Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

R A V E N

#1 Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by R A V E N »

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Postavljeno preko preglednika Vivaldi 1.1.453.47.
R A V E N

#2 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by R A V E N »

"Inache", ovo je jedini forum gdje ja moram imati Adobe "Falsh" Player aktivan da bi vidio YouTube video i gdje ne radi

Code: Select all

https
, a što uprava foruma nije još sanirala.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Postavljeno preko preglednika Vivaldi 1.1.453.47.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by Truba »

svaka cast na hrabrosti
ali ovo lici na alan forda
General War

#4 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by General War »

Dobro, sta je sad ovdje poenta?...ISIS napada polozaje kurda negdje u Iraku...
HAVANA

#5 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by HAVANA »

Jel sta vazno,mrsko meni ovo gledat,beli nake budale?
dale cooper

#6 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by dale cooper »

:lol: Boraca i kurca. :lol: Malo je falilo da pobiju sami sebe. Ovaj Abu Hajaar je legendaran.
Rola se frajer nazad do baze. :lol: Treba pročitati i komentare na ovaj video...ima ih odličnih:

"When I play multiplayer games, 90% of my teammates are Abu Hajaar."
"Let's disguise our suicide bomb car as the Batmobile, they'll never suspect a thing."
"Them trying to avoid enemy fire by rolling all the way back to their base made me spit out my tea."
"Poor Abu Hajaar, the perfect reason to why not all Muslims even if they wanted to are terrorists."

:mrgreen:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#7 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by un1ted »

HAVANA wrote:Jel sta vazno,mrsko meni ovo gledat,beli nake budale?
Gledaj :D
General War

#8 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by General War »

dale cooper wrote::lol: Boraca i kurca. :lol: Malo je falilo da pobiju sami sebe. Ovaj Abu Hajaar je legendaran.
Rola se frajer nazad do baze. :lol: Treba pročitati i komentare na ovaj video...ima ih odličnih:

"Let's disguise our suicide bomb car as the Batmobile, they'll never suspect a thing."
"Them trying to avoid enemy fire by rolling all the way back to their base made me spit out my tea."
"Poor Abu Hajaar, the perfect reason to why not all Muslims even if they wanted to are terrorists."

Onda dobro je da nisu ni gledali ovo:

Poenta, zajebi se desavaju i kad komande kako treba nema, svega ostalog ima...
commendatore

#9 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by commendatore »

ne moze se osporit da su imali volova muda.... drito preko poljane na istaknut bunker pa sta bog da.... :-) zanimljivo je kako imaju oruzja i municije napretek i da je to uglavnom ostarjelo oruzje (izlizano i visestruko koristeno - vjerovatno nabavljeno iz starih ratnih zona).... jeste malo komicno zbog toga sto su sa sobom izgleda poveli neiskusnog levata koji je pozelio ahiret :lol:

ako analiziram takticki - mislim da je jedina greska ta - sto su u napad krenuli u sred bijela dana i sto je taj napad vrlo lose tj vrlo sporo izveden...

gledao sam ja i obucene amere u akciji - i da budem iskren a vjerovatno cu imati i negativne reperkusije - puno smotanije i puno usranije djeluju ameri u prosjecnoj akciji u iraku a posebno afganistanu.... americkom vojniku tamo je glavno oruzje - navodeci laser i satelitska veza :).... uz obilje "fuuuck"..."shiiiit"... itd itd.... :-)

ovo doba go-pro camera, velike skladisne moci eto - dovede rat u rijaliti sferu..... zao mi je samo ideala.... zna se ko gine za njih..... :run:
Last edited by commendatore on 27/04/2016 23:27, edited 1 time in total.
commendatore

#10 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by commendatore »

General War wrote:
dale cooper wrote::lol: Boraca i kurca. :lol: Malo je falilo da pobiju sami sebe. Ovaj Abu Hajaar je legendaran.

da ne bi gledao opet - je l to ona akcija kad se zaletilo ko junad bez glave i zaplatilo dosta ranjenih i poginulih za nista? :twisted: :( :roll: :sad:
Black swan wrote:svaka cast na hrabrosti
ali ovo lici na alan forda
imali smo mi u ratu alanford akcija kamaru.... jer smo i mi obilovali alanford kvazikomandantima - rezultati su nazalost mezarjima i grobljima :( ....
Last edited by commendatore on 27/04/2016 23:29, edited 1 time in total.
XXS

#11 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by XXS »

commendatore wrote:ne moze se osporit da su imali volova muda.... drito preko poljane na istaknut bunker pa sta bog da...
Nije samo muda od vola nego muda i mozak od vola.
General War

#12 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by General War »

commendatore wrote:
General War wrote:

da ne bi gledao opet - je l to ona akcija kad se zaletilo ko junad bez glave i zaplatilo dosta ranjenih i poginulih za nista? :twisted: :( :roll: :sad:
Nazalost, neamju pojma gdje su linije, tip sa RPG-om ladno puca izmedju desetak saboraca, izgleda da je neko (po razgovoru) opucao kasnije par minuta rpg medju "svoje"...istjeruju cetnike sa tekbirima, nema bolnicara, neki pobacali oruzje i stura nizbrdo... opsta konfuzija, par momaka svaka cast na drzanju.
commendatore

#13 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by commendatore »

XXS wrote:
commendatore wrote:ne moze se osporit da su imali volova muda.... drito preko poljane na istaknut bunker pa sta bog da...
Nije samo muda od vola nego muda i mozak od vola.
pa otprilike je tako.... al eto izgleda da su rascistili u glavi da se razvale svjesno :mrgreen: iako je sve obecavalo nikakav rezultat :-? ....

steta MTSa :mrgreen:
commendatore

#14 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by commendatore »

General War wrote: Nazalost, neamju pojma gdje su linije, tip sa RPG-om ladno puca izmedju desetak saboraca, izgleda da je neko (po razgovoru) opucao kasnije par minuta rpg medju "svoje"...istjeruju cetnike sa tekbirima, nema bolnicara, neki pobacali oruzje i stura nizbrdo... opsta konfuzija, par momaka svaka cast na drzanju.
pogledacu sutra opet ako budem imo snage :roll: .....
junior3

#15 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by junior3 »

General War wrote: Onda dobro je da nisu ni gledali ovo:

Moram primjetiti da su odlično naoružani.
Koja je jedinica u pitanju?

Onih par ne mogu jadni stići pokupiti oružje što su ostali pobacali. :mrgreen:
General War

#16 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by General War »

junior3 wrote:
General War wrote: Onda dobro je da nisu ni gledali ovo:

Moram primjetiti da su odlično naoružani.
Koja je jedinica u pitanju?

Onih par ne mogu jadni stići pokupiti oružje što su ostali pobacali. :mrgreen:
Mislim da je oruzje ostalo od ranjenih i poginulih i ovih sto ih izvlace...pa ovi drugi pokusavaju da to sakupe.
ne znam koja je jedinica...nije ni bitno toga je bilo svugdje, ovo je samo dobar skolski primjer...da imati srce je samo 20% uspjeha.
sumirprimus

#17 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by sumirprimus »

Al ih oprlji rpg.om u vozilu tito dragi :mrgreen:
Ironmen

#18 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by Ironmen »

General War wrote:

Ko ti daje za pravo da se sprdas sa ARBIH u Gradaccu balavac jedan ..... znas sta bi ti se sad svega nagovorio kako te nije stid i sram jel ti znas kakvo je stanje bilo u Gradaccu i kako su vojnici bili opremljeni i ko i kako ih je napadao svaki dan.
Ironmen

#19 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by Ironmen »

Preldazem da se ova tema odma zakljuca a ova djeca sto komentarisu sto su bili sa babama u njemackoj za vrijeme rata da se sankcioniraju sa foruma pocevsi od balavca general wara pa nadalje neka vas je sramota sprdati se sa ARBIH i porediti ih sa ISILOM sram da vas bude nemate pojma u kakvom je okruzenju Gradacac bio i kako se ovaj grad herojski branio sve 4 godine rata.
commendatore

#20 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by commendatore »

sprdao se ili ne - opaska stoji - amaterski izvedena akcija.... prava adresa kome bi ti trebao da se nagovoris je onaj koji je naredio akciju.... :wink: a ne prepucavat se sa ljudima preko foruma....
Ironmen

#21 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by Ironmen »

commendatore wrote:
General War wrote: Nazalost, neamju pojma gdje su linije, tip sa RPG-om ladno puca izmedju desetak saboraca, izgleda da je neko (po razgovoru) opucao kasnije par minuta rpg medju "svoje"...istjeruju cetnike sa tekbirima, nema bolnicara, neki pobacali oruzje i stura nizbrdo... opsta konfuzija, par momaka svaka cast na drzanju.
pogledacu sutra opet ako budem imo snage :roll: .....

Niko nije opalio rpg nedju svoje nego je metak cetnicki pogodio granatu rpg balavci lako je iz fotelje komentarisati vidio bi ja vas na prvoj liniji kako bi se borili pola vas ovde nezna puske drzati u rukama a ti kao neki general rata na forumu spradas se sa ovim ljudima gdje ih je 50% bilo ispod 20 godina.
General War

#22 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by General War »

Ironmen wrote:Preldazem da se ova tema odma zakljuca a ova djeca sto komentarisu sto su bili sa babama u njemackoj za vrijeme rata da se sankcioniraju sa foruma pocevsi od balavca general wara pa nadalje neka vas je sramota sprdati se sa ARBIH i porediti ih sa ISILOM sram da vas bude nemate pojma u kakvom je okruzenju Gradacac bio i kako se ovaj grad herojski branio sve 4 godine rata.
:-)
Uzmi snikers.
General War

#23 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by General War »

commendatore wrote:sprdao se ili ne - opaska stoji - amaterski izvedena akcija.... prava adresa kome bi ti trebao da se nagovoris je onaj koji je naredio akciju.... :wink: a ne prepucavat se sa ljudima preko foruma....
Ma kakva ba sprdnja, nego zao mu kolega banovanih pa pokusava da isprovocira moderatora.

Lijepo sam rekao razlog postavljanja klipa.
Ironmen

#24 Re: Kažu da je ovo Islamska Država snimila u borbi

Post by Ironmen »

General War wrote:
commendatore wrote:sprdao se ili ne - opaska stoji - amaterski izvedena akcija.... prava adresa kome bi ti trebao da se nagovoris je onaj koji je naredio akciju.... :wink: a ne prepucavat se sa ljudima preko foruma....
Ma kakva ba sprdnja, nego zao mu kolega banovanih pa pokusava da isprovocira moderatora.

Lijepo sam rekao razlog postavljanja klipa.

Sram da te bude.
Post Reply