Keeway skuteri

Podforum za motocikliste...
Post Reply
Kjajević Majko

#1 Keeway skuteri

Post by Kjajević Majko »

Ima li neko jedan od ovih skutera? Koja je cijena, kvalitet?
Mislio sam nešto jeftino preko ljeta prije nego sredim A kategoriju i uštedim za nešto pristojno (nažalost moglo bi potrajati). :(

:thumbup:
ajdin_ze

#2 Re: Keeway skuteri

Post by ajdin_ze »

Evo ti broj momka koji ih prodaje u Zenici.062/499-015 Hanad
CLIO

#3 Re: Keeway skuteri

Post by CLIO »

Kjajević Majko wrote:Ima li neko jedan od ovih skutera? Koja je cijena, kvalitet?
Mislio sam nešto jeftino preko ljeta prije nego sredim A kategoriju i uštedim za nešto pristojno (nažalost moglo bi potrajati). :(

Direktni uvoznik Skutera

http://www.nordstar.ba/
ajdin_ze

#4 Re: Keeway skuteri

Post by ajdin_ze »

CLIO wrote:
Kjajević Majko wrote:Ima li neko jedan od ovih skutera? Koja je cijena, kvalitet?

Direktni uvoznik Skutera

Bez obzira na to sve su cijene ovih skutera iste bez obzira gdje kupio jer uvoznik prodavcima odobrava rabat kako bi cijene svugdje u BiH bile iste.
CLIO

#5 Re: Keeway skuteri

Post by CLIO »

ajdin_ze wrote:
CLIO wrote:

Direktni uvoznik Skutera

Bez obzira na to sve su cijene ovih skutera iste bez obzira gdje kupio jer uvoznik prodavcima odobrava rabat kako bi cijene svugdje u BiH bile iste.
Znamo to, nek covjek kupuje gdje mu blize i gdje mu volja. Uglavnom skuteri su u velikom broju uvezeni u BiH i imaju dovoljno dijelova i ovlasteni servis.Moj savjet : Uzmi sto jaci jarane :thumbup:
k3Ra

#6 Re: Keeway skuteri

Post by k3Ra »

voza ga jedan moj prijatelj, nisu losi al nista sjajno otprilike kako i ocekujes za takve cijene, ugl uzmi minimalno 150 ccm jer ce te ovaj od 50 bas nervirati :)
AdnanSA

#7 Re: Keeway skuteri

Post by AdnanSA »

Ja kupio neki dan Keeway Outlook od 150 ccm. Ima vodeno hlađenje,2x disk i desetak kw. Ide sasvim solidno.
Kvalitet u poređenju sa ostalim Kinezima puno bolji a u poređenju sa japancima i talijanima za 50% lošiji ali i cijena je 50% niža.
Moj rođak ima onog Matrixa od 50 ccm dvotaktnog i prešao je 6000 km i nije ima problema a cijela ga mahala vozi.
Kod Matrixa nevalja položaj sjedenja ko fol sportski tako da je model F-act puno udobniji a i jeftiniji je.
Moj prijedlog Outlook 125 ili 150 ili F-act od 125 ili 150 ali oni imaju samo zračno hlađenje.
uradi sam

#8 Re: Keeway skuteri

Post by uradi sam »

POz raja ima li kakav kvalietetan servis ili serviser u SA da bi mogao pogledati motor...itd...skuter je u pitanju. ide nemam nikakvih problema ali eto volio bih da ga malo poslusa..lp
Post Reply