Karaoke Show - Zivotna Sansa FTV
Moderator: _BataZiv_0809
-
HaNaH
#1 Karaoke Show - Zivotna Sansa FTV
Da li se neko sjeca showa iz 2005 "Karaoke Show-Zivotna Sansa" sto je odrzano u Aqui? Trebala bi snimke od finala, kada ih je ostalo 5-6. Da li neko to ima? Mozda na youtube? Kako to mogu nabaviti.
Hvala
Hvala
- Better Man
#2 Re: Karaoke Show - Zivotna Sansa FTV
Koliko se ja sjećam to je održano u Centru za omladinu i kulturu na Grbavici, a ne u Aqui!HaNaH wrote:Da li se neko sjeca showa iz 2005 "Karaoke Show-Zivotna Sansa" sto je odrzano u Aqui? Trebala bi snimke od finala, kada ih je ostalo 5-6. Da li neko to ima? Mozda na youtube? Kako to mogu nabaviti.
Hvala
-
HaNaH
#9 Re: Karaoke Show - Zivotna Sansa FTV
mislila sam da su finali bili u aqui? Ali mozda i grijesim. Nego ima li ko te snimke?Better Man wrote:Koliko se ja sjećam to je održano u Centru za omladinu i kulturu na Grbavici, a ne u Aqui!HaNaH wrote:Da li se neko sjeca showa iz 2005 "Karaoke Show-Zivotna Sansa" sto je odrzano u Aqui? Trebala bi snimke od finala, kada ih je ostalo 5-6. Da li neko to ima? Mozda na youtube? Kako to mogu nabaviti.
Hvala
- Tesssa
ma jokHaNaH wrote:hehe, sto tessa? Mozda ti se nije svidjala jedna od takmicarki?Tesssa wrote:Interesantno je kako se neke stvari u zivotu koje zelis da zaboravis uvijek vracaju u najcudnijim oblicimakao ovaj karaoke show
bez uvrede
to je valjda do mene
nego me emisija ko emisija nervirala
- daduli_sa
I rezultat te zivotne sanse da se covjek par godina kasnije i ne sjeca ko su bili finalisti, o ostalim takmicarima da ne pricamTesssa wrote:ma jokHaNaH wrote:hehe, sto tessa? Mozda ti se nije svidjala jedna od takmicarki?Tesssa wrote:Interesantno je kako se neke stvari u zivotu koje zelis da zaboravis uvijek vracaju u najcudnijim oblicimakao ovaj karaoke show
bez uvrede
to je valjda do mene
![]()
![]()
![]()
nego me emisija ko emisija nerviralaCuj "Zivotna sansa"
![]()
- metal_rules_cura
#12 Re: Karaoke Show - Zivotna Sansa FTV
Uvijek je to tako sa tim show programima za mase. Zivotne instant sanse