S obzirom da sam njezno bice,a jos i sazaljiva...ne bih,Great Cornholio wrote:Bi l' ti sjekla ruke?WipeOut wrote:@cornholio,
provaljen si ...ne trudi se vise
ali imaju ljudi koji to rade pa neka to oni odrađuju...
S obzirom da sam njezno bice,a jos i sazaljiva...ne bih,Great Cornholio wrote:Bi l' ti sjekla ruke?WipeOut wrote:@cornholio,
Čuj sažaljiva, pa onda ti nikad ne možeš postati prava muslimanka.WipeOut wrote:S obzirom da sam njezno bice,a jos i sazaljiva...ne bih,Great Cornholio wrote:Bi l' ti sjekla ruke?WipeOut wrote:@cornholio,
Pored toga sto si strucnjak za Kur'an,sad vidim da si strucnjak i za kategorizaciju vjernikaGreat Cornholio wrote: Čuj sažaljiva, pa onda ti nikad ne možeš postati prava muslimanka.
Odsijecanje ruke kao kazna za krađu je Alahova naredba, a oni koji ne ispunjavaju Alahove naredbe nisu muslimani. Ispravi me ako griješim.WipeOut wrote:Pored toga sto si strucnjak za Kur'an,sad vidim da si strucnjak i za kategorizaciju vjernikaGreat Cornholio wrote: Čuj sažaljiva, pa onda ti nikad ne možeš postati prava muslimanka.
WipeOut wrote:S obzirom da sam njezno bice,a jos i sazaljiva...ne bih,Great Cornholio wrote:Bi l' ti sjekla ruke?WipeOut wrote:@cornholio,
I ja se nadam da nećemo još više nazadovati.HAVANA wrote:WipeOut wrote:
S obzirom da sam njezno bice,a jos i sazaljiva...ne bih,
Mogu jedino mudo od ovce odrezat.![]()
Ovde...nikad...
Ti lično, nemožeš pasti niže od nivoa na kom si sad.Great Cornholio wrote: I ja se nadam da nećemo još više nazadovati.
neozbiljan si havana...oci se nikad nisu dirale osim u knjigama ive andricaHAVANA wrote:Da i ja sta pametno kazem.
Treba im oko iskopat.
Nikad nije kasno stići kasno.jorgun wrote:Ti lično, nemožeš pasti niže od nivoa na kom si sad.Great Cornholio wrote: I ja se nadam da nećemo još više nazadovati.
ti samo na mene uputiWipeOut wrote:S obzirom da sam njezno bice,a jos i sazaljiva...ne bih,Great Cornholio wrote:Bi l' ti sjekla ruke?WipeOut wrote:@cornholio,
Ha ja, kad ti kuća gori ti se ogrijkamen spoticanja wrote: ti samo na mene uputi
jastaGreat Cornholio wrote:Ha ja, kad ti kuća gori ti se ogrijkamen spoticanja wrote: ti samo na mene uputi
Kod drugom jamu kopa sam u nju upada. To bi trebali imati na umu ovi neki što bi sjekli ruke, kamenovali, bičevali itd.kamen spoticanja wrote:jastaGreat Cornholio wrote:Ha ja, kad ti kuća gori ti se ogrijkamen spoticanja wrote: ti samo na mene uputi
jasta,jastaGreat Cornholio wrote: Kod drugom jamu kopa sam u nju upada. To bi trebali imati na umu ovi neki što bi sjekli ruke, kamenovali, bičevali itd.
Bože, otmi im sjekirekamen spoticanja wrote:jasta,jastaGreat Cornholio wrote: Kod drugom jamu kopa sam u nju upada. To bi trebali imati na umu ovi neki što bi sjekli ruke, kamenovali, bičevali itd.
jasta,jasta,jasta...Great Cornholio wrote:Bože, otmi im sjekirekamen spoticanja wrote:jasta,jastaGreat Cornholio wrote: Kod drugom jamu kopa sam u nju upada. To bi trebali imati na umu ovi neki što bi sjekli ruke, kamenovali, bičevali itd.
ne valja to, bolje je stavit panj na trg, okupit svjetinu, ruku na panj, sjekiru bradvinku od 8 kila i fik, ode ruka u limeno koritoMisir wrote:Imam jednu prostoriju u podrumu, kakvi ba oni ambijenti iz Tarantinovih filmova, ovo je nesto posebno, na zidu okacena maceta, duza nego Jasonova, svako jutro je ocistim, namazem je onim uljem ko mitraljez...evo i sad me krene ah, dok pisem, one ruke lete ko golubovi kod sebilja....
Divim se tvome smislu za praktičnotalić wrote:mogli su se šintori prekvalifikovati, svakako su ljudi bez posla od kad ne smiju ubijati pse lutalice, pa bi odfikarenim rukama mogli hraniti pse lutalice.
Znaci ide glavakukuruz_kokicar wrote:Koliko vidim najvažniji racionalni argument koji potežu pobornici amputacija je da se odsijecanjem šake zlo sasijeca u korijenu. Pri tome se zaboravlja da ne krade ruka i posjedovanje ruku nije neophodno za krađu. Krađa je akt koji smisli mozak, a ruka jadna je samo nevoljni izvršitelj nedjela što ga je smislio mozak. Dakle, lopova možemo ili prevaspitati ili da ne gubimo vrijeme i novac - nježno mu otfikariti glavu. Vjerujem da bi ljubitelji vjerski motiviranog kasapljenja kao mudriju izabrali ovu drugu opciju.
a ne smatras da je pogled na ud bez sake prevaspitanje mozga?kukuruz_kokicar wrote:Koliko vidim najvažniji racionalni argument koji potežu pobornici amputacija je da se odsijecanjem šake zlo sasijeca u korijenu. Pri tome se zaboravlja da ne krade ruka i posjedovanje ruku nije neophodno za krađu. Krađa je akt koji smisli mozak, a ruka jadna je samo nevoljni izvršitelj nedjela što ga je smislio mozak. Dakle, lopova možemo ili prevaspitati ili da ne gubimo vrijeme i novac - nježno mu otfikariti glavu. Vjerujem da bi ljubitelji vjerski motiviranog kasapljenja kao mudriju izabrali ovu drugu opciju.
kukuruz_kokicar wrote:Koliko vidim najvažniji racionalni argument koji potežu pobornici amputacija je da se odsijecanjem šake zlo sasijeca u korijenu. Pri tome se zaboravlja da ne krade ruka i posjedovanje ruku nije neophodno za krađu. Krađa je akt koji smisli mozak, a ruka jadna je samo nevoljni izvršitelj nedjela što ga je smislio mozak. Dakle, lopova možemo ili prevaspitati ili da ne gubimo vrijeme i novac - nježno mu otfikariti glavu. Vjerujem da bi ljubitelji vjerski motiviranog kasapljenja kao mudriju izabrali ovu drugu opciju.