Sljedeci put da smo pametni NIKO ne bi otisao i kupio kartu, pa nek igraju pred praznim stadionom. Zaboli me vise qrac. Dok ste vi cekali sinoc i vjerovatno sebi skratili zivot za koju godinu, neki guzonjin sin je te karte imao jos prosle sedmice. Oni iz saveza su vjerovatno prolazili okolo i isli na posao i smijali vam se, a centrotransovci zadovoljno trljali ruke jer su uspjeli nesto nevidjeno u centru grada napraviti ovakvo ruglo.

Ja cu otici na tekmu onaj dana kad fino stave internet prodaju, kad budemo igrali na stadionu koji ova repka zasluzuje. Eto mozda sam izrod, ali necu ba da me neko omalovazava, pogotovo ne neki salterasi iz centrotransa. I ovi idioti iz saveza umjesto da ovo iskoriste, ovaj uspon repke, jok nista. Pa sad im je pravo vrijeme da naprave stranicu gdje ce se moci kupiti dresovi, majice, suveniri, karte, snimci utakmica, itd itd. Milione mogu na taj nacin zgrnuti, milione bukvalno...sta oni rade? Pa brate mili iskoristi to sto imas Dzeku, Pjanica, Ibisiveica ...iskoristi smoto smotani..