Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neka tecnost u manjoj bocici, na vrhu ima spuzva koja se, je li, natopi kad nagnes i onda lagano samo po kederima..Moram reci da sam stvarno prezadovoljan..Ni jednom se nije desilo da smrznu vrata otkako ovim mazem kedere, dok prije, cak i na visim temperaturama (-3, -2) u odnosu na jutarnje temp. ovih dana (-9) je znalo da toliko zalede vrata da nije bilo sanse za otvaranje, dok ne popusti pravo..
Ova je tecnost namjenjena bas tome, tj. protiv smrzavanja i kosta nekih 3-4 KM cini mi se..
Last edited by _tulumba_ on 29/12/2010 18:06, edited 1 time in total.
Imaš po pumpama ili možda i u šoping-centrima stick veličine malo većeg upaljača, a ime mu je: SONAX - Gummi Pflege Stift. (Plavo-bijelo pakovanje) Košta par maraka...
A možeš iskoristiti i staru kremu, kozmetičku mislim.
Ja sam "old skul".
Gledao u obiju spravicu sa spuzvicom - kosta cenera. Bilo mi skupo, a nisam znao da ima po benzinskim toliko jeftino - te kupih: 2,45 kmica
Do ove godine nisam nikad ničim, bude teško nekad otvorit i zatvorit, al ništa se ne ošteti... od ove godine sam počeo praktikovat, čisto onako da vidim kako je obični onaj glicerin u supermarketima što ima da se kupi i dobro je
Neka tecnost u manjoj bocici, na vrhu ima spuzva koja se, je li, natopi kad nagnes i onda lagano samo po kederima..Moram reci da sam stvarno prezadovoljan..Ni jednom se nije desilo da smrznu vrata otkako ovim mazem kedere, dok prije, cak i na visim temperaturama (-3, -2) u odnosu na jutarnje temp. ovih dana (-9) je znalo da toliko zalede vrata da nije bilo sanse za otvaranje, dok ne popusti pravo..
Ova je tecnost namjenjena bas tome, tj. protiv smrzavanja i kosta nekih 3-4 KM cini mi se..
Koristim vec par godina i nema zime ..Na minus 17-18 bez problema otvaras vrata ..Posebno mi se svidja sto na vrhu ima ona spuzva,pa se bez problema nanosi..Kosta 3,50KM...
more i vazeljin,ja mazao (KEDER da ne dodje do zabune) i fercera, smo je pegla stomoras to ponoviti poslje svakog pranja auta, jer obrisu keder pri pranju