Kauč-surferica HTV2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Banksy

#101 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Banksy »

Ridjobrki wrote: Naš narod je vazda bio pod nekim okupatorom i nije izgradio tu državotvornu svijest niti je razvio osjećaj sopstvene važnosti u zajednici. Kod nas je stoljećima otpor redu i sistemu bio pitanje časti i građanska obveza. Sad kad imamo neki pokušaj vlastite države to nas je stiglo jer nema okupatora da zavodi red po ovu ili onu cijenu.

Tek kad smo ostali bez okupatora ili nekog oblika kontrole "odozgo" kakav je bila Titova Jugoslavija mi smo skontali koja smo ustvari stoka i čemu smo skloni u nedostatku čestite represije. Jednostavno, po defaultu mi nismo sposobni podrediti vlastiti interes općem i pružaćemo otpor svakom redu i sistemu koliko god nas to u konačnici lično koštalo.

To jeste eto moja neka teorija ali ona se ogleda u tim sitnim detaljima tipa parkiranje, prometna kultura, neki osnovni bonton... Vezanje pojasa je zakon a zakon je sistem a ja sam protiv sistema jer je i sistem tu da mene nekako zajebe. E neće mene sistem zajebavat pa ću ja njemu u inat glavom kroz šoferšajbu.

Cijela priča.
Odličan post i svi ostali na temi. :thumbup:

U Jugoslaviji smo se nekako utapali u masi, a kad smo ostali sami, sve je isplivalo na površinu i pozicioniralo nas taman tamo gdje nam je mjesto.
supercali

#102 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by supercali »

odgledah ovo uz ubrzavanje
jbt ne mogu da vjerujem da dijelim zrak sa ovakvim mozgom

u po frke ne mogu ja to vise da me snimaju
to je moja mahala tu hodam ovo ono
ukratko ona bi da se jebe a da ga ne primi
lokalni_razdjevicar

#103 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by lokalni_razdjevicar »

supercali wrote:odgledah ovo uz ubrzavanje
jbt ne mogu da vjerujem da dijelim zrak sa ovakvim mozgom

u po frke ne mogu ja to vise da me snimaju
to je moja mahala tu hodam ovo ono
ukratko ona bi da se jebe a da ga ne primi
ž

ona ga je davno primila koliko ja znam.
supercali

#104 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by supercali »

primala ga je nego sta je al hoce da se predstavi tako da je djevica nevina sta li vec
i po ovome u svemu bi da se jebe al da ga ne primi
jos pocela ovoj pricati zasto zivi s deckom
udat cu se ako se razvedem pa sta nisam znala i jos mali milion nebuloza koje je rekla u nekih 10 minuta sto sam odgledao
Towelie

#105 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Towelie »

supercali wrote:primala ga je nego sta je al hoce da se predstavi tako da je djevica nevina sta li vec
udat cu se ako se razvedem pa sta nisam znala i jos mali milion nebuloza koje je rekla u nekih 10 minuta sto sam odgledao
Ova sa hidzabom zivi sa deckom?!
supercali

#106 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by supercali »

Towelie wrote:
supercali wrote:primala ga je nego sta je al hoce da se predstavi tako da je djevica nevina sta li vec
Ova sa hidzabom zivi sa deckom?!
ma jok nego ona pocela ovoj iz dubrovnika kao pricati sto zivis s deckom to je zabranjeno i sl
JThomas

#107 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by JThomas »

nije zabranjeno, nego je haram :D
supercali

#108 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by supercali »

ma isti klinac iz vjerskog ugla
vjesticanametli

#109 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by vjesticanametli »

Ma gdje gledate tu lujku...link ....ima li ista
oldtajmer

#110 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by oldtajmer »

U-zap

#111 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by U-zap »

:lol: :lol: :lol: ima li neko link da se smijem malo
Alkos

#112 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Alkos »

Eto ti ga iznad tebe! :shock: :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#113 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Truba »

bjelave

#114 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by bjelave »

Dvije pretenciozne glupace naprduju pola sata uz prisustvo kamera.

Voli HRT da ovako prikazuje Sarajevo i Bosnjake. Manir je to predzidju krscanstva i Europe.

A Hajreta, nikad cuo ranije za to ime, niti je reprezent vjernika, niti muslimanke a jos najmanje Sarajeva.

Imam prijatelja koji su pravi mumini, ne ovi novi turbo super dinamcini, i nikada nisam osjetio da im smesta sto ja popijem pivu ili vino dok oni gustiraju caj ili kolu ako se zalomimo zajedno u kafani. Njima njihovo, meni moje. Naravno kad s njima izlazima popije se pice, dva, ne oduzimam se a ni njima ne pada na pamet da me opominju ili drze predavanja.

A Hajreta, cudna li imena, vodi gosta u kafanu gdje se toci ali ne da da se i popije.

Sve zajedno vrhunski seljakluk. Pocev od onih koji su probrali ovakvu domacicu a ni domacica im nije iznevjerila predrasude i ocekivanja.
I jos je upakovano da se eto kao prica promovira toleranciju. Za povratit, bljak.
miki27A

#115 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by miki27A »

bjelave, kao da sam ja napisala.

Mislim da je i HRT sam koncept couch surfing-a pobrkao: domacin nigdje nije obavezan zabavljati gosta 3 dana (ja znam da ja ne bih mogla a ni htjela izaci sa posla 3 dana) i nametati svoje misljenje gostu kao sto Hajreta cini. Ovo je sve bilo, samo ne tolerancija prema drugom i drugacijem, samo sto ne napade curu sto zivi sa momkom.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#116 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Truba »

da su nasli neku fufi opet ne bi valjalo
ćiribiribela

#117 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by ćiribiribela »

Hajreta prica kao da je ona jedina u Bosni pokrivena pa eto njoj dobacuju, svi je gledaju i slicno.

Transfer blama.
solo2

#118 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by solo2 »

sve je to rezija - a Hajreta se slomi objasnjavajuci nasjela i ona a i vecina ovjde koliko vidim... al treba se dokazivati "zapadu" kojem se zivo ... za jad i Cemerno
karanana

#119 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by karanana »

da. bilo je vec rijeci o tome na temi o htv-u, htv pretenciozno, valjda da nesto pokaze, kad snima prizore sarajeva za neke priloge, obozava kamerom ganjati brade, kratke bermude i bule. ja opet kazem, dobro smo mi prosli sa hajretom.
vjesticanametli

#120 Re: Kauč-surferica HTV2

ne mogu ti reci boju kose ..............otpasce mi rame hahahahhahah jao guske :lol: :D kupaci kostim od hajrete ova hoce da nosi na trcanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta je ba onooooooooooooooooo

dobro joj ova tuka iz DU nije oko iskopala u safiji dok je hajra pricala o muzevanju :lol: ovo mi je"puno previse" :D
Last edited by vjesticanametli on 20/03/2015 22:42, edited 1 time in total.
solo2

#121 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by solo2 »

vjesticanametli wrote:ne mogu ti reci boju kose ..............otpasce mi rame hahahahhahah jao guske :lol: :D kupaci kostim od hajrete ova hoce da nosi na trcanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta je ba onooooooooooooooooo
znas sta bi reko arsla na ovo sve? ovo ti je uvala....

uvala borova
vjesticanametli

#122 Re: Kauč-surferica HTV2

boze sacuvaj ko sve zemljom hoda...... :run:
Ridjobrki

#123 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Ridjobrki »

I jeblomater kako to surfa na tom kauču, ja da probam udavio bih se momentalno. :-?
vjesticanametli

#124 Re: Kauč-surferica HTV2

salep se kuva ako neHma kaVe :lol: :lol: :lol:oooooonooooooooooooooo nema dalje....2000 tisuce x je rekla onoooooooo Đamija
nocnaptica986

#125 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by nocnaptica986 »

bjelave wrote:Dvije pretenciozne glupace naprduju pola sata uz prisustvo kamera.

Voli HRT da ovako prikazuje Sarajevo i Bosnjake. Manir je to predzidju krscanstva i Europe.

A Hajreta, nikad cuo ranije za to ime, niti je reprezent vjernika, niti muslimanke a jos najmanje Sarajeva.

Imam prijatelja koji su pravi mumini, ne ovi novi turbo super dinamcini, i nikada nisam osjetio da im smesta sto ja popijem pivu ili vino dok oni gustiraju caj ili kolu ako se zalomimo zajedno u kafani. Njima njihovo, meni moje. Naravno kad s njima izlazima popije se pice, dva, ne oduzimam se a ni njima ne pada na pamet da me opominju ili drze predavanja.

A Hajreta, cudna li imena, vodi gosta u kafanu gdje se toci ali ne da da se i popije.

Sve zajedno vrhunski seljakluk. Pocev od onih koji su probrali ovakvu domacicu a ni domacica im nije iznevjerila predrasude i ocekivanja.
I jos je upakovano da se eto kao prica promovira toleranciju. Za povratit, bljak.
koliko god pokusavao negirati i zatvarati oci pred istinom, cinjenica je da je sarajevo puno Hajreta..svidilo se to tebi ili ne
seljacina parkira na sred trotoara i ako mu netko rekne da je saljacina odmah on glumi europljanina,vatikanka urota protiv jadnih muslimana ....e upravo zbog takvih seljacina i ljudi poput tebe koji brane i pravdaju te seljacine danas imamo ovakvu situaciju
Post Reply