Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
potrebna mi je pomoc oko kupovine karte opkoljenog Sarajeva. Ima li ko kakvih informacija gdje se moze karta nabaviti? Radi se o karti koju je Emir Hadzihafizbegovic poklonio Bregi u njegovoj emisiji, a evo i male slicice:
ps. i usput, da li jos neko zna gdje se moze takodjer nabaviti i onaj edukacijski paket o opsadi Sarajeva od "FAMA-e", koji je takodjer bio predstavljen u njegovoj emisiji?
hvala haka pogledam, ako nadjem gdje je sahinpasic :/
bio sam u jednoj radnji i rekli su mi da se ta karta samo na tunelu u butmiru moze nabaviti, sada ne znam ono :/
Amila♥Emir wrote:hvala haka pogledam, ako nadjem gdje je sahinpasic :/
bio sam u jednoj radnji i rekli su mi da se ta karta samo na tunelu u butmiru moze nabaviti, sada ne znam ono :/
ma ja prije par mjeseci gledao... Sahinpasica je lako naci, ali nemam pojma gdje je
Amila♥Emir wrote:hvala haka pogledam, ako nadjem gdje je sahinpasic :/
ma ja prije par mjeseci gledao... Sahinpasica je lako naci, ali nemam pojma gdje je
Takodje, preko puta Hotela Evropa, ona ulica izmedju Ferhadije i Zelenih Beretki, tu ces naci veliku Sahinpasic knjizaru.
Ja sam ove karte vidjao uvijek na sajmovima knjiga, pa ako ti se ne zuri strpi se do 11. i Summer book festa na trgu ispred Ekonomskog fakulteta.
Pozdrav