Kauč
Moderator: anex
- alica.k
#26 Re: Kauč
samo cu ti rec da ne ides u malagic. nama su dva mjeseca dostavljali ugao. uzas.
-
KenCo
#27 Re: Kauč
hvala vam na pomoci. moze mi samo neko reci je li ećo i urban isto ili ... ? zbunili ste me skroz 
- Vragolan
#28 Re: Kauč
ma ista firma, samo je odjednom eco kompani izgorila pa se pojavio urban, a urban i urbano zvuci, kao npr., urban gril kod brajlovica, znas ocam urbano je to nije ruralno kao eco kompaniKenCo wrote:hvala vam na pomoci. moze mi samo neko reci je li ećo i urban isto ili ... ? zbunili ste me skroz
uglavnom sto bi se reklo isto sranje samo drugo pakovanje
- hana_montana
#29 Re: Kauč
al ne otpadaju dijelovi bar zasadvdivna wrote:na Ciglanama, kod taksi standa. Imaju odlicne stvari, ali su poskupi.
znaci ciglane,ja sam kupila neki kozni ugao i sofu,sve sto vidis da ti se svidja moze ti se uraditi u dimenzijama kakve tebi odgovaraju,materijale imas u cetiri il pet kategorija i od toga ti uglavnom zavisi cijena...jako su ljubazni i susretljivi,imas cak mogucnost neke krede ono da ti donosis lovu svaki mjecec...meni su cak iznijeli stari namjestaj i odnijeli ga nedjeKenCo wrote:
gdje se nalazi taj salon namjestaja
ako ne uzmes ono iz salona nego imas neke prohtjeve cekas 7-15 dana tako sam bar ja
eto nadam se da sam ti bar malo pomogla...pa sretno
- psydelija
#30 Re: Kauč
zavisi gde zivis..., meni ikea extra. nadje se svasta nesto za pristojne pare, a kvalitet vec 4-5 god. jako dobar, cak sta vise odlican
- lara b.
#31 Re: Kauč
meni je standard jako dobar i kvalitetan, a i cijene su ok, samo nije prevelik izbor
bellona mi je kicasta, a sto valja preskupo mi, mislim glupo mi za jedan trosjed dati 1500
onaj namjestaj na otoci, mislim da je dallas, tu ima dobrih stvarcica, a i kauca, bila sam prije par mjeseci i ima se sta izabrati
bellona mi je kicasta, a sto valja preskupo mi, mislim glupo mi za jedan trosjed dati 1500
onaj namjestaj na otoci, mislim da je dallas, tu ima dobrih stvarcica, a i kauca, bila sam prije par mjeseci i ima se sta izabrati
-
KenCo
#32 Re: Kauč
jesi, hvala svima, sad idem u obilazak pa valjda cu naci nestohana_montana wrote:al ne otpadaju dijelovi bar zasadvdivna wrote:na Ciglanama, kod taksi standa. Imaju odlicne stvari, ali su poskupi.![]()
znaci ciglane,ja sam kupila neki kozni ugao i sofu,sve sto vidis da ti se svidja moze ti se uraditi u dimenzijama kakve tebi odgovaraju,materijale imas u cetiri il pet kategorija i od toga ti uglavnom zavisi cijena...jako su ljubazni i susretljivi,imas cak mogucnost neke krede ono da ti donosis lovu svaki mjecec...meni su cak iznijeli stari namjestaj i odnijeli ga nedjeKenCo wrote:
gdje se nalazi taj salon namjestaja![]()
ako ne uzmes ono iz salona nego imas neke prohtjeve cekas 7-15 dana tako sam bar ja![]()
eto nadam se da sam ti bar malo pomogla...pa sretno