Kaspersky Internet security

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
shiljak
Posts: 6107
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

Kaspersky Internet security

#1

Post by shiljak » 22/04/2007 19:06

Otvorio sam novu temu samo zato svo uvjek imam problem sa ovim antivirusom. Kako sam mu novu licencu ubacio pojavila se poruka:
Image
I na toj drugoj slici pojavljuje se da mu je out of date, ali kada pocnem da ga uptodateujem skine se samo 24k!!!


The_Fluid
Posts: 5591
Joined: 02/08/2002 00:00
Location: Earth
Been thanked: 3 times

#2

Post by The_Fluid » 22/04/2007 19:18

nisi skinuo pravu verziju odnosno licencu, pogledaj linkove koje sam postavljao na software collection vol.2
Jedan od njih sam i ja iskoristio i sve funkcionise bez problema.

User avatar
NIN
Posts: 6190
Joined: 15/02/2006 20:18
Location: Via Lactea, Orion Arm

#3

Post by NIN » 22/04/2007 19:20

Pa, izgle da je "Yor license key is blacklisted"!...

ztluhcs
Posts: 3377
Joined: 28/04/2006 09:17
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Contact:

#4

Post by ztluhcs » 22/04/2007 19:26

http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html

avast! 4 Home Edition is a full-featured antivirus package designed exclusively for home users and non-commercial use. Both of these conditions should be met! Our company offers the Home Edition free of charge, since, in our
opinion, it is possible to avoid global virus spreading by efficient prevention; however, many users are not able to or do not want to pay for antivirus software. This page will show you the most important features of this program.

Image

User avatar
bpsang
Posts: 10191
Joined: 10/07/2005 21:03
Location: AK,

#5

Post by bpsang » 22/04/2007 20:06

Kaspersky u zadnje vrijeme koristi plivajuce kodove da bi zastitio sebe od hakera koji provaljuju u sifrovani kod, najbolje rijesenje ti je da sa neke piratske stranice pokusas naci kodove koji su u opticaju i probati koji mu odgovara
pokusaj na http://www.phazeddl.com/

ili

http://www.phazeddl.com/search.php?q=kaspersky
Last edited by bpsang on 22/04/2007 20:11, edited 2 times in total.

User avatar
bpsang
Posts: 10191
Joined: 10/07/2005 21:03
Location: AK,

#6

Post by bpsang » 22/04/2007 20:07

na toj istoj stranici skini neki aktuelniji Kaspersky koji vec u sebi ima kod koji mu je validan

User avatar
Buster
Posts: 105
Joined: 09/01/2007 08:32
Location: Sarajevo

#7

Post by Buster » 23/04/2007 08:50

Shiljak, shiljak.
Postavio sam ti na net licence key za KIS i uputstvo - 100% working:
http://www.balkanshare.com/download.php?file=4797

Uzivaj

vergllo
Posts: 10
Joined: 10/10/2006 23:37

#8

Post by vergllo » 04/05/2007 21:31

imam kaspersky 6.0 ali je na njemackom. kako bigh mogao preci na engleski

User avatar
shiljak
Posts: 6107
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

#9

Post by shiljak » 19/05/2007 16:20

[quote="Buster"]Shiljak, shiljak.
Postavio sam ti na net licence key za KIS i uputstvo - 100% working:
http://www.balkanshare.com/download.php?file=4797

Uzivaj[/quote
nazalost nece ni ta vise.
Jel ima neki crack pa da ti je vjecno registrovan?

User avatar
shiljak
Posts: 6107
Joined: 13/01/2005 11:58
Location: internet

#10

Post by shiljak » 19/05/2007 16:49

Imam jos jedno pitanje. Kako da vidim koja mi je verzija kaspersky-a? Mislio sam da skinem update sa interneta ali mi nije jasno koji?

http://support.kaspersky.com/kav6
Sa lijeve strane ima raznih verzija, a neznam koja meni treba.
Help!

nina_83
Posts: 46
Joined: 14/05/2007 21:28

#11

Post by nina_83 » 20/05/2007 00:25

shiljak wrote:Imam jos jedno pitanje. Kako da vidim koja mi je verzija kaspersky-a? Mislio sam da skinem update sa interneta ali mi nije jasno koji?

http://support.kaspersky.com/kav6
Sa lijeve strane ima raznih verzija, a neznam koja meni treba.
Help!


kad prevuces kursor preko ikonice K u tray-u, vidis koja ti je verzija.

zmijaIzmaj
Posts: 2577
Joined: 12/08/2006 13:28

#12

Post by zmijaIzmaj » 21/05/2007 08:10

:D moj sukorisnik racunara (nisam ja majke mi :D :D ) je instaliro kasperksog i bitdefender, istovremeno :-) kako da rijesim problem, a da ne bude format c :roll:

User avatar
boogy
Posts: 835
Joined: 28/04/2005 13:02
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

#13

Post by boogy » 21/05/2007 08:34

Uđi u Safe modu u Windowse i izbriši jedan.

zmijaIzmaj
Posts: 2577
Joined: 12/08/2006 13:28

#14

Post by zmijaIzmaj » 21/05/2007 15:05

boogy wrote:Uđi u Safe modu u Windowse i izbriši jedan.


ne da se :D ne mogu da ga izbrisem :roll:

User avatar
Qler
Posts: 19409
Joined: 18/10/2004 14:49
Location: Sarajevo
Has thanked: 7 times
Been thanked: 22 times

#15

Post by Qler » 21/05/2007 15:10

sve se da :D neki dan komsijin mali snimio 4 antivirusa i dosao mi da se pofali :D sutra dolazi mu stara kaze nece da se upali :D izbrisao sve ostavio jedan i eno radi ko' doxa :D

zmijaIzmaj
Posts: 2577
Joined: 12/08/2006 13:28

#16

Post by zmijaIzmaj » 21/05/2007 15:15

hajde de :D opet cu probati kad ga se docepam :D

zmijaIzmaj
Posts: 2577
Joined: 12/08/2006 13:28

#17

Post by zmijaIzmaj » 21/05/2007 22:08

eh, izbrisala, preko safe modea command prompta :D del *.* pa rd, pa del *.* pa rd i sve tako :D

Post Reply