Zdravo svima,
unaprijed se nadam da ce, gore nevedena, tema posluziti svima koji je budu primijetili, da podijele svoja iskustva, informacije i bilo sta sto moze koristiti svima koji istu i podrzavaju.
Naime, nadam se da je vecina ili bar dobar dio ljudi cuo za Rick Simpson Hemp ulje, koje polako pocinje da se "probija" i kod nas, mislim na Balkan i okruzenje. Posto uz sve dokaze i svjedocenja ljudi, bilo je skoro emitovano i na Nova tv u Hrvatskoj, ljudi sve vise pocinju da traze i prave ovo ulje, molim vas, ako neko ima iskustva sa ovim, neka pise PM ili postuje. Vrlo se tesko nalazi, a jos teze pravi, zbog uslova, naravno.
Kako mi ovim postom nije namjera da podstaknem reklamiranja, vec da dobijem odgovore, jer imam jedan zivot za spasiti, pisiti PM ili postujte ako vec sadrzaj nece narusiti pravila foruma.
MOLIM VAS, STO PRIJE!
HVALA!
KARCINOM I ALTERNATIVA
Moderator: anex
-
developer10
#2 Re: KARCINOM I ALTERNATIVA
Čovjek kojeg ispod pominjem ako se ne varam pomaže i kod ovog.
===================== IZ MOG DRUGOG POSTA ============================
Zna li neko možda broj fitoterapeuta Rade Marušića iz Mostara? Ne treba meni nego u mom Poslovnom Adresaru ljudi ga pronalaze jako često. Broj mu je zastario, pokušaju ga dobiti na telefon, ne uspiju pa zatim šalju email upit. Čovjek je star, nema i ne koristi email (pretpostavljam) i ti upiti ostaju neodgovoreni a u 90% slučajeva se radi o zaista teškim oboljenjima i želio bih da ispravim njegov broj.
===================== IZ MOG DRUGOG POSTA ============================
Zna li neko možda broj fitoterapeuta Rade Marušića iz Mostara? Ne treba meni nego u mom Poslovnom Adresaru ljudi ga pronalaze jako često. Broj mu je zastario, pokušaju ga dobiti na telefon, ne uspiju pa zatim šalju email upit. Čovjek je star, nema i ne koristi email (pretpostavljam) i ti upiti ostaju neodgovoreni a u 90% slučajeva se radi o zaista teškim oboljenjima i želio bih da ispravim njegov broj.
- Zovem se Zelena
#3 Re: KARCINOM I ALTERNATIVA
Već skoro dvije godine se u porodici borimo sa karcinomom pluća i 2 pršljena. Probalo se i još uvijek se koristi sve i svašta... Pluća su, bogu hvala, sanirana i čista ali još uvijek se hrvemo sa leđima. Šta od svega onoga što se koristi pomaže, teško je reći... Ali mi se čini da najviše pomaže i našeg borca drži u životu eko med i pčelinji otrov u kombinaciji sa masažom medom. Inače, ovo je preporučeno od strane samog ljekara a porodica koja se bavi proizvodnjom tog meda je u Sarajevu. Ako nekome treba kontakt telefon neka se javi.
A za ovo ulje čujem prvi put. Voljela bih i ja više informacija, za koje vrste karcinoma itd, itd...
A za ovo ulje čujem prvi put. Voljela bih i ja više informacija, za koje vrste karcinoma itd, itd...
-
Dendrlix
-
developer10
#5 Re: KARCINOM I ALTERNATIVA
Da li je neko pokusao ostvariti neke rezultate s kospicama kajsije? Navodno sadrže vitamin b17 koji ubija celije raka bez posljedica po zdrave celije. Ima ih u apotekama. Zanimaju me rezultati. Takodje se pominje i sok od mlade pšenice, zna li neko nešto o tome?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
- astala_vistala
#6 Re: KARCINOM I ALTERNATIVA
Vitamin B17 dali postoji neko da se izlijecio dali nekoga poznajete ?? Jer mnogi tvrde glavni razlog nastanka karcinoma jeste nedostatak vitamina B17 koji se nalazi u :
divljim kupinama
trešnjama
ribizlu
košticama jabuke, kruške i šljive
košticama marelice, breskve i nektarine
bobu, mung dalu
gorkim bademima
indijskom oraščiću
australskom orahu (macadamia)
divljim kupinama
trešnjama
ribizlu
košticama jabuke, kruške i šljive
košticama marelice, breskve i nektarine
bobu, mung dalu
gorkim bademima
indijskom oraščiću
australskom orahu (macadamia)
-
HrvatMusliman
#7 Re: KARCINOM I ALTERNATIVA
Karcinom je razultat lošeg života ili virusa. Ako je razlog loš život, mjenjat ga podhitno.
Preselit se, promjenit okolinu, promjenit prehranu. U organizam trpamo godinama otrove i onda se dogodi karcinom.
Šećer izbjegavat , to hrani karcinom.
Ako je virusni onda podizat imunitet pod broj1.
Čajevi čuda rade. Velike količine tekućine vode i čajeva. 5l dnevno najmanje.
Preselit se, promjenit okolinu, promjenit prehranu. U organizam trpamo godinama otrove i onda se dogodi karcinom.
Šećer izbjegavat , to hrani karcinom.
Ako je virusni onda podizat imunitet pod broj1.
Čajevi čuda rade. Velike količine tekućine vode i čajeva. 5l dnevno najmanje.