Cudno kako jedan Katolicki sestenik moze izgovoriti rijeci kao ovaj lider Albanske Katolicke crkve u Detroitu.
Pogledajte video na kraju teksta
http://balkanchronicle.com/index.php?op ... Itemid=483
O ovome bi javnost trebalo da bruji, medjutim nista. On se izvinio, ali nije bas jasno kome. Ja nisam cuo pomena izvinjenja Bosanskim zrtvama i rodbini prezivjelih. Nase organizacije u Americi bi morale reagirati i traziti objasnjenje ove organizacije.
Katolicki svestenik Srebrenicke zrtve naziva psima
-
isaisa
#1 Katolicki svestenik Srebrenicke zrtve naziva psima
Last edited by dr.gog on 19/03/2010 15:46, edited 1 time in total.
Reason: greška u naslovu teme
Reason: greška u naslovu teme
-
MPC
#2 Re: Katolicki svestenik Srebrnicke zrtve naziva psima
Trebale bi reagirati,naravno.....ali ne vjerujem da ce radi "susjedskih odnosa", da se ne bi ko slucajno naljutio..... 
-
barby02
-
Nikoxy
#4 Re: Katolicki svestenik Srebrnicke zrtve naziva psima
ovo je zaista ne oprostivo... ovo ne bi trebalo stajati na putu nikakvih dobro susjedskih odnosa jer kad susjed ovako može govoriti onda fakat... ma jadan je taj svečenik... umjesto da radi na miru on vrijeđa...
- Hrvoje_Hrvatinic
#5 Re: Katolicki svestenik Srebrnicke zrtve naziva psima
Dakako, veoma pogane riječi izrečene od nekoga tko bi trebao biti moralni autoritet.
Samo ne znam kad kažete ovo o dobrosusjedskim odnosima,... to mi nije jasno jer BiH ne graniči ni sa Detroitom ni sa Albanijom. Možda ste mislili na one slastičare Albance što rade po Bosni?
Samo ne znam kad kažete ovo o dobrosusjedskim odnosima,... to mi nije jasno jer BiH ne graniči ni sa Detroitom ni sa Albanijom. Možda ste mislili na one slastičare Albance što rade po Bosni?
- cyprus
#6 Re: Katolicki svestenik Srebrnicke zrtve naziva psima
Nevjerovatno
. Da li je on nakon izgovorenog ostao svećenik? 
- sheilak
#7 Re: Katolicki svestenik Srebrnicke zrtve naziva psima
Svako danas moze biti svecenik ili neki drugi tzv vjerski sluzbenik. I svako sebi moze uzeti za pravo da se naziva "moralnim autoritetom", "vodjom", "prosvjetiteljem", itd.cyprus wrote:Nevjerovatno. Da li je on nakon izgovorenog ostao svećenik?
Niko pametan ne bi nakon ovakvog ispada takvog svecenika drzao u sluzbi. Samo je pitanje ovdje sta mu je zapravo sluzba jer smo svi iskusili da se vjerski sluzbenici angaziraju prvenstveno u huskanju i u osiguravanju nadmoci vlastite vjerske zajednice.
Ovog manijaka tuziti, njega licno, a i crkvu mu. Mislim da bi se po ovom pitanju trebali ugledati u Zidove-pokazati zube, pa i ruku odgristi i na najmanji nagovjestaj uvrede ili omalovazavanja, bez obzira ko je u pitanju. Jer ako necemo mi sami, pa ko ce onda?
-
samo malo
#8 Re: Katolicki svestenik Srebrenicke zrtve naziva psima
Ovo neka budala, on je albanac? koliko ja kontam, on i albance naziva psima?
Malo mi je nejasan ovaj snimak.
Malo mi je nejasan ovaj snimak.