seljacino da nisi mozda zainteresovan???kurty wrote:jesi i nasao mjesto gdje ces objaviti oglas majko moj...
da si procitao bar zadnji 15 postova sve bi ti bilo jasno...
p.s. jos nigdje nisam nasao da ljudi (pre)prodaju kartu za juznu tribinu... hahaaa
Karte za utakmicu BiH - Turska!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Abdulah
#126 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#127 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Hm naravno svako ima pravo na svoje misljenje. Posto ja obicno se trudim da ne pisem o neargumentovanim stvarima rezultati utakmica na Kosevu i rezultati u Zenici su ti argumenti. Kao prvo Kosevo nije fudbalski stadion u smislu kako bi pravi stadion trebao da izgleda niti sa na njemu nikada nece moci napraviti psiholoski pritisak na protivnicku ekipu kao sto moze na pravim fudbalskim stadionima. Vrlo je interesantno zapazanje da se utakmice ne mogu igrati samo u jednom gradu sto cisto sumnjam da si pisao ili razmisljao kada su se godinama i neuspjesno utakmice reprezentacije igrale u Sarajevu.U tvom postu i te kako se osjeca gorcina navijaca Sarajeva ili mozda Zelje (mada cisto sumnjam) nipodastavanjem naravno ljudi koji zive u Zenici i njenoj okolini jer su oni vasar-majstori a ti si si kosmopolita????!!! Jel ti mislis da ti vise volis reprezentaciju i osjecas veci naboj tamo od nekog iz Visokog, Zenice, kaknja itd itd. Tvoj post i te kako odise notom provincijalizma i superiornosti ali vjerovatno ces vremenom nadoci na to da Bosna i Hercegovina nije Sarajevo nego nesto znatno vece i sire. I da ne bi bilo dileme i ja sam iz Sarajeva i to najmanje 45 godina od rodjenja a ono u tecnom stanju necu ni da racunam!!!!!Cafe Camargue wrote:Nekako sam do sada stekao utisak da si ti ozbiljniji i da ti se ne može desiti da napišeš nešto ovako.hrasno38 wrote:Utakmica nije na Kosevu iz prostog razloga sto je taj stadion za nasu reprezentaciju jednostavno peh!!!! A kao drugo apsolutno ne moze dati onaj ambijent i psiholosku prednost koji moze dati Zenica. Vjeruj mi da bih ja bio presretan da se igra u Sarajevu ali ako se vec dobija u Zenici onda neka to bude Zenica do daljnjeg.
Ja jesam navijac BiH i naravno volim svoju zemlju ali nisam taka vrsta tifoza da bih se spremio i isao u Zenicu na utakmicu. Mene je to davno proslo. Ima vise nego dovoljno mlade raje koja na tom stadionu mogu da poderu grla i dlanove i da budu od vece koristi od mene. Lijepo sam ti napisao cijene karata za utakmicu Srbija-Francuska a mrsko mi je traziti cijene karata u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori ali sigurno manje nisu.
I sta si se ti nakanto na dijasporce. Da nema tih dijasporaca ko bi onako pratio nasu reprezentaciju na gostovanjima??? I sto te pogadja sto ljudi imaju para. Ne kradu ih vec zaradjuju postenim radom u postenim i organizovanim drzavama. Da nam drzavu ne vode raznorazni Dodici, Silajdzici, Brankovici i ti bi vozao Audia i bio pun para.
Kada su ti dijasporci ili ti BH Fanaticosi htjeli da ruse savez koliko se odazvalo navijaca iz BiH??? Pa jedva se 1000 ljudi skupilo ispred saveza. Prvo pocistimo svoje dvoriste mi koji zivimo ovdje pa onda moezmo pricati nesto dijaspori. Pa dobro kurce se, pa neka se kurce kad imaju sa cime. Ne kurce se ni tvojim ni mojim parama nego svojim.
A sto se tice svercera pa molim lijepo zar nasa drzava nema policiju. Neka ih traze oko stadiona i oduzimaju karte pa neka ih djele raji po ulici. Pa nece savez ganjati svercere.
Ta priča o "nesretnom stadionu" je toliko primitivna, toliko jadna, da me tjera da na trenutak poželim poraz reprezentaciji. Na trenutak! Reprenzentacija ne smije da bude privilegija samo jednog grada i jednog stadiona, kamo sreće da imamo više od dva zadovoljavajuća stadiona. Kamo sreće da može igrati i u Mostaru, i u Tuzli, i u Bihaću... pa da zeničani ne misle da mi je stalo da reprezentacija igra na Koševu. Čak šta više, utakmice reprezentacije su postale takav vašar da više nalikuju ambijentu koride, i ko bi normalan mogao žaliti za nečim takvim?
- karanana
#128 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
ma nije poenta da se tekma igra u sarajevu da ja hocu kao sarajlija da prisvojim reprezentaciju i da je otmem i od zenicana i od bilo koga drugog. iskreno, ohladjen sam sto se reprezentacije tice, nek igraju gdje god hoce, ja cu je gledati na tv-u ali otici necu. ali hrasno, zapoceo si pricati kako volis da tvoji postovi budu argumentovani i zato kazes da je kosevo peh a da zenica nije. pa onda to argumentuj. daj mi rezultate zadnjih 10 recimo tekmi iz zenice i 10 sa koseva. i jebo ovu zadnju mucku sa iranom. daj mi tekme koje se pikaju. kakav peh? kad je jugoslavija mogla igrati na kosevu pored onoliko stadiona, eto BiH ne moze jer to nije fudbalski stadion. ciribu ciri ba, sklanjam peh sa koseva.
- Bosanski_kralj
#129 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Ma najbolje bi bilo da mi svoje utakice igramo u Belgiji.karanana wrote:ma nije poenta da se tekma igra u sarajevu da ja hocu kao sarajlija da prisvojim reprezentaciju i da je otmem i od zenicana i od bilo koga drugog. iskreno, ohladjen sam sto se reprezentacije tice, nek igraju gdje god hoce, ja cu je gledati na tv-u ali otici necu. ali hrasno, zapoceo si pricati kako volis da tvoji postovi budu argumentovani i zato kazes da je kosevo peh a da zenica nije. pa onda to argumentuj. daj mi rezultate zadnjih 10 recimo tekmi iz zenice i 10 sa koseva. i jebo ovu zadnju mucku sa iranom. daj mi tekme koje se pikaju. kakav peh? kad je jugoslavija mogla igrati na kosevu pored onoliko stadiona, eto BiH ne moze jer to nije fudbalski stadion. ciribu ciri ba, sklanjam peh sa koseva.
-
Ali_G
#130 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Utakmice reprezentacije su vec odavno postale korida, svejedno je gdje se igra.
- karanana
#131 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
pa dobro, ali su ih igrali. ne sjecam ih se ni ja ali znam da ih je bilo. kad su ono protiv francuske odigrali? 2-1 cini mi se bilo, igro platini. ali kamo opcije igranja u sfrj )marakana, jna, poljud, maksimir.....) a kamo sad kod nas?zoom66 wrote:koliko se ja sjecam, sfrj je za 45 godina igrala na kosevu manje utakmica nego je sarajevo odigralo meceva u pretkolu uefa lige ove godinekaranana wrote:ma nije poenta da se tekma igra u sarajevu da ja hocu kao sarajlija da prisvojim reprezentaciju i da je otmem i od zenicana i od bilo koga drugog. iskreno, ohladjen sam sto se reprezentacije tice, nek igraju gdje god hoce, ja cu je gledati na tv-u ali otici necu. ali hrasno, zapoceo si pricati kako volis da tvoji postovi budu argumentovani i zato kazes da je kosevo peh a da zenica nije. pa onda to argumentuj. daj mi rezultate zadnjih 10 recimo tekmi iz zenice i 10 sa koseva. i jebo ovu zadnju mucku sa iranom. daj mi tekme koje se pikaju. kakav peh? kad je jugoslavija mogla igrati na kosevu pored onoliko stadiona, eto BiH ne moze jer to nije fudbalski stadion. ciribu ciri ba, sklanjam peh sa koseva.zadnja je bila protiv turske
![]()
mescini '88
nek me pape ispravi ako grijeshim
- The idijot
#132 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
e ovo je najbolje receno , na tekmama repke vec odavno vlada CIRKUS ( na tribinama )....svega i svasta , najmanje navijacaAli_G wrote:Utakmice reprezentacije su vec odavno postale korida, svejedno je gdje se igra.
- karanana
#133 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
slazem se sa ovim, bez velikog filozofiranja.The idijot wrote:e ovo je najbolje receno , na tekmama repke vec odavno vlada CIRKUS ( na tribinama )....svega i svasta , najmanje navijacaAli_G wrote:Utakmice reprezentacije su vec odavno postale korida, svejedno je gdje se igra.
- Edin H.
#134 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Je li ti ona kada je Bazdarevic pljunuo sudiju?zoom66 wrote:koliko se ja sjecam, sfrj je za 45 godina igrala na kosevu manje utakmica nego je sarajevo odigralo meceva u pretkolu uefa lige ove godinekaranana wrote:ma nije poenta da se tekma igra u sarajevu da ja hocu kao sarajlija da prisvojim reprezentaciju i da je otmem i od zenicana i od bilo koga drugog. iskreno, ohladjen sam sto se reprezentacije tice, nek igraju gdje god hoce, ja cu je gledati na tv-u ali otici necu. ali hrasno, zapoceo si pricati kako volis da tvoji postovi budu argumentovani i zato kazes da je kosevo peh a da zenica nije. pa onda to argumentuj. daj mi rezultate zadnjih 10 recimo tekmi iz zenice i 10 sa koseva. i jebo ovu zadnju mucku sa iranom. daj mi tekme koje se pikaju. kakav peh? kad je jugoslavija mogla igrati na kosevu pored onoliko stadiona, eto BiH ne moze jer to nije fudbalski stadion. ciribu ciri ba, sklanjam peh sa koseva.zadnja je bila protiv turske
![]()
mescini '88
nek me pape ispravi ako grijeshim
Ja se u Sarajevu samo sjecam utakmice na Grbavici sa Ircima 3 - 0 strijelac Fadilj Vokri (pusio u autobusu sa igracima poslije utakmice
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#135 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Prijatelju generalno gledajuci ja sam od fudbala pa i od ostalih sportova vec odavno poprilicno ohladio ali ima one magicne tri rijeci od kojih necu nikada moci ohladiti a one su "Bosna i Hercegovina". Dakle jednostavno receno od svega sto u sebi nosi te tri magicne rijeci jednostavno moja glava, prolivena krv i ljubav mi ne dozvljava da ohladim. Vjerovatno da se ova utakmica igra u Sarajevu da bi isao gledati mada jednostavno jedini razlog sto odavno ne idem na utakmice su sve one navijacke grozote koje mozemo vidjeti na stadionima. Jednostavno udari mi krv u glavu kad neki majmun pocne nasem igracu j.... majku zato sto je izgubio loptu,zvizdanja himnama ma vjerovatno i sam znas. Ali posto su donekle stigle godine ja imam svoj nacin uzivanja i gledanja utakmica sa svojim sinom kojem svakodnevno na sve moguce nacine usadjujem taj toliko nama svima potreban patriotizam.karanana wrote:ma nije poenta da se tekma igra u sarajevu da ja hocu kao sarajlija da prisvojim reprezentaciju i da je otmem i od zenicana i od bilo koga drugog. iskreno, ohladjen sam sto se reprezentacije tice, nek igraju gdje god hoce, ja cu je gledati na tv-u ali otici necu. ali hrasno, zapoceo si pricati kako volis da tvoji postovi budu argumentovani i zato kazes da je kosevo peh a da zenica nije. pa onda to argumentuj. daj mi rezultate zadnjih 10 recimo tekmi iz zenice i 10 sa koseva. i jebo ovu zadnju mucku sa iranom. daj mi tekme koje se pikaju. kakav peh? kad je jugoslavija mogla igrati na kosevu pored onoliko stadiona, eto BiH ne moze jer to nije fudbalski stadion. ciribu ciri ba, sklanjam peh sa koseva.
Uzmi ti Karanana prijatelju rezultate iz Zenice i rezultate iz Sarajeva pa ces vidjeti da sam u pravu jer stvarno nemam volje da sada pravim retrospektivu jer je pomalo kasno:)
- Bosanski_kralj
#136 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Jeste dosadni sa tim. Navijačke grupe neće de prate reprezentaciju, jbg njima je nekakav ponos bitniji od države. Što bolan ikako i na utakmicama klubova pjevate Jedna i Jedina samo licemjerni ispadate. Osunuje se navijačka grupa reprezentacija BiH opet si po tome pljuje. Šta bi vi?The idijot wrote:e ovo je najbolje receno , na tekmama repke vec odavno vlada CIRKUS ( na tribinama )....svega i svasta , najmanje navijacaAli_G wrote:Utakmice reprezentacije su vec odavno postale korida, svejedno je gdje se igra.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#137 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Jel vama malo cudno sto su se karte pustile u prodaju dosta ranije? Smrdi ovde neshto i to dobro
- jutarnji
#138 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
A sta je definicija tog pravog navijaca? Cuj pravi navijac???? Odes na tekmu, po mogucnosti obuceskaranana wrote:slazem se sa ovim, bez velikog filozofiranja
dres tima za koji navijas, nabacis sal i arlauci dok te krajnici nose. Sta tu ima biti komplikovano?
`em li ga, jel to tamo kod svaba, engleza i ostalih na tribine dodje krema drustva da se gura i krevelji po
stadionu?
-
Cafe Camargue
#139 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Nisam ni rekao da u Zenici vlada ambijent koride, već na utakmicama reprezentacije, gdje god da igra (dakle i na Koševu). To nam je u duhu naroda, i ne znam zašto to tako pretenciozno naglašavaš, nije to nikakva uvreda. Samo meni smeta, tebi ne, OK.hrasno38 wrote:Hm naravno svako ima pravo na svoje misljenje. Posto ja obicno se trudim da ne pisem o neargumentovanim stvarima rezultati utakmica na Kosevu i rezultati u Zenici su ti argumenti. Kao prvo Kosevo nije fudbalski stadion u smislu kako bi pravi stadion trebao da izgleda niti sa na njemu nikada nece moci napraviti psiholoski pritisak na protivnicku ekipu kao sto moze na pravim fudbalskim stadionima. Vrlo je interesantno zapazanje da se utakmice ne mogu igrati samo u jednom gradu sto cisto sumnjam da si pisao ili razmisljao kada su se godinama i neuspjesno utakmice reprezentacije igrale u Sarajevu.U tvom postu i te kako se osjeca gorcina navijaca Sarajeva ili mozda Zelje (mada cisto sumnjam) nipodastavanjem naravno ljudi koji zive u Zenici i njenoj okolini jer su oni vasar-majstori a ti si si kosmopolita????!!! Jel ti mislis da ti vise volis reprezentaciju i osjecas veci naboj tamo od nekog iz Visokog, Zenice, kaknja itd itd. Tvoj post i te kako odise notom provincijalizma i superiornosti ali vjerovatno ces vremenom nadoci na to da Bosna i Hercegovina nije Sarajevo nego nesto znatno vece i sire. I da ne bi bilo dileme i ja sam iz Sarajeva i to najmanje 45 godina od rodjenja a ono u tecnom stanju necu ni da racunam!!!!!Cafe Camargue wrote:Nekako sam do sada stekao utisak da si ti ozbiljniji i da ti se ne može desiti da napišeš nešto ovako.hrasno38 wrote:Utakmica nije na Kosevu iz prostog razloga sto je taj stadion za nasu reprezentaciju jednostavno peh!!!! A kao drugo apsolutno ne moze dati onaj ambijent i psiholosku prednost koji moze dati Zenica. Vjeruj mi da bih ja bio presretan da se igra u Sarajevu ali ako se vec dobija u Zenici onda neka to bude Zenica do daljnjeg.
Ja jesam navijac BiH i naravno volim svoju zemlju ali nisam taka vrsta tifoza da bih se spremio i isao u Zenicu na utakmicu. Mene je to davno proslo. Ima vise nego dovoljno mlade raje koja na tom stadionu mogu da poderu grla i dlanove i da budu od vece koristi od mene. Lijepo sam ti napisao cijene karata za utakmicu Srbija-Francuska a mrsko mi je traziti cijene karata u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori ali sigurno manje nisu.
I sta si se ti nakanto na dijasporce. Da nema tih dijasporaca ko bi onako pratio nasu reprezentaciju na gostovanjima??? I sto te pogadja sto ljudi imaju para. Ne kradu ih vec zaradjuju postenim radom u postenim i organizovanim drzavama. Da nam drzavu ne vode raznorazni Dodici, Silajdzici, Brankovici i ti bi vozao Audia i bio pun para.
Kada su ti dijasporci ili ti BH Fanaticosi htjeli da ruse savez koliko se odazvalo navijaca iz BiH??? Pa jedva se 1000 ljudi skupilo ispred saveza. Prvo pocistimo svoje dvoriste mi koji zivimo ovdje pa onda moezmo pricati nesto dijaspori. Pa dobro kurce se, pa neka se kurce kad imaju sa cime. Ne kurce se ni tvojim ni mojim parama nego svojim.
A sto se tice svercera pa molim lijepo zar nasa drzava nema policiju. Neka ih traze oko stadiona i oduzimaju karte pa neka ih djele raji po ulici. Pa nece savez ganjati svercere.
Ta priča o "nesretnom stadionu" je toliko primitivna, toliko jadna, da me tjera da na trenutak poželim poraz reprezentaciji. Na trenutak! Reprenzentacija ne smije da bude privilegija samo jednog grada i jednog stadiona, kamo sreće da imamo više od dva zadovoljavajuća stadiona. Kamo sreće da može igrati i u Mostaru, i u Tuzli, i u Bihaću... pa da zeničani ne misle da mi je stalo da reprezentacija igra na Koševu. Čak šta više, utakmice reprezentacije su postale takav vašar da više nalikuju ambijentu koride, i ko bi normalan mogao žaliti za nečim takvim?
Replicirao sam na tvoju uvodnu rečenicu, ovo ostalo što pišeš iznosiš bezvezne zaključke koji nemaju veze s vezom.
Baš bih volio vidjeti uporednu tabelu sa svim utakmicama i rezultatima koje je reprezentacija ostvarila na Koševu i na Bilinom polju.
Svaka utakmica ima svoju priču, a ni u jednoj nema mjesta za riječ PEH.
- Edin H.
#140 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
jutarnji wrote:A sta je definicija tog pravog navijaca? Cuj pravi navijac???? Odes na tekmu, po mogucnosti obuceskaranana wrote:slazem se sa ovim, bez velikog filozofiranja
dres tima za koji navijas, nabacis sal i arlauci dok te krajnici nose. Sta tu ima biti komplikovano?
`em li ga, jel to tamo kod svaba, engleza i ostalih na tribine dodje krema drustva da se gura i krevelji po
stadionu?
Pa ima i i za kremu, ali su cifre karata takve da zaboli glava
- karanana
#141 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
definicija pravog navijaca je ta, da taj navijac nije navijac 90 minuta nego 24/7/365. taj navijac ne nauci samo dvije pjesme ne kupi sal i dzekin dres i dodje na tekmu i slika se za fejsbuk sa tekmom u pozadini. pravi navijac brine i probava da utice na stvari koje okruzuju njegov tim i koje uticu na rast i poboljsanje njegovog tima. evo ti najnoviji primjer sarajeva. kad pogledas na papiru, super su sve odradili i postigli, ali veliki broj navijaca trazi smjene u klubu jer ne misli da se u klub ulagalo kako treba. znaci, mene srce boli kad vidim sta se desava u nasem fudbalu i ko ga vodi i necu to da podrzavam i finansiram direktno, dok 90-minutnog navijaca ta stvar ne briga. njemu je vazno da vidi golove, da tim pobjedi, pa nek se krade...vazno je da smo mi pobjedili i da ne puca, pa ce jednog dana biti bolje, inshallahjutarnji wrote:A sta je definicija tog pravog navijaca? Cuj pravi navijac???? Odes na tekmu, po mogucnosti obuceskaranana wrote:slazem se sa ovim, bez velikog filozofiranja
stadionu?
Last edited by karanana on 29/08/2009 01:39, edited 1 time in total.
- jutarnji
#142 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Znam, nista nam ne preostaje nego da ovim nasim jet-set likovima napravimo svecanu lozuEdin H. wrote:Pa ima i i za kremu, ali su cifre karata takve da zaboli glava
na vrh solitera u Crkvicama. Ogradjeno staklom, klima, fotelje, striptizete i flase chivasa.
- jutarnji
#143 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Pa sta cekas? Sto ne utices? Ustvari utices, napljuvao si pola BiH na nekakvom forumu i iz protesta ces upaliti tv i navijati.Haj` dobro.karanana wrote:pravi navijac brine i probava da utice na stvari koje okruzuju njegov tim i koje uticu na rast i poboljsanje njegovog tima.
Aman, zeman, pa ne idem na tekmu da rjesavam probleme korupcije, kriminala, nesredjene drzave vec da vidim upravo te golovekaranana wrote:, dok 90-minutnog navijaca ta stvar ne briga. njemu je vazno da vidi golove, da tim pobjedi, pa nek se krade...vazno je da smo mi pobjedili i da ne puca, pa ce jednog dana biti bolje, inshallah
o kojima pricas i naravno pobijedu svog tima. Ako ti se dize revolucija, osnuj stranku, napisi sta su ti ciljevi i da se naoruzavamo, pa
da im se matere na`ebemo. Ovako mlatimo praznu slamu i razjebavamo i ono malo sto valja u tom kijametu od drzave.
- The idijot
#144 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
kako glup post , za nepovjerovati....ali sta tebi covjek ima objasnjavati kada nisi u tom fazonuBosanski_kralj wrote:Jeste dosadni sa tim. Navijačke grupe neće de prate reprezentaciju, jbg njima je nekakav ponos bitniji od države. Što bolan ikako i na utakmicama klubova pjevate Jedna i Jedina samo licemjerni ispadate. Osunuje se navijačka grupa reprezentacija BiH opet si po tome pljuje. Šta bi vi?The idijot wrote:e ovo je najbolje receno , na tekmama repke vec odavno vlada CIRKUS ( na tribinama )....svega i svasta , najmanje navijacaAli_G wrote:Utakmice reprezentacije su vec odavno postale korida, svejedno je gdje se igra.
jos licemjeri kada pjevamo Jedna si Jedina , aferim
- Irm@
#145 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
eno vidjeh veceras da na staklu Centrotransa u Ferhadiji pishe: nema karata..aaaa kad prije 
- The idijot
#146 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
BP ima 15 600 stolica....ne znam koji vam gust to predstavlja da vazda umanjujete njegov kapacitet , a svih drugih stadiona povecavatećiro wrote:36000/12000=3
Kada bi se utakmica igrala na stadionu Asim Ferhatović Hase trostruko bi više ljudi moglo prisustvovati utakmici. Ovako će savez manje zaraditi, doduše pojedinci u savezu puno više, a reprezentacija će imati slabiju podršku.
a 100 puta prezvakana tema oko toga gdje bi trebalo da se igra....uostalom igracu su se davno izjasnili
a za atmosferu/podrsku ....mislis
-
mesko
#147 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
... prodajem 4 zapada za utakmicu BiH-Turska,
ako izgubimo vracam pare...hehehe
sad ozbiljno ... 062985435
sad ozbiljno ... 062985435
- Bosanski_kralj
#148 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Što bolan odgovaraš na taj glup post? Zar nije stanje u našim navijačkim grupama takvo da se svi zaklinju u patriotizam, vjernost domovini..... Prave se koreografije i pjeva Jedna i Jedina na utakmicam klubova, a kad dođe utakmica reprezentacije nigdje nikog. Jel te to dovodi do zaključka kakvog?The idijot wrote: kako glup post , za nepovjerovati....ali sta tebi covjek ima objasnjavati kada nisi u tom fazonu![]()
jos licemjeri kada pjevamo Jedna si Jedina , aferim![]()
- The idijot
#149 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
dobro baBosanski_kralj wrote:Što bolan odgovaraš na taj glup post? Zar nije stanje u našim navijačkim grupama takvo da se svi zaklinju u patriotizam, vjernost domovini..... Prave se koreografije i pjeva Jedna i Jedina na utakmicam klubova, a kad dođe utakmica reprezentacije nigdje nikog. Jel te to dovodi do zaključka kakvog?The idijot wrote: kako glup post , za nepovjerovati....ali sta tebi covjek ima objasnjavati kada nisi u tom fazonu![]()
jos licemjeri kada pjevamo Jedna si Jedina , aferim![]()
SAVEZ NAPOLJE !!!
- zalizani
#150 Re: Karte za utakmicu BiH - Turska!
Vjerujem da će organi SUP-a, MUP-a i VEP-aProdane sve karte za meč s Turskom
Odluka o Begoviću je donesena, ali do ponedjeljka ne znamo kakva je, rekao je Ušanović...
Generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Munib Ušanović obavijestio nas je jučer da su prodane sve karte štampane za meč BiH - Turska, koji će se odigrati u Zenici 9. septembra. Interesiranje navijača u BiH je bilo takvo da su sve ulaznice planule za 24 sata.
- Svih 11.500 ulaznica koje smo štampali su prodane. Još nismo dobili zvaničan izvještaj iz "Centrotransa", ali već u subotu ulaznica neće biti u prodaji. Interesiranje je bilo ogromno i bilo je za očekivati da će karte biti prodane ovako brzo - kaže Ušanović.
Prvi operativac NSBiH imao je jučer sastanak povodom sigurnosti utakmice s Turskom. Predstavnici EUPM-a, policije Zeničko-dobojskog i Sarajevskog kantona prisustvovali su ovom sastanku.
- Sastanak je bio veoma efikasan i svi smo se složili da su ovo do sada najbolje pripreme za jednu utakmicu. Moram obavijestiti javnost da ulaznice ne kupuju od preprodavača jer svaka karta ima dva nivoa zaštite.
Oko stadiona će biti dva prstena i svaki posjetilac će biti tri puta kontroliran. Na ulazu u stadion redari će s posebnim uređajima kontrolirati ulaznice - rekao je Ušanović.
Saznali smo da je FIFA donijela odluku u vezi s Asmirom Begovićem, ali da se još ne zna kakva je.
- Obaviješteni smo u petak da je posebni sudija iz FIFA-e u četvrtak donio odluku koja će nam biti poslana u ponedjeljak. Duboko vjerujem da je ona donesena u našu korist jer nikakvih protuargumenata nije bilo - govori Ušanović koji je jučer telefonom razgovarao sa Emirom Spahićem:
- Spahić mi je rekao da u subotu izlazi iz karantina i da u ponedjeljak sigurno dolazi u Sarajevo. Prema njegovim riječima uopšte nije imao temperaturu i bolest nije na njemu ostavila traga. Razbolio se i njegov brat Alen koji igra za drugi tim Monpeljea. Ovo su dobre vijesti i svi sa nestrpljenjem očekujemo da zdravog Spahića vidimo na Ilidži u ponedjeljak.
O novom ugovoru sa Legeom
U četvrtak navečer se iz Napulja vratila delegacija NSBiH koja je bila na razgovorima sa čelnicima Legee koja je snabdjevač opremom naših reprezentativnih selekcija. U Italiju su išli predsjednik Sulejman Čolaković, generalni sekretar Munib Ušanović, selektor Miroslav Blažević, direktor marketinga Nijaz Merdanović i saradnik u međunarodnom odjelu Elmir Pilav.
- Sa Legeom nam je istekao ugovor i pošto oni imaju pravo prvenstva otišli smo u Napulj na pregovore o novom ugovoru. Ima još nekoliko zainteresiranih proizvođača, ali sa Legeom imamo dobre odnose i na putu smo da potpišemo novi ugovor - rekao nam je Ušanović.
Svi u Zenicu!
Naprijed Bosno i Hercegovino