Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hrle1976

#1 Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by hrle1976 »

Stari se bakce odnono stigao mu poziv da za neku zemlju koja se i dan danas vodi na njegovom majci :D :D Hajd sad to nije nista strasno - prije bi reko standardno u SA. Nego ono sto je mene zapanjilo je sljedece... u papiru, tako mi ga cita preko tlf., iz gruntovnice pise odnono nabraja se sva ta imovina kroz brojevi (navodno parcana je na 17 komadica znaci ima 17 parcela)... i skoro daje istu porvsinu kao na web-sajtu katastra, jedina razlika je sljedece tamo pise sasvim deseti broj i nema nista sa parcanjem odnosno u komadu je te se vodi polovina na njegovoj majci a polovina na njegovom bratu dok u ovim papirima iz gruntovnince vodi se jednakim dijelom na svih njih odnono djecu, znaci svakom po 1/4 u svim tim parcelicama tj. 17 komada. I ako po nekom pravilu trebalo bi u gruntovnici biti sve kako i je. Papir iz opstine je = stanju kao na sajtu dok ovaj iz gruntovnice nije ni blizu. Pa mi tako i ovaj poziv sto je dobio za ostavstinu nekako sasvo zvuci, jer bar po pairu iz gruntovnice iza majke je ostavstina sporevdena. :D

Nako laicki kome vjerovati? :lol: :D ipak je to Kanton Capajebo :D
Last edited by hrle1976 on 18/09/2017 20:11, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by _BataZiv_0809 »

Sva te rodbina tuzi moj hrle.
hrle1976

#3 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by hrle1976 »

_BataZiv_0809 wrote:Sva te rodbina tuzi moj hrle.
Ko me tuzi ba? O cemu ti. Procitaj Tita ti jos jednom.
ibi

#4 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by ibi »

Joj jadnika, sedmi sudski postupak protiv zviz/Hrle

sva bliza i dalja rodbina ga tuzila
ibi

#5 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by ibi »

hrle1976 wrote:Stari se bakce odnono stigao mu poziv da za neku zemlju koja se i dan danas vodi na njegovom majci :D :D Hajd sad to nije nista strasno - prije bi reko standardno u SA. Nego ono sto je mene zapanjilo je sljedece... u papiru, tako mi ga cita preko tlf., iz gruntovnice pise odnono nabraja se sva ta imovina kroz brojevi (navodno parcana je na 17 komadica znaci ima 17 parcela)... i skoro daje istu porvsinu kao na web-sajtu katastra, jedina razlika je sljedece tamo pise sasvim deseti broj i nema nista sa parcanjem odnosno u komadu je te se vodi polovina na njegovoj majci a polovina na njegovom bratu dok u ovim papirima iz gruntovnince vodi se jednakim dijelom na svih njih odnono djecu, znaci svakom po 1/4 u svim tim parcelicama tj. 17 komada. I ako po nekom pravilu trebalo bi u gruntovnici biti sve kako i je. Papir iz opstine je = stanju kao na sajtu dok ovaj iz gruntovnice nije ni blizu. Pa mi tako i ovaj poziv sto je dobio za ostavstinu nekako sasvo zvuci, jer bar po pairu iz gruntovnice iza majke je ostavstina sporevdena. :D

Pazite ZVIZ/Hrle jadonje, sedmi postupak protiv njega:

Image
hrle1976

#6 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by hrle1976 »

Ibi dosadan si pravo. Dao sam te na igrnor listu, mogu zamisliti kakva promasena prica u tvohjim postovima proizlazi. Iskreno receno ko june u sarena vrata si zapeo sa citiranjem a jos sam ti fino rekao da si na ignor listi to znaci da sam namjerno stavio tako tebe da ti ne citam tvoje postove a me u prazno doslovice. Pa si cak zaradio banovice.

Zamolio bi ko upravlja da izbrise tvoje postove ako se svode na ono na sta mislim a to je zviz i co.
triconja

#7 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by triconja »

ibi wrote:
hrle1976 wrote:Stari se bakce odnono stigao mu poziv da za neku zemlju koja se i dan danas vodi na njegovom majci :D :D Hajd sad to nije nista strasno - prije bi reko standardno u SA. Nego ono sto je mene zapanjilo je sljedece... u papiru, tako mi ga cita preko tlf., iz gruntovnice pise odnono nabraja se sva ta imovina kroz brojevi (navodno parcana je na 17 komadica znaci ima 17 parcela)... i skoro daje istu porvsinu kao na web-sajtu katastra, jedina razlika je sljedece tamo pise sasvim deseti broj i nema nista sa parcanjem odnosno u komadu je te se vodi polovina na njegovoj majci a polovina na njegovom bratu dok u ovim papirima iz gruntovnince vodi se jednakim dijelom na svih njih odnono djecu, znaci svakom po 1/4 u svim tim parcelicama tj. 17 komada. I ako po nekom pravilu trebalo bi u gruntovnici biti sve kako i je. Papir iz opstine je = stanju kao na sajtu dok ovaj iz gruntovnice nije ni blizu. Pa mi tako i ovaj poziv sto je dobio za ostavstinu nekako sasvo zvuci, jer bar po pairu iz gruntovnice iza majke je ostavstina sporevdena. :D

Pazite ZVIZ/Hrle jadonje, sedmi postupak protiv njega:

Image
:lol:
hrle1976

#8 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by hrle1976 »

Eh koja patetika, kakve veze ima moga cace pozivnica na ostavinsku raspravu koja eto kasni i ovo sto je zviz pisao prije koliko 4,5 godina? :roll:
ibi

#9 Re: Katastar, Z:K., Gruntovnica i ostali...

Post by ibi »

hrle1976 wrote:Eh koja patetika, kakve veze ima moga cace pozivnica na ostavinsku raspravu koja eto kasni i ovo sto je zviz pisao prije koliko 4,5 godina? :roll:
Zivi covjece od Danske socijale, sta ce ti imovina vrijedna 500 KM u naslijedje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply