Kartica za paypal i skrill
Moderator: Benq
- sagosen
#1 Kartica za paypal i skrill
Pozdrav, mozete li mi reci u kojoj banci je najpovoljnije otvoriti debitnu karticu (VISA) s kojom je moguće plaćanje na paypalu i skrillu kao i primanje novca i isplata. Znači, u kojoj banci je najjednostavnije, gdje uzimaju najmanju naknadu za vodjenje racuna itd itd.
-
SerijeSync
#2 Re: Kartica za paypal i skrill
skrill ni za živu glavu ne koristiIkaIJ wrote:Pozdrav, mozete li mi reci u kojoj banci je najpovoljnije otvoriti debitnu karticu (VISA) s kojom je moguće plaćanje na paypalu i skrillu kao i primanje novca i isplata. Znači, u kojoj banci je najjednostavnije, gdje uzimaju najmanju naknadu za vodjenje racuna itd itd.
- sagosen
#3 Re: Kartica za paypal i skrill
Skrill sam koristio već par godina 
- ferratilis
#4 Re: Kartica za paypal i skrill
Zašto?SerijeSync wrote:skrill ni za živu glavu ne koristi
- sagosen
#5 Re: Kartica za paypal i skrill
Dobar je skrill. Najpovoljnije za kladionicu bilo, ne čeka se puno da legne na katicu, jeste da uzimaju veliku provizuju pri isplati al jbg
-
SerijeSync
#6 Re: Kartica za paypal i skrill
ferratilis wrote:Zašto?SerijeSync wrote:skrill ni za živu glavu ne koristi
varaju ne isplaćuju ništa imaš na google mnogo takvih prijava, to vode Moneybookers a.k.a. Skrill pa promjenili su ime firme barem 10 puta, to vode oni indijci seoske varaliceferratilis wrote:Zašto?SerijeSync wrote:skrill ni za živu glavu ne koristi
-
Patriotska_Liga
#7 Re: Kartica za paypal i skrill
Kad se registruješ na Skrill standradno trebaš da izvršiš verifikaciju kartice koju si tamo prijavio i hajde uradim ja to pa mi vele da su debitovali random vrijednost sa kartice i da vidim na izvodu koliko je pa ukucam. I vidio ja fino ukucao al kaže nije tačan iznos i hapiše mi 4 dolara i nešto sitno
Napišem ja njima mail al ne bendaju. Varalice, šteta njihova što padoše na 4 dolara, mogli su me mudro sačekat na par joja makar 
- sagosen
#8 Re: Kartica za paypal i skrill
Ako moze odgovoru gdje otvoriti debitnu karticu
-
clopex
#9 Re: Kartica za paypal i skrill
mozes gdje hoces, sve ti je to u par dekaIkaIJ wrote:Ako moze odgovoru gdje otvoriti debitnu karticu