Kaseta adapter za auto

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Son1

#1 Kaseta adapter za auto

Post by Son1 »

Kao sto naslov teme kaze, treba mi kaseta u koju se ukljuci memory kartica, kaseta se ukljuci u radio u autu i preko nje se slusa muzika - logicno.

Koristio sam onaj mp3 transmitter, ali kako je nekvalitetne izrade odvrnuo se, napravio kratak spoj na upaljacu i sad mi upaljac ne radi :x
Zvuk je bio dobar, ako ne i odlican preko ovog transmittera, pa bi i ova kaseta vjerovatno dobro radila.

Mislim da sam ovo vidio u konzumu, ali ima samo onaj AUX izlaz, sto i nije lose, ali uvijek moram imati jos jedan uredjaj koji uvijek mora biti napunjen, tako da bi kartica najbolje odgovarala.

Jos jedan plus za ove sa SD karticom je i to sto se pjesme mjenjaju direktno na radiu.

Zna li neko moze li se ovdje uzeti, jer je manje vise hitno ili da narucujem i cekam dostavu?

Image
casper_

#2 Re: Kaseta adapter za auto

Post by casper_ »

Son1 wrote:Kao sto naslov teme kaze, treba mi kaseta u koju se ukljuci memory kartica, kaseta se ukljuci u radio u autu i preko nje se slusa muzika - logicno.

Koristio sam onaj mp3 transmitter, ali kako je nekvalitetne izrade odvrnuo se, napravio kratak spoj na upaljacu i sad mi upaljac ne radi :x
Zvuk je bio dobar, ako ne i odlican preko ovog transmittera, pa bi i ova kaseta vjerovatno dobro radila.

Mislim da sam ovo vidio u konzumu, ali ima samo onaj AUX izlaz, sto i nije lose, ali uvijek moram imati jos jedan uredjaj koji uvijek mora biti napunjen, tako da bi kartica najbolje odgovarala.

Jos jedan plus za ove sa SD karticom je i to sto se pjesme mjenjaju direktno na radiu.

Zna li neko moze li se ovdje uzeti, jer je manje vise hitno ili da narucujem i cekam dostavu?

Image
javi ako nadjes
zLatk0

#3 Re: Kaseta adapter za auto

Post by zLatk0 »

Vidi po eBay, ali da salju iz Amerike - obična posta + tracking number, za 10 dana došlo (dan prije Nove poslano)
casper_

#4 Re: Kaseta adapter za auto

Post by casper_ »

zLatk0 wrote:Vidi po eBay, ali da salju iz Amerike - obična posta + tracking number, za 10 dana došlo (dan prije Nove poslano)

imal igdje u BiH kupiti?

kako se tacno ovo na englekom kaze?
goran16v

#5 Re: Kaseta adapter za auto

Post by goran16v »

Son1 wrote:Kao sto naslov teme kaze, treba mi kaseta u koju se ukljuci memory kartica, kaseta se ukljuci u radio u autu i preko nje se slusa muzika - logicno.

Image

Promjeni osigurac na upaljacu i nastavi koristiti FM transimter ako nije spaljen.
Post Reply