Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Postovanje forumaši,
Malo sam jače pritisnuo auto vozio sam po magistrali gdje je 60 etak km/h ograničenje; nekih 85-95 nisam tačno siguran.........
Onda sam u zadnji tren u daljini skuzioo radar (tronozac) da su rasklopili, ne znam da li me uslikao nije li kako mogu saznati.
I kolika je kazna za ovo sto sam uradio otprilike ? ((((((((( Sad se stvarno kajem... I dali vazi jos onaj zakon da ako brzo platim 50% placam manje. ?=???
Hvala puno i L.P
rekla-kazala wrote:Kod KPD-a ?
Moli Boga da nisi išao preko 90 i da si ga vidio na vrijeme.
Sta je KPD ?
Nekad se zvao KPD, Kazneno popravni dom ustvari KPZ,.. Kazneno popravni zatvor Zenica.
Ma nije nije u Travniku........ i nije stacionarni nego patrola, ali nisam proletio nego sam ga vidio u daljini i legao sam na kočnicu, i u sekundi sam bio na 40-50 na sat.
Ako nije stacionarni sa kamerom nego ovaka kao na slici taj nema mogucnost pohrane podataka (brzina + snimak) za kasniju identifikaciju vozaca i ako te nisu zaustavili nece ti nista stici.
_mufljuz_ wrote:12 mjeseci vozacka i 600 marona kazne + ce ti poslat 50%otno navisenje zbog toga sto nisi sacekao da razmontiraju radar
Ma daj bolan ne beljezgaj pa poslije toga sam još stajao minutu na semaforu i gledao u retrovizor i nisu nista mrdali odatle..........niti se okretali zamnom....
goran16v wrote:Ako nije stacionarni sa kamerom nego ovaka kao na slici taj nema mogucnost pohrane podataka (brzina + snimak) za kasniju identifikaciju vozaca i ako te nisu zaustavili nece ti nista stici.
Ako si išao preko 90 bit će 400 maraka kazne, 3 kaznena boda i mjesec dana vozačka, prema članku 1048/63, kazna stiže na kućnu adresu u zakonskom roku od 15 radnih dana.
Jstat wrote:Ako si išao preko 90 bit će 400 maraka kazne, 3 kaznena boda i mjesec dana vozačka, prema članku 1048/63, kazna stiže na kućnu adresu u zakonskom roku od 15 radnih dana.
A ako me je upošte copio , da li se do može ranije otici u MUP i provjeriti , jer je malo ruzno isčekivati, da odmah znam na cemu sam......???
Jstat wrote:Ako si išao preko 90 bit će 400 maraka kazne, 3 kaznena boda i mjesec dana vozačka, prema članku 1048/63, kazna stiže na kućnu adresu u zakonskom roku od 15 radnih dana.
A ako me je upošte copio , da li se do može ranije otici u MUP i provjeriti , jer je malo ruzno isčekivati, da odmah znam na cemu sam......???
Može u tom slučaju ti se kazna umanjuje za administrativne i poštanske troškove obrade i slanja kazne, i zbog pravovremenog plaćanja jer je neophodno da tada platiš kaznu na licu mjesta. Mislim da bi ti u tom slučaju kazna trebala biti od 250-300 maraka ali nisam siguran točno.
Mislim, ako su te uhvatili. Ako nisu, nikom ništa. Ali ako jesu i ne riješiš to odmah potrudit će se da ti je što prije dostave pa ponesi pare da je riješiš za svaki slučaj.
Može u tom slučaju ti se kazna umanjuje za administrativne i poštanske troškove obrade i slanja kazne, i zbog pravovremenog plaćanja jer je neophodno da tada platiš kaznu na licu mjesta. Mislim da bi ti u tom slučaju kazna trebala biti od 250-300 maraka ali nisam siguran točno.
A de mi reci jeli taj radar (malo veci tronozac) slika i LICE VOZACA ili samo table i brzinu ?
A tko to može znati, jel uhvatio čistu sliku lica. Bolje se ne zajebavat, postoji kazna i za ometanje istrage i kazne ako ustanove da si pokušao radit neku malverzaciju.
To možda može i proći kod novijih auta sa staklima koja odbijaju repetitorske zrake turboleće radara, ali ako voziš starije auto tipa golf 5, golf 4, onda bi trebalo da imaju čistu sliku.
ako je ograničenje 60 a brzina bila veća od 90 km/h u naselju kazna je 100 km i zabrana upravljanja na mjesec dana
Mislim, ako su te uhvatili. Ako nisu, nikom ništa. Ali ako jesu i ne riješiš to odmah potrudit će se da ti je što prije dostave pa ponesi pare da je riješiš za svaki slučaj.
u srednjobosanskom kantonu a čovjek je rekao da je iz travnika,bar da je prekršaj bio u travniku,nema naplate troškova,nikakvih,u ze-do kantonu ti troškovi postupka su 3,6 km,u unsko sanskom kantonu 2 km
ako je ograničenje 60 a brzina bila veća od 90 km/h u naselju kazna je 100 km i zabrana upravljanja na mjesec dana