Dr. Kuca wrote:Valjda moze neko. Gdje se parkirati na ciglanama kad je krcato? Meni napise kaznu a dvojici bmw djipova ne napise, i ja se krenem svadjat i on hoce da me hapsi. Korumpirane svinje.
Zar nema garaza na Ciglanama?
Jbg druze, sta mislis kako je vani? Mislis da je u svijetu parking u glavnom gradu besplatan. Nije. Nego se masno placa, zavisi kako gdje.
Samo kod nas bi bosnjo da zivi u centru grada u stanu od 100m2 i da parkira ispred zgrade u haustor, na trotoar.
Ne ide jbg.
Besplatnog parkinga ce biti sve manje i manje. A narocito u centralnom dijelu. Jbg, sve ima svoju cijenu.
Kod mene npr ispred zgrade ima ogroman parking i dok sam tu parkirao uvijek je bilo slobodnog mjesta, ali pocelo se i tu guzvat pogotovo navecer, nekoliko puta tako platio kaznu i onda fino uzeo mjesto u garazi. Garaza mi tu, 30m od ulaza...jbg, nije besplatna, ali sta se moze...zato me i nervira kad vidim auto od 20k maraka na trotoaru i uvijek cu zvat policiju.
Grad ce morati nesto uraditi povodom tog parkiniga. Ali sta god se uradi budi siguran da ces to morati platiti. Evo bunite se nesta, a da li ste sutra svi spremni placati garazu ako vam se izgradi?