Eh ljudi, stvarno nezz sta da radim. Prije mozda dvije sedmice sam imala upalu grla I pila antibiotike I to se sve popravilo.
I sada zadnjih par dana, mozda od utorka imam nenormalan kasalj koji granici sa gusenjem, ali nikada nije islo da maksimuma.
Osjecam gusti slajm u grlu koji nmg ni da ispljunem.
Kada me uhvati napad kaslja, nista ne pomaze, samo se mogu nadati da ce sto prije proci.
Da li je neko imao slicnog iskustva?
Stvarno bih cijenila svaku pomoc
Kasalj, gusenje
Moderator: anex
- crveni il bijeli
#3 Re: Kasalj, gusenje
I da budu mi crvene oci isto nekada, ali nikada nezz da li mi je od kaslja ili od alergije.
- al_akhisari
#4 Re: Kasalj, gusenje
...bojim se da neću mnogo pomoći (il nikako); pada mi na pamet već pomenuta sezona alergija;
...zapravo se javih da prepričam sinoćnji razgovor sa svojom 3-godišnjom djevojčicom; nakon što se par puta zakašljala, pitam (naoko zabrinuto), "šta je to kćeri", a ona će sva važna i ozbiljna "uhvatio me onaj zeleni"

...zapravo se javih da prepričam sinoćnji razgovor sa svojom 3-godišnjom djevojčicom; nakon što se par puta zakašljala, pitam (naoko zabrinuto), "šta je to kćeri", a ona će sva važna i ozbiljna "uhvatio me onaj zeleni"
- Sephora
#5 Re: Kasalj, gusenje
Pravi caj od bokvice...i pij ga, zasladenog medom.. ima ga kupiti u svim apotekama /prodavnicama biljnih preparata ( vidamla sam i sirup od bokvice takoder )..crveni il bijeli wrote:Eh ljudi, stvarno nezz sta da radim. Prije mozda dvije sedmice sam imala upalu grla I pila antibiotike I to se sve popravilo.
I sada zadnjih par dana, mozda od utorka imam nenormalan kasalj koji granici sa gusenjem, ali nikada nije islo da maksimuma.
Osjecam gusti slajm u grlu koji nmg ni da ispljunem.
Kada me uhvati napad kaslja, nista ne pomaze, samo se mogu nadati da ce sto prije proci.
Da li je neko imao slicnog iskustva?
Stvarno bih cijenila svaku pomoc