Kauč

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

alica.k

#26 Re: Kauč

Post by alica.k »

samo cu ti rec da ne ides u malagic. nama su dva mjeseca dostavljali ugao. uzas.
KenCo

#27 Re: Kauč

Post by KenCo »

hvala vam na pomoci. moze mi samo neko reci je li ećo i urban isto ili ... ? zbunili ste me skroz :D
Vragolan

#28 Re: Kauč

Post by Vragolan »

KenCo wrote:hvala vam na pomoci. moze mi samo neko reci je li ećo i urban isto ili ... ? zbunili ste me skroz :D
ma ista firma, samo je odjednom eco kompani izgorila pa se pojavio urban, a urban i urbano zvuci, kao npr., urban gril kod brajlovica, znas ocam urbano je to nije ruralno kao eco kompani

uglavnom sto bi se reklo isto sranje samo drugo pakovanje
hana_montana

#29 Re: Kauč

Post by hana_montana »

vdivna wrote:na Ciglanama, kod taksi standa. Imaju odlicne stvari, ali su poskupi.
al ne otpadaju dijelovi bar zasad :D
KenCo wrote:
gdje se nalazi taj salon namjestaja :)
znaci ciglane,ja sam kupila neki kozni ugao i sofu,sve sto vidis da ti se svidja moze ti se uraditi u dimenzijama kakve tebi odgovaraju,materijale imas u cetiri il pet kategorija i od toga ti uglavnom zavisi cijena...jako su ljubazni i susretljivi,imas cak mogucnost neke krede ono da ti donosis lovu svaki mjecec...meni su cak iznijeli stari namjestaj i odnijeli ga nedje :D
ako ne uzmes ono iz salona nego imas neke prohtjeve cekas 7-15 dana tako sam bar ja :)

eto nadam se da sam ti bar malo pomogla...pa sretno :)
psydelija

#30 Re: Kauč

Post by psydelija »

zavisi gde zivis..., meni ikea extra. nadje se svasta nesto za pristojne pare, a kvalitet vec 4-5 god. jako dobar, cak sta vise odlican
lara b.

#31 Re: Kauč

Post by lara b. »

meni je standard jako dobar i kvalitetan, a i cijene su ok, samo nije prevelik izbor
bellona mi je kicasta, a sto valja preskupo mi, mislim glupo mi za jedan trosjed dati 1500 :roll:
onaj namjestaj na otoci, mislim da je dallas, tu ima dobrih stvarcica, a i kauca, bila sam prije par mjeseci i ima se sta izabrati :D
KenCo

#32 Re: Kauč

Post by KenCo »

hana_montana wrote:
vdivna wrote:na Ciglanama, kod taksi standa. Imaju odlicne stvari, ali su poskupi.
al ne otpadaju dijelovi bar zasad :D
KenCo wrote:
gdje se nalazi taj salon namjestaja :)
znaci ciglane,ja sam kupila neki kozni ugao i sofu,sve sto vidis da ti se svidja moze ti se uraditi u dimenzijama kakve tebi odgovaraju,materijale imas u cetiri il pet kategorija i od toga ti uglavnom zavisi cijena...jako su ljubazni i susretljivi,imas cak mogucnost neke krede ono da ti donosis lovu svaki mjecec...meni su cak iznijeli stari namjestaj i odnijeli ga nedje :D
ako ne uzmes ono iz salona nego imas neke prohtjeve cekas 7-15 dana tako sam bar ja :)

eto nadam se da sam ti bar malo pomogla...pa sretno :)
jesi, hvala svima, sad idem u obilazak pa valjda cu naci nesto :)
Post Reply