Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajevo1946 je napisao/la:
Ne bih da serem, nego me zanima da li se može kako razdvojiti tema o prodaji karata za utakmicu i tema o samoj utakmici sa fudbalskog aspekta, pošto se meni fakat ne čita o kartama, a vjerujem ni velikoj većini forumaša.
mozda bi kisa bila i najpostenija (i najbolja za sve) ... negdje do 5 ujutro neka pada , i onda svi trk ... ja cu doci i prebrojati ljude ispred , ako zakljucim da ih je previse samo se lagano okrenem ... jedino ne znam koja je granica , nekih 400-500 valjda
Prije 15 minuta prošao, i neću pretjerati ako kažem da ima već jedno 200 ljudi.
Uglavnom su sa stolicama, a ima ih vala i što optimistično stoje. Neki donijeli muziku i mali tv, a i policijsko auto je izgleda došlo tu za svaki slučaj.
da li je moguce da u Olovu ima poslovnicu a nema u Tuzli.... ev vako mi je falilo da zapucam sad u Sa, iako sam se skoro pa pomirio s cinjenicom..... al mi ovaj forum nije ulio nadu sto se reda tice
hajd valjda će i navijanje biti na nivou... protiv jačih protivnika navijači nam znaju dobro zakazati
mislim ono kad igramo kući i ako ne ide sve po planu
semaTz wrote:da li je moguce da u Olovu ima poslovnicu a nema u Tuzli.... ev vako mi je falilo da zapucam sad u Sa, iako sam se skoro pa pomirio s cinjenicom..... al mi ovaj forum nije ulio nadu sto se reda tice
a jes probo na korzu u poslovnici transturista,eno ljudi stoje od jutros...
http://www.zenicablog.com/zenica/ljudi/ ... ransa.html
prolazio sam sinoć odavde u pola jedan navečer
jarane teferić pravi. ljudi od jutra su stajali tu i još su morali do 9 ujutro.
zasjeli carevi, njih oko 700,to se loče, to se jede . sinoć su et u pola 1 već svi bili pjani ko majke..ne mogu zamislit sta je bilo danas.
elem ja ne bi stao u red da mi neko daje 10 dzaba.
valja jaro stajat 26-28 sati,mrznut se
Ne pada mi napamet da stojim u redu cijelu noc.. pa i da je ljeto.. vecina je tapkarosa.. puno je i 2 karte na licnu. Treba to svest na jednu pa da vidim red.. on ce stajati cijelu noc,platit ce 2 zapada 80 km a vec sutra uzeti 200-300 km na njima.. ima budala dat ce 100 km po karti.. ja imam posao i platu pa nebi cekao..
Vjerujem da je kapacitet i 25.000 cekalo bi se za ovakvu utakmicu.. svaka cast onima koji mogu cijelu noc cekati na 0 stepeni.. ma da prodje ta noc.. al jebi ti to.. cista glupost sa ovim vise..
HUSO, DIZI TRIBINE! DOSTA JE KRUZNI TOKOVA.. NECE TE SAMO ZENICA VOLJETI..NEGO CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA! VADI TE PARE KAKO ZNAS.. JEBO TRAMVAJE..
Sent from my GT-i9001
Last edited by Djubre_ on 06/03/2013 13:23, edited 1 time in total.
Bog te neće, koja smo mi kukavna nacija.. Eno čitam, udario lelek sa svih strana kako su neki stajali u redu, i nisu dobili kartu, i kako je to sramota saveza, bla-bla, bla-bla... Ko prvi karti, njemu karta..Ko nabije, taj dobije, a oni se nacrtali jutros u 7h, i hoće ulaznicu - e,pa neće ići..