Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Lokman

#1 Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Lokman »

Image
Lukićevi četnici fotografišu Bošnjake prije masakra u Vilinoj Vlasi. Đorđe Šević dočekao zasluženu kaznu, mnogo goru od robije koju služi. naime njegovu kćerku ubio je krst koji je pao sa krova srpske crkve.
Način pogibije 15-godišnje Dragane Šević, ćerke ratnog zločinca Đorđa Ševića koji je osuđen na 15-godišnju kaznu zatvora zbog umješanosti u otmicu i ubistvo Bošnjaka iz Sjeverina 1992. godine, tajna su o kojoj se šuti godinama. Diwan otkriva da je ćerka ovog dželata Bošnjaka poginula kao u nekim horor filmovima – tako što je krst sa grobne kapele pao na glavu i usmrtio je. Šestić je bio pripadnik i „Siminih četnika“ koja je 1992. godine strušila jednu od zvorničkih džamija i ubila 27 civila – mahom žena, djece i staraca.....
Hafis

#2 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Hafis »

Ja, i ?
Država

#3 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Država »

Kad vidim ovu sliku, ne bude mi dobro. Nekakva se životinja u meni probudi...
It_is_a_Leclerc

#4 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by It_is_a_Leclerc »

Vrlo dražesna informacija.

Hafis se malo buni, što je očekivano, znajući koliko "upravitelja", "nadzoritelja" i ostalih "čimbenika" heliodroma i dretelja još uvijek hoda slobodno, a krstova po Hercegovini ne nedostaje.
karanana

#5 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by karanana »

carlicaplin wrote:
Hafis wrote:Ja, i ?
i ništa, drago nam... :D

kad se preračuna, rođena 1993 godine. nakon što se kasapin naubijao i napio bošnjačke krvi. pa se onda oženio, dobio porodicu, ženu, kćerku, taman bio pomislio lijep život, kad ono.... :izet:
kako je rodjena 1993?
aha, ovo se desilo nekad ranije prije nekoliko godina.
ja reko sad se nekad desilo.
Last edited by karanana on 21/10/2014 21:45, edited 1 time in total.
Hafis

#6 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Hafis »

It_is_a_Leclerc wrote:Vrlo dražesna informacija.

Hafis se malo buni, što je očekivano, znajući koliko "upravitelja", "nadzoritelja" i ostalih "čimbenika" heliodroma i dretelja još uvijek hoda slobodno, a krstova po Hercegovini ne nedostaje.
Kud će suza nego na oko.
Odrastao sam čovjerk i svašta me je tralo u mom burnom životu....ali, nepojmljivo mi je da se tragična smrt jednog nevinog djeteta koristi na ovakav način.
Otvoriti temu o ovom zločinu i o ovim ljudima što su stradali u njemu - svakako...ali koristiti nevino i pokojno dijete za tu svrhu po meni je morbidno....pa makar me proglasili herceg-ćetnikom.
SaraFina

#7 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by SaraFina »

Podrzavam Hafisa ovog puta. Orgijati nad neduznim djetetom zbog nedjela njenog oca je u najmanju ruku morbidno.
Razumijem i zalim sve zrtve tih monstruoznih zlodjela ali djevojčicu treba pustiti neka počiva u miru.

O zlodjelima njenog oca i svih onih koji su ruke okrvavili neduznom krvlju ne treba šutjeti.
Lokman

#8 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Lokman »

Niko ne govori o djevojćici nego o božijoj kazni koja je snašla četnika Đorđa.
SaraFina

#9 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by SaraFina »

Lokman wrote:Niko ne govori o djevojćici nego o božijoj kazni koja je snašla četnika Đorđa.

Ne mozeš ne govoriti o djevojci a govoriti o bozijoj kazni jer je djetetova smrt " bozija kazna"

Bez obzira na nedjela njenog oca. Ruzno je ovako nešto vidjeti.

Ne branim četnika ali neke granice trebaju postojati i u virtuali gdje smo svi anonimni. Moralne i društvene kodekse treba drzati. Ovo je dno.
JohnnyS

#10 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by JohnnyS »

Lokman wrote:Niko ne govori o djevojćici nego o božijoj kazni koja je snašla četnika Đorđa.

A Božja kazna se svodi na krstinu koja se zabila u njenu glavu... Da se razumijemo, na*ebem se ja četniku Đorđu majke sto puta, ali cura koja se nije ni rodila ili je bila dojenče u doba dok je monstrum orgijao ne bi trebala biti moneta za potkusuravanje.
TheMule

#11 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by TheMule »

Sta me briga za neko djete koje nema veze sa ratom kad je on jos ziv? Njega je trebalo isjec na komade
Hemera

#12 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Hemera »

Svakoga sustigne njegovo na ovaj ili onaj način,Bog zna najbolje kako će kome odvagati.
Margita81

#13 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Margita81 »

U cemu je razlika izmedju njega i vas koji svrsavate nad smrcu bilo cijeg djeteta? Bolesnici.
Margita81

#14 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Margita81 »

I divan vam je taj vas bog koji se sveti i ravna racune, a puni ste naklapanja o vjerskim tolerancijama i dobrotama. Isti ste ko i oni, ali isti. Cetnici.
Lokman

#15 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Lokman »

A otkud ti znaš da se radi o nevinom djetetu i može li dijete zločinca biti nevino? Ne može jer dijete genetikom naslijeđuje zlo.
Bloo
Globalna šefica

#16 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Bloo »

Lokman wrote:A otkud ti znaš da se radi o nevinom djetetu i može li dijete zločinca biti nevino? Ne može jer dijete genetikom naslijeđuje zlo.
:mrgreen: a mentalnu retardaciju :D ?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#17 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by JoseMujica »

bog ne postoji. da postoji ne bi dao Don Neonku i Tornjaku da nas ustakljavaju i fizicki i mentalno

Java heroj a ne zlocinac!
Margita81

#18 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Margita81 »

Lokman wrote:A otkud ti znaš da se radi o nevinom djetetu i može li dijete zločinca biti nevino? Ne može jer dijete genetikom naslijeđuje zlo.

Glupost i zatucanost 100%. S oca na sina i ne preskace generaciju.
It_is_a_Leclerc

#19 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by It_is_a_Leclerc »

SaraFina wrote:Podrzavam Hafisa ovog puta. Orgijati nad neduznim djetetom zbog nedjela njenog oca je u najmanju ruku morbidno.
Razumijem i zalim sve zrtve tih monstruoznih zlodjela ali djevojčicu treba pustiti neka počiva u miru.

O zlodjelima njenog oca i svih onih koji su ruke okrvavili neduznom krvlju ne treba šutjeti.
Bla bla bla. Niko ovdje ne orgija. Da se mene pita, ja mu ne bih ubio dijete, kao što je on ubijao djecu mog naroda. Ali, Bog nije mačka, da ogrebe.

Ili što bi rekli ateisti, i ovi "Svi smo isti" i "Ko nas zavadi bre" komradi, - "Karma is bitch"
Danguba

#20 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Danguba »

Nevezano za ovaj konkretan primjer.
Ko danas pali pekare, slasticarne i dzamiju u Srbiji?
''Stariji maloljetnici''. :?
Odakle tolika mrznja?
Prenesena kroz kucni i svaki drugi odgoj. Kakvi roditelji takva i dEca.
Ta dEca nisu Albanca vidjeli izuzev na ''radnom mjestu'' a imaju razloga da ga zapale. :roll:
Martinez_

#21 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Martinez_ »

Danguba wrote:Nevezano za ovaj konkretan primjer.
Ko danas pali pekare, slasticarne i dzamiju u Srbiji?
''Stariji maloljetnici''. :?
Odakle tolika mrznja?
Prenesena kroz kucni i svaki drugi odgoj. Kakvi roditelji takva i dEca.
Ta dEca nisu Albanca vidjeli izuzev na ''radnom mjestu'' a imaju razloga da ga zapale. :roll:
Takoreći nema nevinih u Srbiji i valjalo bi da im na svu decu popadaju krstovi.

Zamisli samo da su posleratne komunističke vlasti razmišljale kao vrli forumaši, i ozakonili genocidno nasleđe...pa redom, decu ustaša, balista, četnika, handžarovaca, ljotićevaca....
Bodkin

#22 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by Bodkin »

:shock: :shock: ljudska glupost probija pod svaki dan sve vise i vise
JohnnyS wrote:

A Božja kazna se svodi na krstinu koja se zabila u njenu glavu... Da se razumijemo, na*ebem se ja četniku Đorđu majke sto puta, ali cura koja se nije ni rodila ili je bila dojenče u doba dok je monstrum orgijao ne bi trebala biti moneta za potkusuravanje.
tako nekako
SaraFina

#23 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by SaraFina »

It_is_a_Leclerc wrote:
SaraFina wrote:Podrzavam Hafisa ovog puta. Orgijati nad neduznim djetetom zbog nedjela njenog oca je u najmanju ruku morbidno.

Bla bla bla. Niko ovdje ne orgija. Da se mene pita, ja mu ne bih ubio dijete, kao što je on ubijao djecu mog naroda. Ali, Bog nije mačka, da ogrebe.

Ili što bi rekli ateisti, i ovi "Svi smo isti" i "Ko nas zavadi bre" komradi, - "Karma is bitch"

Kako ne orgija? Zašto onda smrt djevojčice vezujete za zločine njenog oca? To je morbidno. Ako ste već vjernici i ljudi.. Jedino Bog ima pravo da kaznjava nedjela. Cak i da ste sigurni da mu je to kazna, ponavljam opet dijete nije krivo. a njemu ce Bog suditi. Vi niste mjerodavni u ovim okolnostima. Ne branim četnika, ali igrati se Boga na nekim temama i propisivati kazne je moralno i ljudsko dno pod krinkom neke vjere, a u stvari je osveta i mrznja u pitanju.
I to toliko bolesna da nema granicu..
Kao što rekoh jeste anonimci na internetu, ali imajte i u toj anonimnosti ljudskog dostojanstva i sućuti prema nevinim.

I da ti se lociram i identifiziram. Bošnjakinja sam. S Bistrika. Nemoj da te zavaraju neke riječi koje upotrebljavam. Samo sam se školovala po bijelom svijetu ..
homega

#24 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by homega »

It_is_a_Leclerc wrote:Vrlo dražesna informacija...
Tebi je "vrlo dražesna" informacija da je nevino dijete smrtno stradalo ljudskom krivnjom, jer neko nije kvalitetno ugradio krst? Jesi ti bolestan, doktore? Ljekar si, je li tako, iz Bihaća na službi u Tuzli...

Kakav um i kakav psihički poriv treba čovjek imati da se naslađuje tužoj smrti :? :( Vjerovatno identičan umno poremećenim ratnim zločincima koji su svojim djelima nanosili masovnu smrt i patnju drugim ljudima.
homega

#25 Re: Kćerku četnika iz Sjeverina ubio krst sa srpske crkve

Post by homega »

Glupost. Primitivno razmišljanje
Locked