kederi i led
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- holowey
#1 kederi i led
interesuje me cime da premazem one cupave kedere na vratima... one gumene kedere sam namazao nekom tecnoscu iz obija (valjda glicerin, sta li...) i sve je za pet, ali oni cupavi se i dalje zalede pa ujutro *ebada sa otvaranjem vrata... ova tecnost ne pomaze na cupavim kederima...
- Vragolan
#2 Re: kederi i led
vazeljin ilitiga vazelin, samo ga dobro utrljaj (bez perverznih misli molim ljepo)holowey wrote:interesuje me cime da premazem one cupave kedere na vratima... one gumene kedere sam namazao nekom tecnoscu iz obija (valjda glicerin, sta li...) i sve je za pet, ali oni cupavi se i dalje zalede pa ujutro *ebada sa otvaranjem vrata... ova tecnost ne pomaze na cupavim kederima...
- holowey
#3 Re: kederi i led
a na sta ce to liciti na proljece? cime se vazelin inace moze cistiti?Vragolan wrote:vazeljin ilitiga vazelin, samo ga dobro utrljaj (bez perverznih misli molim ljepo)holowey wrote:interesuje me cime da premazem one cupave kedere na vratima... one gumene kedere sam namazao nekom tecnoscu iz obija (valjda glicerin, sta li...) i sve je za pet, ali oni cupavi se i dalje zalede pa ujutro *ebada sa otvaranjem vrata... ova tecnost ne pomaze na cupavim kederima...
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#4 Re: kederi i led
Još bolja opcija je apotekarski glicerin...
-
AdnanSA
#5 Re: kederi i led
Ja sve namazao 100% antifrizom i nista ne ledi. Kako će biti na proljeće pojma nemam.
- starii
#6 Re: kederi i led
ja sam prosle godine premazivao vazelinskim gazama..mogu se nabaviti u apotekama..mislm da jedna kosta pola marke il marku....dobro je sto se ne nanosi previse vazelina a i fino se moze premazati..
-
mobbarley
#7 Re: kederi i led
mozes vazelinom a imas i namjensku tecnost kupiti u maloj bocici dodje i time premazes i rahat ja sam prosle zime a i sad cu...
-
krusty
#8 Re: kederi i led
ma pomaze cak i obicna krema koja ima glicerina u sebi ja mislim...
samo pozeljno je pri nanosenju da kederi budu suhi naravno
samo pozeljno je pri nanosenju da kederi budu suhi naravno