Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"... Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Koncert će biti održan u 21.00 sati na Stadionu 'Asim Ferhatović Hase'. Očekuje se nazočnost oko 65.000 posjetitelja koji će program moći pratiti i s travnatog terena i sa sjeverne, zapadne i istočne tribine stadiona, dok će južna tribina biti bez gledatelja. "
Moze li mi iko rec sta je sa rajom koja ima karte za jug jer iz gore navedenog teksta se vidi da ce juzna tribina biti prazna?
bio bih zahvalan ako mozete javiti sto prije da bih mogao reagovati na vrijeme jer ipak nije fer da platim karte po 20Km i da ostanem na ispred stadiona
p.s. 5000 karti je naknadno pusteno u prodaju 08.06. tacnije 2500kom za jug i 2500 teren
mr_orange wrote:Hahahahaha, ma suti, gonjali su me danas sa sprejom da me prekrize.
meni stizu prijeteci SMSovi...pogotovo na broj na koji smo osvojili karte
lele QQ....
jos ces dici antisemiti jer smo pili COCA-COLU...
drzavni neprijatelj br. 1 sam :D:D
Kimur wrote:"... Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Koncert će biti održan u 21.00 sati na Stadionu 'Asim Ferhatović Hase'. Očekuje se nazočnost oko 65.000 posjetitelja koji će program moći pratiti i s travnatog terena i sa sjeverne, zapadne i istočne tribine stadiona, dok će južna tribina biti bez gledatelja. "
Moze li mi iko rec sta je sa rajom koja ima karte za jug jer iz gore navedenog teksta se vidi da ce juzna tribina biti prazna?
Hvala unaprijed
Care,fakat ne znam ko ima karte za jug pošto je bina postavljena ispred južne tribine...
Paradoxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...
mr_orange wrote:Hahahahaha, ma suti, gonjali su me danas sa sprejom da me prekrize.
meni stizu prijeteci SMSovi...pogotovo na broj na koji smo osvojili karte
lele QQ....
jos ces dici antisemiti jer smo pili COCA-COLU...
drzavni neprijatelj br. 1 sam :D:D
Daj ne zezaj, hahahaha. Hej cega su se dosjetili besposlicari, cuj salju SMS.
juzna tribina nece biti u funkciji za posjetioce, za posjetioce sa 1100 ulaznica sa oznakom JUG ljubicaste boje bice omogucen ulaz u ostale tribine stadiona i na teren po procjeni organizatora
farky wrote:juzna tribina nece biti u funkciji za posjetioce, za posjetioce sa 1100 ulaznica sa oznakom JUG ljubicaste boje bice omogucen ulaz u ostale tribine stadiona i na teren po procjeni organizatora
ovo je zvanicno
Hvala farky za tu informaciju
Koliko sam razumio sa ovom kartom cu moci uci na bilo koju tribinu ? I jos jedno pitanje-sta znaci taj dio "po procjeni organizatora"?
farky wrote:juzna tribina nece biti u funkciji za posjetioce, za posjetioce sa 1100 ulaznica sa oznakom JUG ljubicaste boje bice omogucen ulaz u ostale tribine stadiona i na teren po procjeni organizatora
ovo je zvanicno
Hvala farky za tu informaciju
Koliko sam razumio sa ovom kartom cu moci uci na bilo koju tribinu ? I jos jedno pitanje-sta znaci taj dio "po procjeni organizatora"?
to znaci ako dodjes na ulaz gdje je sve popunjeno poslace te na drugi