KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
vivace

#851 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by vivace »

eman wrote:
vivace wrote:micio kusi je najbolji. mislim da je bila u prodaji njegova knjiga o makrobiotici u beogradu. mamina prijateljica je pobedila rak dojki hraneci se tom hranom.sve po knjizi se hranila.
A jel se lijecila ljekovima?

ne znam. secam se da smo bili na moru, na otoku,a ona je vukla tu svoju knjigu svuda. secam se samo da su joj odsekli jednu dojku. a ona se izborila za ostalo...inace ona je bila po profesiji farmaceut.
eman

#852 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by eman »

vivace wrote:
eman wrote:
vivace wrote:micio kusi je najbolji. mislim da je bila u prodaji njegova knjiga o makrobiotici u beogradu. mamina prijateljica je pobedila rak dojki hraneci se tom hranom.sve po knjizi se hranila.
A jel se lijecila ljekovima?

ne znam. secam se da smo bili na moru, na otoku,a ona je vukla tu svoju knjigu svuda. secam se samo da su joj odsekli jednu dojku. a ona se izborila za ostalo...inace ona je bila po profesiji farmaceut.
aha
Narya

#853 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Narya »

Takodjer sam htjela vidjeti da li znate ima li kod nas neko udruzenej za oboljele od karcinoma koje bi mozda moglo djelovati?
tanjamika, znam da ima udruženje renesansa za žene oboljela od raka dojke, a koje je veoma aktivno, i udruženje srce za djecu koja boluju od raka. za ostala ne znam, ali mora biti još neko.
ako ne nađeš potraži na internetu kontakte za renesansu i srce za djecu pa se kod njih raspitaj za ostala udrženja. mislim da bi trebali znati.
kerima1

#854 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by kerima1 »

Bas me zanima kako je clan van Helsing,nadam se da je dobro.
pop_corn

#855 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by pop_corn »

kerima1 wrote:Bas me zanima kako je clan van Helsing,nadam se da je dobro.

I ja se pitam gdje je.....
van helsing, javi se.
Grover

#856 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Grover »

Image

Image

LINK

Cijeli film(sa prijevodom):

LINK
vivace

#857 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by vivace »

Grover wrote:Image

Image

LINK

Cijeli film(sa prijevodom):

LINK
pa i nije celi film,mozda cetvrtina,polovina ali nije celi.
Grover

#858 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Grover »

Pokušaj na "link".
van helsing

#859 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by van helsing »

Pozdrav. Nisam dolazio na forum cca 7 dana. Primio sam tu prvu kemoterapiju,prva 2-3 dana sam loshe se osjecao,mucnine,povracanje,tijelo malaksalo,spava mi se,ma uzas. Kako koji dan prolazio,te nus pojave se pocele smanjivati,i skroz su prosle. U ponedeljak obnavljam nalaze,jer bih trebao akobogda primit u srijedu drugu kemoterapiju. Pocela me lagano nervoza hvatati kako se blizi srijeda. Malo su mi loshe vene,6x su me boli dok nisu potrefili. Traje dugo,cini mi se oko 5,5h,ukocio sam se na onom lezaju. Cini mi se 4 flashe da primam,ali nisam siguran. Znam da je jedna od 1 lit,ostale su manje. Velika guzva,a samo jedna sestra bila,druga morala na 13-i sprat u ispomoc. Toliko je naroda koji prima te terapije,pa boze... Pitam se ima li tko zdrav u ovoj drzavi. Vecinom su starije osobe,ali bogme ima nas i mladih prilicno. Da,nisam izasao iz kuce od te srijede. Kao da imam neku kocnicu u glavi,ne da mi. Bilo je i kisovito,pohladno,nije se ni moglo,al opet.. Obecao sam sebi sutra da cu u setnju. Onkolog mi je rekao da izbjegavam sunce,zasto ne znam. Citao sam ove postove iznad.....zao mi je..mene pogodi kad ovo citam,nekada me tacno strah i otvorit ovu temu da vidim nove postove.

Tapatalk 2
radostan dan

#860 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by radostan dan »

sto put sam se pitao kako si, a ne smjedoh ostaviti post, mislim reći ćeš - šta me koji biiip dozivate...
al ti htjedoh reći, nema veze što se ne znamo, ima nas koji se interesuju za tebe i koji se nadaju da će ti biti bolje.
ne daj se drug.
kerima1

#861 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by kerima1 »

Dobro se vratio na forum Helsing,moj ti je savjet da ako mozes nabavi tri vrste caja kopriva,neven i kunica na litru vode ide po dvije kasike svake od te droge zajedno ih kuhas 5 min.pa pola sata da odstoji i pij to mjesto vode preporucuju ga ljekari u borbi protiv malignih stanica.Gorko ko vrag,a u toj gorcini je lijek.
pop_corn

#862 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by pop_corn »

van helsing drago mi je da si se javio :thumbup:
Znam da se loše osjećaš i da si slab ali daj sve od sebe, optimizma i borbe, i pruži podršku svojim najbližim da ti pomognu.
Najgore mi je kad mi otac kaže ja ti to neću piti! Naravno da ipak pristane ali me u startu zvekne tom rečenicom :(
kerima, hvala ti i za ovaj recept :thumbup:
Grover

#863 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Grover »

Jason Vale - u zatvoru zbog lijecenja raka vitaminom B17

Samo je jedan lijek - da se misli svojom glavom - što nije nimalo lako.
Narya

#864 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Narya »

van helsing, to kod tebe baš neka veoma agresivna terapija :(
da, i ja se šokiram svaki put kad odem sa mamom na herceptin koliko svijeta ima. čini mi se sveki put sve više.
ja te ne bih "peglala" sa savjetima, znaš i sam šta ti najbolje odgovara da uzimaš, samo bih ti poželjela da izdržiš. sretno.
kerima1

#865 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by kerima1 »

Hehe peglanje sa savjetima,zar to moze biti peglanje da neko sa strane uleti na ovu temu i napise sta zna.Od moje dajdzince sestra je isto bila u Sa na tim terapijama kao Helcing pa su je posavjetovali da pije ove cajeve i zena je ziva,zdrava.
theTruePath

#866 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by theTruePath »

Uzimaj ljekove sa svih strana,savjete sa svih strana...ako nesto i malo upali super je.Nista se izgubiti ne moze.Rak je bolest koja nema lijeka tako da je sve dobro doslo

Hemoterapija u biti ubija rezultate raka,ne i razlog raka..zbog toga je zdrava ishrana po mom misljenju jako bitna
kerima1

#867 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by kerima1 »

theTruePath wrote:Uzimaj ljekove sa svih strana,savjete sa svih strana...ako nesto i malo upali super je.Nista se izgubiti ne moze.Rak je bolest koja nema lijeka tako da je sve dobro doslo

Hemoterapija u biti ubija rezultate raka,ne i razlog raka..zbog toga je zdrava ishrana po mom misljenju jako bitna
:thumbup:
Imam samo jednu zamjerku na "rak je bolest koja nema lijeka" mislim da ima lijeka samo kao sto svi znamo farmaceutskim kompanijama se ne bi isplatilo kad bi se mi lijecili nekom biljkom i pravilnom ishranom.
Trenutno je aktuelna biljka kantarion gorka ko vrag,a svo bilje koje je djelotvorno za ovu bolest je gorko(zanimljivo)isto djeluje protiv karcinoma treba je piti mjesto vode.Ja cu s vremenom postirati ovdje sta znam i saznam pa ko hoce neka uzme,ko nece ne mora mi pripisivati da peglam ljude,zelim samo dobro svakom ko i sebi. :bih:
Bijeli luk u friskom stanju je ubica raka.
Cvekla-Cvekla je lekovita i kod najtežih oboljenja, ali kuvanjem gubi svoju lekovitost pa je najbolje piti sok od presne cvekle. Cveklu treba tanko oljuštiti, sitno narendati, preliti sokom od limuna i medom. Kada malo odstoji, istisnuti sok i piti ga celog dana. Kod težih oboljenja, popiti dnevno od pola do litar soka. Kada se oseti poboljšanje, smanjiti na četvrt litra.
Koga zanima moze na stranici -Herbiteka-naci svasta korisnoga.
Last edited by kerima1 on 11/06/2013 18:42, edited 1 time in total.
pop_corn

#868 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by pop_corn »

kerima, samo ti stavljaj recepte :thumbup:
Evo jedan za koji sam ja čula, ne znam da li je ranije neko spominjao:

Dva veća korijena đumbira se očiste i izribaju na najsitnije i pomiješa se sa 0,5 kg domaćeg meda.
Konzumirati ga 3-4 puta na dan.
Koristiti plastičnu ili keramičku kašiku, nikako metalnu.
Last edited by pop_corn on 11/06/2013 01:27, edited 1 time in total.
Grover

#869 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Grover »

theTruePath

#870 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by theTruePath »

Ako je tako,zasto mocnici svijeta umiru od raka? bar bi oni imali prihod najboljim ljekovima

ovo se odnosi na tekst gore

Kerima samo nastavi sa tim stvarima,mnogi ne znaju a dobro im dodje :thumbup:
Almond

#871 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Almond »

van helsing

Druže,najbitnije je da ne kloneš duhom i budi optimista.
Nastavi primati kemoterapiju,jačaj svoj imunitet i hrani se zdravo.

Za svaku bolest postoji lijek,a ti pored zvanične potraži lijek i u alternativnoj medicini.

Za početak,preporučio bih ti da posjetiš homeopata Suada Šendelja.
Ima svoju ordinaciju i biljnu/homeo apoteku u ul. Džamijska 7,naselje Hrasno u Sarajevu.

Također se raspitaj za lijek i medne preparate kod pčelara Hatibovića i pčelara Ante Krešića.
kerima1

#872 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by kerima1 »

Brokula pomaze uklanjanju bakterija iz pluca

Nova studija pokazala je da brokula ne samo da pomaže u spriječavanju razvoja karcinoma nego može pomoći i našem imunom sustavu da ukloni štetne bakterije iz pluća.

Poznato je da bi se osiguralo normalno funkcioniranje pluća, bijele krvne stanice znane kao makrofagi uklanjaju nečistoće i bakterije, koje se mogu nakupiti/nastaniti u plućima i izazvati infekciju.

Ovaj sustav za "čišćenje" ne funkcionira dobro u pušača i bolesnika s kroničnom opstruktivnom plućnom bolesti (KOPB), koji često pate od infekcija.

Izgleda da sustav za "čišćenje" pluća ne funkcionira zato što pušenje spriječava aktivaciju makrofaga.

No prema rezultatima ove studije izgleda da sulforafan, kemijski spoj koji se može naći u brokuli, cvjetači i drugom povrću iz roda krstašica, može pomoći u ponovnoj aktivaciji makrofaga.

Brokula - ( brassica oleracea L. var.botrytis (L.)

Izvor:
NewScientist

Saznajte više: Pomoć u borbi protiv zločudnih bolesti http://slobodni.net/t108429/#ixzz2VvXPkrpZ
I ovo sam vam nasla pa procitajte:
"U okviru ovog liječenja ne smije se ništa jesti 42 dana, već samo uzimati propisane sokove od povrća i odgovarajuće čajeve. Sokovi se mogu piti u količinama dok osjećamo glad, ali ne više od 500 ml (0. 5 litre) dnevno. Što manje, to bolje. Najbolje je uzimati samocijeđene sokove, kako je to opisano u nastavku, ako raspolažemo biološki uzgajanim povrćem. Ako to nije slučaj, potrebno je nabaviti biološki čiste sokove od povrća. Sok u bocama od 500 ml (0. 5˝ litre) koji se primjenjuje u ovom liječenju može se nabaviti u Austriji, švicarskoj i njemačkoj (kao i u većem broju drugih zemalja) u prodavaonicama "Reformhaus", a ima naziv "biotta","breussgemăśsesaft" i načinjen je po mom receptu.

Moja mješavina:

Za određenu količinu soka, potrebno je pripremiti 3/5 soka od cikle, 1/5 od mrkve i 1/5 od korijena celera, te dodati nešto malo soka od rotkve i jednog krumpira veličine kokošjeg jajeta. Primjer: uzeti 300 g cikle, 100 g mrkve i 100 g korijena celera i oko 30 g rotkve (sokovi !). Krumpir je ovdje vrlo važan, a posebno ako se liječi rak jetre. Međutim, tko ne može podnijeti sok od krumpira, može uzimati dnevno po jednu šalicu čaja od krumpirove ljuske koji treba piti gutljaj po gutljaj.Šaku sirove krumpirove ljuske treba kuhati 2 do 4 minute u količini vode od dvije šalice. Sve povrće cijedi se aparatom za cijeđenje sokova, a zatim se sok pasira kroz gusto cjedilo za čaj ili lanenu krpu, jer u 250 ml (0. 25litre) soka ima taloga za bar jednu žlicu za juhu. Taj talog je teško piti, a može poslužiti i kao hrana bolesti.Bolest živi samo od čvrste hrane koju čovjek uzima. Dakle, ako 42 dana pijemo sokove od povrća i čajeve, tumor se povlači, nestaje, a sam bolesnik počinje normalno živjeti. Iako bolesnik za vrijeme liječenja izgubi od 5 do 15 kg tjelesne težine, on se izvanredno osjeća. I sam sam iskušao moj način liječenja i mogu reći da nikad nisam toliko radio kao u to vrijeme. Dobro je ako nekoliko dana prije početka"potpune terapije" uz redovita jela pijemo oko 250 ml (0. 25litre) soka dnevno, kako bismo se na njega navikli. Za život je neophodno samo 125 ml (1/8 litre) do 250 ml (0.4 litre) dnevno. Može se uzimati do 500 ml (0. 5˝ litre), ali nije neophodno. Sok treba piti po jednu žlicu za juhu, polako, sačekati da se sok dobro pomiješa sa slinom u ustima, a ne gutati odmah. Dodatno se s vremena na vrijeme može uzimati po jedan gutljaj rasola (soka od kiseljenog kupusa).

Pravilna primjena mog načina liječenja raka

Tko pravilno primjenjuje moj način liječenja raka malo će gubiti na tjelesnoj težini. Pravilna primjena je slijedeća: ujutro najprije treba polako popiti pola šalice čaja za bubrege. 30 do 60 minuta kasnije, treba popiti 1 do 2 šalice toplog čaja od kadulje sa gospinom travom, metvicom i matičnjakom. 30 do 60 minuta nakon toga,uzeti mali gutljaj soka, ali ne progutati odmah, već ga u ustima dobro pomiješati sa slinom. Nakon 15 do 30 minuta ponovo uzeti mali gutljaj soka od povrća, na isti način, ovisno o osjećaju gladi. Tijekom popodneva sok treba tako uzimati 10 do 15puta. Prema tome, sok uzimati samo kada za njim osjećamo potrebu. U međuvremenu, ponovo piti čaj od kadulje koji se tada može piti hladan i u količini koju želimo. Sve čajeve za vrijeme liječenja treba piti bez šećera (nezaslađene). U podne treba popiti samo pola šalice (62,5 ml; 1/16 litre) čaja za bubrege, a tako i navečer prije odlaska na spavanje. Čaj za bubrege smije se piti samo prva tri tjedna liječenja. Poslije podne će nam biti češće potreban po gutljaj soka. Može se uzimati do 500 ml (0. 5˝ litre), ali nije neophodno. Što se tiče moje "potpune terapije" za liječenje raka i tzv. "polovične terapije", moram obavezno napomenuti da se sok od povrća po mom receptu mora obavezno piti s navedenim vrstama čajeva, i to uvijek gutljaj po gutljaj, polako, dobro pomiješan sa slinom u ustima. Nikako nije dobro piti samo sok! Neophodno je također, (ako je bolesnik primao zračenje ili nije) da svakodnevno popije po jednu šalicu ohlađenog čaja od zdravca, gutljaj po gutljaj.Crveni čaj od zdravca sadrži nešto malo radija. Uzimanjem tih malih količina hrane gutljaj po gutljaj i polako (sok i čajevi), prisilno dolazi do dobrog miješanja(prožimanja) sa slinom u ustima što ujedno predstavlja najmanje opterećenje za probavne organe. Za vrijeme liječenja u većini slučajeva nije potrebno mirovanje u postelji, već naprotiv, treba raditi da bismo odagnali misli od hrane i bolesti. Osim čaja za bubrege i čaja od kadulje, trebalo bi u posebnim slučajevima (rak na više mjesta u tijelu) piti dodatno i slijedeće čajeve, ovisno o vrsti bolesti:

Tumor u mozgu

Treba dnevno piti 1 do 2 šalice čaja od matičnjaka, ohlađenog, gutljaj po gutljaj.Može se uzeti bilo koja vrsta matičnjaka, ili više vrsta miješano. Jednu prstovet čaja ostaviti da stoji 10 minuta u jednoj šalici vruće vode.

Rak kostiju i pluća te tuberkuloza (tbc) pluća

Piti miješani čaj od bokvice. U slučaju tbc pluća, uz čaj od bokvice, također jednom dnevno uzimati jednu žličicu sjemena od širokolisne bokvice sa malo vode ili čaja. U ljekarnama u Austriji ovo je poznato kao flohsamen.

Liječenje raka

Ranije sam pisao da moju "potpunu terapiju" za liječenje raka treba uzimati samo pod nadzorom liječnika. To sam činio uglavnom zbog toga da bi liječnici zajedno samnom mogli (i trebali) promatrati tijek odvijanja liječenja, ali i krvni tlak, kako bi u slučaju da postane previsok mogli preporučiti nešto za srce. Ipak shvatio sam da veliki broj liječnika ne želi čuti za narodnu medicinu, odnosno liječenje prirodnim sredstvima. Pacijenta odvraćaju od mog načina liječenja, propisuju i lijekove koji su uz moj način liječenja apsolutno štetni. Za vrijeme liječenja nisu dozvoljene niti injekcije niti zračenja. Doduše, često nije dobro ako se nešto radi iza leđa liječnika, jer bi oni, tobože mogli biti zavedeni. Svakom bolesniku prepuštam da odabere hoće li se liječiti mojim načinom pod nadzorom liječnika ili ne. Moju "potpunu terapiju"se ne bi smjelo primjenjivati odmah nakon operacije, već se mora čekati najmanje 2 do 5 mjeseci, ovisno o tome kako se bolesnik osjeća. Za to vrijeme čekanja treba svakodnevno piti 62,5 ml (1/16 litre) do 125 ml (1/8 litre) soka. Uz to treba jesti naprimjer: gustu juhu od zobene kaše, juhu od povrća, eventualno meso od peradi ili teletinu i drugu laganu hranu (za one koji ne mogu bez mesa). Što se tiče uzimanja sokova od povrća, to treba činiti uvijek prije obroka, uz propisane čajeve, čaj od kadulje i čaj za bubrege, kao za vrijeme "potpune terapije". Prema tome, "potpunu terapiju" treba početi tek kad se osjećamo dovoljno ojačani. Nakon liječenja u trajanju od 42 dana, treba polako početi sa ponovnim uzimanjem hrane, uz što manje soli, najbolje po nekoj od uputa za biološku ishranu (primjer: Ernest Getzner:"Die lebendige nahrung" "živjeti bez bolesti"). Navikavanje na redovitu ishranu nakon šest tjedana liječenja gladovanjem, treba trajati otprilike koliko i samo vrijeme gladovanja. Od dva do četiri tjedna nakon liječenja gladovanjem može se nastaviti uzimati pola šalice (62,5 ml; 1/16 litre) soka od povrća, gutljaj po gutljaj. Da bismo se brže oporavili, treba izbjegavati sve oblike štetne hrane (meso, bijeli šećer, bijeli kruh), a o alkoholu, crnoj kavi i duhanu da i ne govorim. Moj način liječenja sokovima od povrća ne samo da višestruko pomaže kod raka, nego pomaže i kod mnogih drugih bolesti, kao što su: artritis, artroza (upale koje razaraju zglobove), koksartroza (oboljenje zgloba kuka), osteoporoza (gubljenje kalcija u kostima), spondilartroza (istrošenost kralješaka u leđnom i slabinskom dijelu kralješnice). Kod svih ovih oboljenja "potpunu terapiju" treba primijeniti samo tri tjedna, ali na potpuno isti način kao u slučaju raka, s čajem od kadulje i čajem za bubrege. Međutim ako je primjenjujemo 42 dana, "potpuna terapija" ne šteti ni u kom slučaju, već možemo biti sigurni da smo očišćeni od eventualno postojećih stanica raka. Osim toga, bilo bi još vrlo preporučljivo, svakog trećeg do petog dana,kod svih spomenutih oboljenja sa zglobovima primijeniti liječenje uz pune kupke,načinjene od preslice, trina i zobene slame. Želio bih napomenuti da moj način liječenja starije osobe lakše podnose, jer im gladovanje nije tako teško i ne treba im toliko sredstava za vraćanje snage i ranije tjelesne težine. Možda je već više tisuća ljudi dobro podnijelo moj način liječenja sokovima u trajanju od 42 dana, a da ništa drugo nisu jeli. Ozdravili su i to većinom bez recidiva (vraćanja bolesti). Osobno sam vodio liječenje od raka kod oko 2 000 bolesnika, svima govoreći: "ako imate još poznanika ili rođaka koji možda imaju rak, molim, preporučite im moj način liječenja, a i oni neka to čine. "Jedan čovjek mi je pričao da se liječio točno po mojim uputama, pa je nakon tjedan dana primijetio da mu to koristi. Odmah je liječenje preporučio sedmorici drugih oboljelih od raka i svi su ozdravili. Molio sam za daljnje preporuke jer su mnogi pacijenti dolazili izdaleka (Hamburg, Lazbek i cijele Njemačke, Nizozemske, Belgije, Švicarske, Kanade, Amerike, itd. ). Ljudima sam govorio da trebaju imati na umu da svatko nema mogućnosti da tako daleko putuje.Moj cilj bio je i jest - da pomognem mnogim bolesnima od raka i drugima koji su prividno neizlječivo bolesni. Godine 1950. doprinio sam izlječenju prve bolesnice od raka primjenom moje "potpune terapije" i do sada uzimao u tretman i liječio također i rak dojke, tumore u glavi, rak grkljana, rak na endokrinim žlijezdama, rak pluća, rak jetre, rak kostiju, rak debelog crijeva itd. , kao i pacijente koji su zbog zračenja imali velike opekotine na koži. Zato, oslobodite se tog velikog straha od kanceroznih oboljenja! Većina bolesnih od raka, kao i drugi prividno neizlječivi bolesnici spavaju iznad podzemnih vodotoka. U teškim slučajevima oni spavaju iznad križanja podzemnih vodotoka. Najsigurnije je dovesti stručnjaka za otkrivanje podzemnih vodotoka, koji može odrediti njihov točan položaj. Tada je najbolje premjestiti postelju.

Saznajte više: Pomoć u borbi protiv zločudnih bolesti http://slobodni.net/t108429/#ixzz2VvYW4axz
kerima1

#873 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by kerima1 »

terapija sodom bikarbonom- prema dr.Simoncini
Image

Dr.Simoncini, talijanski onkolog, preporučuje korištenje sode bikarbone bez dodataka aluminija ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu liječenja raka.

Kako djeluje terapija: soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi, što uništava candidu (koja prema teoriji dr.Simonicini uzrokuje rak).

Postupak liječenja

Kod karcinoma želuca, crijeva, rektuma i usne šupljine:
Uzimati jednu čajnu žlicu sode bikarbone ujutro i jednu navečer sa čašom vode, tokom jednog mjeseca. Nakon toga rak bi trebao nestati.

Napomena

Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 tjedna!
Ipak, u većini slučajeva, terapija dr.Simoncini zahtjeva liječničku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije.

Za intravensku terapiju:

500 ml 5% otopine sode bikarbone, direktno u venu, svaki dan. Terapija bi trebala trajati 6 dana, zatim pauza od 6 dana. Tako trebate nastaviti, dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga provjerite da li se rak povukao.

Više info na sodium bicarbonate therapy

Kako djeluje soda bikarbona?

Soda bikarbona (bez aluminija) je siguran, efikasan i jeftin način liječenja raka. Soda drastično povećava lužnatost organizma, što dostavlja u stanice raka više kisika, nego što oni mogu podnijeti.

Činjenica je, da stanice raka ne mogu preživjeti u uvjetima visoke razine kisika u krvi. Istraživanja su već potvrdila, da soda bikarbona zaista utječe na PH balans stanica raka.
„Terapija sodom bikarbonom može se provoditi oralno, preko aerosola, intravenski ili preko katetera, da bi se moglo direktno djelovati na rak“ – govori Tullio Simoncini. „Takva terapija može biti efikasna u liječenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora – poput karcinoma mozga ili kostiju – na žalost, ostaju netaknute terapijom.“

Iako dr.Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećani unos slatkog tokom terapije sa sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na miješanje sode sa javorovim sirupom (kako preporučuje dr.Jim).

SODA BIKARBONA - Najveći neprijatelj farmaceutske industrije | New World Order | Croatia

Saznajte više: Pomoć u borbi protiv zločudnih bolesti - Stranica 2 http://slobodni.net/t108429-2/#ixzz2VvzEd9Pw
Chuckie

#874 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Chuckie »

Ovo je strasno sta se posta ovdje. Ima li moderatora?
Grover

#875 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Grover »

Post Reply