Kartica za online kupovinu

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
triplex

#1 Kartica za online kupovinu

Post by triplex »

Pozdrav svima,

Živim u Mostaru i s obzirom da sam redoviti student koji nema nikakve prihode ne mogu imati vlastitu kreditnu karticu, a trenutno posjedujem UniCredit-ovu Maestro debitnu karticu (tekući račun) koju ne mogu koristiti na internetu. Htio bih imati neku karticu koju bih mogao povezati s paypalom ili plaćati s njome npr. na amazonu. Ima li išta takvo što bi se moglo izvaditi u nas s obzirom na moj status? :-D

Unaprijed hvala svima :)
motorola01

#2 Re: Kartica za online kupovinu

Post by motorola01 »

Raiffeisen debit card i pici...
drndalo

#3 Re: Kartica za online kupovinu

Post by drndalo »

Ako su ti prilivi redovni, i nemas problema sa minusima, trazi od njih da ti izdaju i VISA-u Electron, ona prolazi kao kreditna na web-u, posto ima sigurnosni broj...
motorola01

#4 Re: Kartica za online kupovinu

Post by motorola01 »

Zaboravih napisati (sad se sjetio kad sam vidio prethodni post) da je i ova debitna u RB banci visa electron i da jos trazis da ti ne odobravaju limit. Znaci onoliko koliko uplatis, toliko mozes i potrositi.
kerima1

#5 Re: Kartica za online kupovinu

Post by kerima1 »

ja danas trazila tu VISU elektron debitnu karticu i vele mjesecno placati 1,65.imao neke uplate na nju ili ne banci ovo placas mjesecno.bas sam se razocarala jer mislila sam da se placa samo provizija kad dizem novac.
drndalo

#6 Re: Kartica za online kupovinu

Post by drndalo »

Dobro dosla u svijet realnog (zagrabi) bankarstva... To ti je "vodjenje racuna", i puno je ako nemas prometa (neke banke ne naplacuju nista u mjesecu kada nema nikakvog prometa), ali zamisli da imas u jednom mjesecu 20 "upotreba" kartice, a na svaku platis neku proviziju...
kerima1

#7 Re: Kartica za online kupovinu

Post by kerima1 »

da,u pravu si :D
ja sam mislila da uzimaju samo kad ima na racunu i dizem,jer sto velis puno je kad ce lijegat malo na racun sa igrica djecijih hhhh
Post Reply