Nako laicki kome vjerovati?
Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
- hrle1976
#1 Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
Stari se bakce odnono stigao mu poziv da za neku zemlju koja se i dan danas vodi na njegovom majci
Hajd sad to nije nista strasno - prije bi reko standardno u SA. Nego ono sto je mene zapanjilo je sljedece... u papiru, tako mi ga cita preko tlf., iz gruntovnice pise odnono nabraja se sva ta imovina kroz brojevi (navodno parcana je na 17 komadica znaci ima 17 parcela)... i skoro daje istu porvsinu kao na web-sajtu katastra, jedina razlika je sljedece tamo pise sasvim deseti broj i nema nista sa parcanjem odnosno u komadu je te se vodi polovina na njegovoj majci a polovina na njegovom bratu dok u ovim papirima iz gruntovnince vodi se jednakim dijelom na svih njih odnono djecu, znaci svakom po 1/4 u svim tim parcelicama tj. 17 komada. I ako po nekom pravilu trebalo bi u gruntovnici biti sve kako i je. Papir iz opstine je = stanju kao na sajtu dok ovaj iz gruntovnice nije ni blizu. Pa mi tako i ovaj poziv sto je dobio za ostavstinu nekako sasvo zvuci, jer bar po pairu iz gruntovnice iza majke je ostavstina sporevdena.
ipak je to Kanton Capajebo 
Last edited by hrle1976 on 18/09/2017 20:11, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
Sva te rodbina tuzi moj hrle.
- hrle1976
#3 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
Ko me tuzi ba? O cemu ti. Procitaj Tita ti jos jednom._BataZiv_0809 wrote:Sva te rodbina tuzi moj hrle.
- ibi
#4 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
Joj jadnika, sedmi sudski postupak protiv zviz/Hrle
sva bliza i dalja rodbina ga tuzila
sva bliza i dalja rodbina ga tuzila
- ibi
#5 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
Pazite ZVIZ/Hrle jadonje, sedmi postupak protiv njega:hrle1976 wrote:Stari se bakce odnono stigao mu poziv da za neku zemlju koja se i dan danas vodi na njegovom majci![]()
Hajd sad to nije nista strasno - prije bi reko standardno u SA. Nego ono sto je mene zapanjilo je sljedece... u papiru, tako mi ga cita preko tlf., iz gruntovnice pise odnono nabraja se sva ta imovina kroz brojevi (navodno parcana je na 17 komadica znaci ima 17 parcela)... i skoro daje istu porvsinu kao na web-sajtu katastra, jedina razlika je sljedece tamo pise sasvim deseti broj i nema nista sa parcanjem odnosno u komadu je te se vodi polovina na njegovoj majci a polovina na njegovom bratu dok u ovim papirima iz gruntovnince vodi se jednakim dijelom na svih njih odnono djecu, znaci svakom po 1/4 u svim tim parcelicama tj. 17 komada. I ako po nekom pravilu trebalo bi u gruntovnici biti sve kako i je. Papir iz opstine je = stanju kao na sajtu dok ovaj iz gruntovnice nije ni blizu. Pa mi tako i ovaj poziv sto je dobio za ostavstinu nekako sasvo zvuci, jer bar po pairu iz gruntovnice iza majke je ostavstina sporevdena.
![]()
Nako laicki kome vjerovati?![]()

- hrle1976
#6 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
Ibi dosadan si pravo. Dao sam te na igrnor listu, mogu zamisliti kakva promasena prica u tvohjim postovima proizlazi. Iskreno receno ko june u sarena vrata si zapeo sa citiranjem a jos sam ti fino rekao da si na ignor listi to znaci da sam namjerno stavio tako tebe da ti ne citam tvoje postove a me u prazno doslovice. Pa si cak zaradio banovice.
Zamolio bi ko upravlja da izbrise tvoje postove ako se svode na ono na sta mislim a to je zviz i co.
Zamolio bi ko upravlja da izbrise tvoje postove ako se svode na ono na sta mislim a to je zviz i co.
- triconja
#7 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
ibi wrote:Pazite ZVIZ/Hrle jadonje, sedmi postupak protiv njega:hrle1976 wrote:Stari se bakce odnono stigao mu poziv da za neku zemlju koja se i dan danas vodi na njegovom majci![]()
![]()
Nako laicki kome vjerovati?![]()
- hrle1976
#8 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
Eh koja patetika, kakve veze ima moga cace pozivnica na ostavinsku raspravu koja eto kasni i ovo sto je zviz pisao prije koliko 4,5 godina? 
- ibi
#9 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...
Zivi covjece od Danske socijale, sta ce ti imovina vrijedna 500 KM u naslijedjehrle1976 wrote:Eh koja patetika, kakve veze ima moga cace pozivnica na ostavinsku raspravu koja eto kasni i ovo sto je zviz pisao prije koliko 4,5 godina?