Kecelje, pregace ili kako vec ...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
v.

#1 Kecelje, pregace ili kako vec ...

Post by v. »

ima li ko ideju gdje mogu kupiti kecelju co'eku, kako bih mu unistila i zadnju nadu u moju naklonost kuhinji, tragove moguceg machizma i potpuno "dezavuisala" (o samire silajdzicu) ideju homo balcanicusa? :mrgreen: znaci, traze se kecelje sa provokatorskim natpisima ili slicicama. nemojte samo onih fol perverznih...to mi je najkretenskiji klise ikad
CHICAGO

#2 Re: Kecelje, pregace ili kako vec ...

Post by CHICAGO »

v. wrote:ima li ko ideju gdje mogu kupiti kecelju co'eku, kako bih mu unistila i zadnju nadu u moju naklonost kuhinji, tragove moguceg machizma i potpuno "dezavuisala" (o samire silajdzicu) ideju homo balcanicusa? :mrgreen: znaci, traze se kecelje sa provokatorskim natpisima ili slicicama. nemojte samo onih fol perverznih...to mi je najkretenskiji klise ikad

e vidio sam one kecelje koja je bezbeli za frajere... ko frajer je stavi oko vrata i sveze a s prijeda nacrtano tijelo (bez glave) neke debele zenske (imaju i slike dobro gradjene zenske kao i slike frajera dlakavog sa pivskim stomakom)...

to meni pravo sega izgleda... ma supppper...
repeater

#3 Re: Kecelje, pregace ili kako vec ...

Post by repeater »

v. wrote:ima li ko ideju gdje mogu kupiti kecelju co'eku, kako bih mu unistila i zadnju nadu u moju naklonost kuhinji, tragove moguceg machizma i potpuno "dezavuisala" (o samire silajdzicu) ideju homo balcanicusa? :mrgreen: znaci, traze se kecelje sa provokatorskim natpisima ili slicicama. nemojte samo onih fol perverznih...to mi je najkretenskiji klise ikad
a, da popricate malo o tim stvarima?
mozda covjek i nije svjestan sa kakvim beterom se usrecio.
v.

#4 Re: Kecelje, pregace ili kako vec ...

Post by v. »

ma jeste vjeruj, nego samo da ga podsjetim :)
van Basten

#5 Re: Kecelje, pregace ili kako vec ...

Post by van Basten »

možda najbolje da uparite kecelje? Tj da kupite oboma neke kecelje koje daju zajedničku poruku? :-)
Post Reply