Jedno pitanje, mislio sam se upisati u Keiko centar na 3d studio i adobe pa me interesuje da li iko oda vas ima iskustva sa njima (nacin predavanja i sl.). Navodno kurs je intenzivan (na dane vikenda od 10.30-13.30) po cijeni od 300 km za 3d i 250 za adobe. naravno me mislim ici u isto vrijeme na oba, mada prvenstveno me interesuje 3d studio...
Unaprijed hvala,
Salsaon2
KEIKO learning centar Sarajevo
- veljaca
#2 Re: KEIKO learning centar Sarajevo
Ja cu ti reci , opcenito, da kursevi tipa " za vikend " - rijekto dadnu svoj cilj ... ( osim ako ti je stalo do diplome )Salsaon2 wrote:Jedno pitanje, mislio sam se upisati u Keiko centar na 3d studio i adobe pa me interesuje da li iko oda vas ima iskustva sa njima (nacin predavanja i sl.). Navodno kurs je intenzivan (na dane vikenda od 10.30-13.30) po cijeni od 300 km za 3d i 250 za adobe. naravno me mislim ici u isto vrijeme na oba, mada prvenstveno me interesuje 3d studio...
Unaprijed hvala,
Salsaon2
- exliberal
#3 Re: KEIKO learning centar Sarajevo
Totalno je off topic ali samnom radi cura koja se zove Keiko.....japanka .....

-
puna_casa
#4 Re: KEIKO learning centar Sarajevo
Ja sam isla preko biroa za zaposljavanje (jer su oni placali i cisto radi diplome), a nedavno i decki iz mog ureda na tecaj Corel-a, takodjer su zadovoljni.
Dakle neko ko je otisao fola radi i sve znao o cemu se govori i neko ko nije unaprijed znao gradivo.
Predavaci su OK, dakle, ako zelis nauciti, kod njih to mozes, za pristojnu cijenu
Dakle neko ko je otisao fola radi i sve znao o cemu se govori i neko ko nije unaprijed znao gradivo.
Predavaci su OK, dakle, ako zelis nauciti, kod njih to mozes, za pristojnu cijenu