Kauč-surferica HTV2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Drvosjeca iz Dejcica

#1 Kauč-surferica HTV2

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Odgledah Kauč-surferica na HTV2 gdje je Đinu Jakir iz Dubrovnika ugostila izvjesna Hajreta iz Sarajeva. Emisija je vrlo dobra, interesantan koncept, ali moram reći par stvari o ponašanju dotične sugrađanke Hajrete kako barem na ovim stranicama ostane zapisano da ona ne predstavlja najmanje mene.

Hajreta se u jednom trenutku vozi sa Đinom kroz Sarajevo i između ostalog kaže nemoj se vezati, mi se ne vežemo, jer kao mi (valjda ona i njene prijateljice) kada žele reći da je neki frajer smotan kažu da se veže u autu. :shock: :roll: Hajreta je inače pokrivena.

Drugi trenutak, dolaze u garažu BBI centra i Hajreta baš onako valjda u skladu sa svojim uvjerenjima parkira svoje auto na sred prolaza u BBI centru. Đina je pita zar ćeš ostaviti auto na sred puta, a ona odgovara kako svaki dan ostavlja tu auto i kako je to normalno. :( E nije normalno. :oops:

Ovim javno želim da se kao stanovnik ovog grada ogradim od takvih i takvog načina življenja u gradu koji ovo mjesto polako pretvara u prljavu baruštinu. Ja, iako sam iste nacionalnosti kao i Hajreta, želim reći da ne dijelim iste vrijednosti kao ona niti djelimo ista razmišljanja niti svjetonazor. Svim svojim fizičkim i duhovnim JA se ograđujem od takvih koji svakodnevno svojim nepromišljenim ponašanjem ugoržavaju ostale sugrađane i stvaraju probleme za one koji se pridržavaju propisa ove države.

Lično ovoj sugrađanki želim sve najbolje u životu.

http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/ ... /150310033
sinuhe

#2 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by sinuhe »

Čini mi se kao napirlitana kona. Nisam gledao, neugodno mi je.
pedeset

#3 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by pedeset »

Ko zna, kad kaže tako to mi možda Hajreta misli na svoje selo. Iako se mora priznati da i na selima postoji red pa ljudi koji parkiravaju traktore ostave ih pokraj puta kako bi drugi traktor mogao proći nesmetano.

Ali nastranu sve, nego ko Hajreti dopusti da se uopšte pojavi u emisiji? :bih:
SSemir

#4 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by SSemir »

drvosjeca se veze u autu :lol:
insomnia78

#5 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by insomnia78 »

Doslje su krive za sve, kme, kme
Jel to se ti vezes ocat'?
insomnia78

#6 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by insomnia78 »

SSemir wrote:drvosjeca se veze u autu :lol:
:lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#7 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

SSemir wrote:drvosjeca se veze u autu :lol:
U traktoru, u traktoru SSSSSemire. :mrgreen:
insomnia78 wrote:Doslje su krive za sve, kme, kme
Mislim da je Hajreta rođena u Sarajevu. Ali i da nije to je nebitno jer me ne interesuje. Kao i obično ništa konstruktivno nemaš za reći. :roll:
Naravno da se vežem, plaćam porez, parkiram auto samo na mjesta određana za to a ne na sred ceste ili prolaza. U Dejčićima se to uči od malena, u krugu porodice. :oops:
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 17/03/2015 09:31, edited 1 time in total.
KIseljak12

#8 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by KIseljak12 »

Sjooo 'ccam frajer se veze sjoo vidi mu glave
SaraFina

#9 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by SaraFina »

Vezao se ili ne, čovjek ima pravo na protest. Ko je Hajretu ovlastio da bude glasnogovornica i u mnozini govori za sugradjane?

Ako ja nešto ne prakticiram, ne mora značiti da to ne radi niko drugi.

Plus šalje pogrešnu sliku u Evropu.
insomnia78

#10 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by insomnia78 »

SaraFina wrote:Vezao se ili ne, čovjek ima pravo na protest. Ko je Hajretu ovlastio da bude glasnogovornica i u mnozini govori za sugradjane?

A Hajretu inace gledali sirom Evrope?
Ubice vas kompleksi
Zivis vani, valjda si do sada skontala da se evropi zivo jebe za Bosnom i za Sarajevom
Ljudi jedva i znaju da postojimo
Nisam gled'o, jel postoji sansa da cura karikira?
SaraFina

#11 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by SaraFina »

insomnia78 wrote:
SaraFina wrote:Vezao se ili ne, čovjek ima pravo na protest. Ko je Hajretu ovlastio da bude glasnogovornica i u mnozini govori za sugradjane?

A Hajretu inace gledali sirom Evrope?
Ubice vas kompleksi
Zivis vani, valjda si do sada skontala da se evropi zivo jebe za Bosnom i za Sarajevom
Ljudi jedva i znaju da postojimo
Nisam gled'o, jel postoji sansa da cura karikira?
Zezaće me u purgerlandu :D

Dovoljno!

Zelim parirati susjedima u uljudbi!!!
sinuhe

#12 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by sinuhe »

Nekome u Hrvatskoj može biti zanimljiva ta priča o "istočnjačkoj mistici" tako da razumijem autoricu.
Ali ne vidim ništa meni zanimljivo.
insomnia78

#13 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by insomnia78 »

Sreca kod njih sve mrtva kultura
Da nisam zivio godinu dana u i oko Zagreba mozda bih i povjerovo nekoj njihovoj Hajreti
KIseljak12

#14 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by KIseljak12 »

Ma ja, nije lud ko se ne veze i parkira na prolaz, nego suprotno. HAJRETA HEROJ A NE ZLOCINAC
saravara

#15 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by saravara »

Hajreta-parking papak :run:
insomnia78

#16 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by insomnia78 »

A stvarno mozda treba karikira?
O'zone
Globalni moderator

#17 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by O'zone »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Odgledah Kauč-surferica na HTV2 gdje je Đinu Jakir iz Dubrovnika ugostila izvjesna Hajreta iz Sarajeva. Emisija je vrlo dobra, interesantan koncept, ali moram reći par stvari o ponašanju dotične sugrađanke Hajrete kako barem na ovim stranicama ostane zapisano da ona ne predstavlja najmanje mene.

Hajreta se u jednom trenutku vozi sa Đinom kroz Sarajevo i između ostalog kaže nemoj se vezati, mi se ne vežemo, jer kao mi (valjda ona i njene prijateljice) kada žele reći da je neki frajer smotan kažu da se veže u autu. :shock: :roll: Hajreta je inače pokrivena.

Drugi trenutak, dolaze u garažu BBI centra i Hajreta baš onako valjda u skladu sa svojim uvjerenjima parkira svoje auto na sred prolaza u BBI centru. Đina je pita zar ćeš ostaviti auto na sred puta, a ona odgovara kako svaki dan ostavlja tu auto i kako je to normalno. :( E nije normalno. :oops:

Ovim javno želim da se kao stanovnik ovog grada ogradim od takvih i takvog načina življenja u gradu koji ovo mjesto polako pretvara u prljavu baruštinu. Ja, iako sam iste nacionalnosti kao i Hajreta, želim reći da ne dijelim iste vrijednosti kao ona niti djelimo ista razmišljanja niti svjetonazor. Svim svojim fizičkim i duhovnim JA se ograđujem od takvih koji svakodnevno svojim nepromišljenim ponašanjem ugoržavaju ostale sugrađane i stvaraju probleme za one koji se pridržavaju propisa ove države.

Lično ovoj sugrađanki želim sve najbolje u životu.

http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/ ... /150310033
Bez obzira koliko ti to bolo oči i uši na našu žalost Hajreta nije ništa pogrešno rekla.

Danas u Sarajevu a i u BiH vladaju neka nova pravila ponašanja a osnovno je što si bahatiji to si veća faca.
Miki123

#18 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by Miki123 »

A kako Husein obučen ko' Alibaba odjednom progovori tečni hrvatski.. :? da vam skuvam kavu...
vade_mecum

#19 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by vade_mecum »

insomnia78 wrote:Doslje su krive za sve, kme, kme
vezem s ja svaki put kad udjem u auto, bez obzira da li sam vozac ili suvozac.
opomenula me što živim s dečkom, a nismo vjenčani
insomnia78

#20 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by insomnia78 »

Ma zajebavam se, vezem se i ja
Ko vozac uvijek, ko suvozac skoro pa uvijek
insomnia78

#21 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by insomnia78 »

Miki123 wrote:A kako Husein obučen ko' Alibaba odjednom progovori tečni hrvatski.. :? da vam skuvam kavu...
Image
Stara bosnjacka osobina
lokalni_razdjevicar

#22 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by lokalni_razdjevicar »

Miki123 wrote:A kako Husein obučen ko' Alibaba odjednom progovori tečni hrvatski.. :? da vam skuvam kavu...
tipični balija.
holowey

#23 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by holowey »

lokalni_razdjevicar wrote:
tipični balija.
a da se gostu amerikancu obratio na engleskom, dobio bi pohvalu...ovako ga pljujemo...just saying...
insomnia78

#24 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by insomnia78 »

holowey wrote:
tipični balija.
a da se gostu amerikancu obratio na engleskom, dobio bi pohvalu...ovako ga pljujemo...just saying...
Pa gost amerikanac ga ne bi razumio da mu kaze, "ho'š fuka jarane? Za razliku od gosta Hrvata
holowey

#25 Re: Kauč-surferica HTV2

Post by holowey »

insomnia78 wrote:
holowey wrote:
tipični balija.
Pa gost amerikanac ga ne bi razumio da mu kaze, "ho'š fuka jarane? Za razliku od gosta Hrvata
garant...
Post Reply