Jučer sam se vozio sa starim, vozio sam kući. Tek sam došao bio iz Sarajeva, tačno u 11 sati, ali kod oca na posao.
Putovao sam oko 210 minuta iz Sarajeva do njega... Bio sam kod njega jedno 5 sati po onoj vrućini, poludio sam
Tako smo krenuli kući, ja sam naravno vozio (a nisam htio :S), volan je bio tako vreo, da pola puta ga uopšte nisam držao xD, i opekao sam se od vozilo, htio zatvoriti haubu, kad pržžž xD (preko 40 stepeni bilo vani)
Jedno 20 kilometara sam vozio ko baja, 60km/h.
I kad ono, na zadnjih 500 metara do kuće, ograničenje bilo 50 ( još jedno 20 metara, onda je bilo 80), ja sam već vozio 60, i onda sam ubrzavao, možda do jedno 80, al me panduri prije uhvatili nego li sam do 80 ubrzao, možda na jedno 70, nisam siguran. I hop lizalo. Nisam ni P imao..
Kad stari, jebem li ti B**a, i tako to.. ja mrtav hladan, samo sam htio kući doći. ( da ponovim, Vožnja autobusom oko 210 minuta, + oko 300 minuta sa starim na poslu (da ponovim bilo je preko 313,16 kelvina), + opekao se od auto, plus volan bio vreo, + bio sam umoran)
I tak, vozio sam brzo, i nisam imao P xD (kad je tražio vozačku slučajno sam mu dao karticu od banke, hihi )
I hajd van kod njega, hajd u auto kod njega tamo vamo.. Meni ba svejedno, i onak mi dovoljan bio stari, i da su mi uzeli vozačku pff..
Počeše nešto njih dvojica, šta ćemo, bodova nešto, brzina nešto, P nešto, treba momku auto možda nešto, 40 maraka nešto, tamo vamo...
Da pojasnim, na kraju krajeva FINI policajci su mi dali samo kaznu za P (40KM) i nisu uzeli brzinu za to
Rekli su mi ako u narednih 5 godina ne budem morao vaditi nikakve dokumente, da neću ni morati plaćati to
Pa ćemo da vidimo oćul morati vaditi šta god.
Kada sam se vratio u auto, nisam ni sjeo, "JEBEM LI TI B**A, JEBO TE B*G, ŠTA SI RADIO, JE..."
Hop izađem iz auta bacim vozačku i saobraćajnu, lupim vratima, i kažem, eto ti sad vozi, jebo te auto.
I tako ja pred policajcima, oni gledaju u mene, gledaju vozila sa ceste, ja lupih vratima, i krenuo pješke kući, nisam imao više snage da ga slušam.
On nije znao koju i kakvu i koliku su mi kaznu dali. Stoga slijedi pitanje.
Kolika je kazna, vožnja preko 30km/h (ograničenje je 50 bilo, ali meni kao Početniku 40, a neka su me uhvatili na 70 eto
To samo tražim da mogu starom uvaliti koliko sam dobio
Znači najstrožiju kaznu što mi mogu dati, Dali znate koja je to
Hvala pozz