos ako si sam. Jedino sto nemozes ponijeti puno stvari.![]()
.sam idem,pa rekoh ako ima jos ko da se utalimo
![]()
.avionom sam dosao nedavno i utroba mi se izvratila iznad alpi,i isao sam jedno 15 puta ali rekao sam nikad vise,nikad
Ili je samo zbog turbulencije?
-
zodi36
#7 Re: keln-zenica-keln
sta je ljudi?jel moguce da se niko nije pozelio domovine pa da odemo na jedno 5-10 dana.uzasni ste majke mi:))guzonjinsin wrote:Pa ti brate iz Kelna imas German wings.
-
AfterEight
#8 Re: keln-zenica-keln
U ovom periodu u Kelnu ima prilicno vjetra tako da mozes ocekivati malo nemiran dio leta tamo ali je to sve u granicama normale. Germanwings karte mogu ispasti cak i skuplje od Lufthanse, zavisi kada se kupi a na letovima se definitivno osjeti razlika u "atmosferi" u kabini i ocekuj obavezni aplauz BH dijaspore pri slijetanju sa Germanwingsom 
-
zodi36
#9 Re: keln-zenica-keln
care bez ljutnje ali ne kontam o cemu ti.tema je skroz drugcije naslovljena i uvodni tekst je skroz drugaciji od ovoga sto ti pises,ali ok hvala na informaciji da aplaudiraju kad se sleti sa germany wings-om.vjeruj da je to uobicajna praksa i na preko okenaskim letovima i na svim destinacijama,ali eto nek ti budeAfterEight wrote:U ovom periodu u Kelnu ima prilicno vjetra tako da mozes ocekivati malo nemiran dio leta tamo ali je to sve u granicama normale. Germanwings karte mogu ispasti cak i skuplje od Lufthanse, zavisi kada se kupi a na letovima se definitivno osjeti razlika u "atmosferi" u kabini i ocekuj obavezni aplauz BH dijaspore pri slijetanju sa Germanwingsom