Ma jah,sto onda ne iskoristis tih 100 KM za put u Ze i kartu???hrasno38 wrote:Svaka sportski kao i ostali dogadjaji slicnog karaktera spadaju pod zabavu sto znaci da nije niko obavezan da ide. Ide onaj ko ima para. Karte za nase uslove jesu preskupe ali ta utakmica isto tako zaista moze biti i istorijska, najvaznija, najbitnija i ako nasi momci tu utakmicu odigraju kako znaju oni koji budu na stadionu prisustvoat ce zaista spektaklu a svaki spektakl se placa. Kolike su cijene karata bile za Pavarotija pa su sve rasprodate. Pavaroti je bio "the best". Nasa fudbalska reprezentacija je trenutno sto se tice sporta u ovoj drzavi "the best". Sto ne provjerite koliko su karte u Hrvatskoj kad igra reprezentacija ili u Srbiji evo sad za utakmicu Srbija-Francuska (700-2500 DIN ili od 15-50KM). Vrhunska zabava se svugdje placa a u zadnje cetiri utakmice kvalifikacija nasi momci su priredjivali vrhunsku zabavu i unosili toliko potrebnu radost u nasa srca.
Stadion ce biti krcat i trazit ce se karta vise ma sta mi ovdje pricali i raspravljali a kome ce otici te pare to zaista ne znam ali cisto sumnjam da ce otici ovaj put tamo gdje ne treba jer ma ko sta mislio ipak nakon svih silnih protesta i pritisaka na NS BiH bar ja mislim da ipak sada postoji strah od malverzacija.
Da se utakmica igra u Sarajevu ja bih isao 100% pa da je karta i 100KM jer to je nesto sto se jos nije desilo u nasoj drzavi bar sto se tice fudbala.
Ja samo znam da ako nasi momci uspiju u namjerama da cu biti presretan i ponosan a u barazu sta nam bog da a volio bi da nam podari malo srece i ne izvucemo najtezeg protivnika.
Daj ljudi pustite suplju!
Niko ovdje ne ide protiv ljudi "koji imaju para za vrhunske zabave" i "historijske tekme"!
Ide se protiv naivnih budala,koje navuku jos vece budale iz saveza stvarajuci euforiju!
Kad nam je tako vazna,historijska u takmica,zasto nisu organizovali na najvecem BH stadionu i stavili karte od 5-20 KM???
Zar nam ne duguju mnogo toga,da su mogli dijeliti karte dzaba?
Vidio sam gore...Dijasporci Audija iz rent-a-cara,s stranim tablama,bosanskom zastavom (molim vas s ljiljanima) na dva prozora,ali prije toga obavezno posjetite svu familiju po Bosni i pokazite im 4 karte,za sebe,zenu i dvoje djece,kako bi vidjeli da imate pare cak i za Zapada!
Napomenite da su karte kupljene za 100-tinjak KM od preprodavaca,kako bi jos jednom svi utvrdili da imate puno para i da bi VI,uradili sve za Bosnu,pa cak i izdvojili te pare.
Naprijed Bosno,savez napolje,dijasporci na stadione!